Знаете ли кого видях - 14 тема

• 91 545
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Бареков - със жена си, детето и приятели във Велинград..
Тя..гледаше доста "мръсно" и само в една точк newsm78а..

# 256
  • София
Русата водеща на "Търси се...." по bTV.
Усмихната, артистично и елегантно облечена. По-слаба, отколкото ми изглежда на екрана. Приятна.  Simple Smile

# 257
  • Sofia
не зная как ти се е видяла елегантна и слаба,чак пък толкова да лъже телевизора   #Crazy  много зле облечена е напоследък на екрана,чак са комични и двете...особено русата,то паласки,бюст до талията...

# 258
  • София
Писах, че е по-слаба, отколкото изглежда на екрана, а не че е слаба.  Sunglasses
За начина на обличане пред екрана, предполагам, отговорни трябва да бъдат държани стилистите на предаването.
Днес беше с дълго, черно..... не знам как се казва... нещо като пончо, малко асиметрично, с черно-бяла шапка (много красива, това беше първото нещо, което забелязах), с черно-бяла чанта, черни обувки (под пончоподобното нещо какво носеше... не видях, разминахме се много набързо-загледах се в усмихнатото лице).
Когато се обърнах, видях краката-не са на дебелана.  Peace

# 259
В мол сердика видяхме няколко футболисти и галя от сатен  Sick

# 260
Бойко Василев в метрото.

# 261
Красимир Балъков и Цанко Цветанов - вчера /29. 03. 2010/ на мача Пирин - Черноморец.
Цветанов е много готин пич, а Балъков е с екзотична външност.

# 262
В събота, в суши ресторант в София - Сашка, победителката във ВИП Денс, с млад приятел и правеща се, че разбира от вино  Laughing Иначе е симпатична и е същата като на "телевизора".

# 263
Вчера се разминах с един художник, който няколко пъти съм го гледала в "Сблъсък" и всеки път яко плюе по жените , като цяло.
Не му знам името.

# 264
Вчера се разминах с един художник, който няколко пъти съм го гледала в "Сблъсък" и всеки път яко плюе по жените , като цяло.
Не му знам името.
Ето този? Този е скрит гей сигурно и абсолютен женомразец! Супер неприятен тип! Close

# 265
Даниела на ул.Ангел Кънчев с пълни чанти със зеленчуци  Grinning
Бях останала с впечатлението, че е висока  Crazy а се оказа дребна и крехка  Grinning
Симпатяга  Wink

# 266
Даниела на ул.Ангел Кънчев с пълни чанти със зеленчуци  Grinning
Бях останала с впечатлението, че е висока  Crazy а се оказа дребна и крехка  Grinning
Симпатяга  Wink

Не е дребна - поне 1.70 е..и стърчи над Андрей..)

# 267
Не му знам името.
Ето този? Този е скрит гей сигурно и абсолютен женомразец! Супер неприятен тип! Close

Ауууууу този е рядко противен тип !  Sick И аз съм го виждала и повярвайте ми, изпитах огромното желание да му вкарам един в мазната физиономия.  Twisted Evil

# 268
Не му знам името.
Освен против жените редвно плюе и против хората от провинцията защото той бил кореняк софиянец

# 269
Освен против жените редвно плюе и против хората от провинцията защото той бил кореняк софиянец
Имам колега който му е одрал кожата и нрава на тоя льольо. Предизвиква неизменно същите чувства у всички, които дори и да не искат имат някакъв контакт с него Close Като близнаци са по всичко! Пфу! Sick
Извинете за лиричното отклонение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт