Знаете ли кого видях - 14 тема

• 91 557
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • Манчестър
Аз пак да се запиша,че видях снощи на живо мача на МанЮтд с Баиерн Мюнхен....много е хубав Бербатов на живо....

# 316
вчера видях магапаса. много е хубав на живо.

# 317
  • София
Асен Блатечки, със сина му и жена му на Раковска:)

# 318
Ваня Щерева, вчера към 17.30 часа на пешеходната пътека пред Националното радио - черно яке, дънки и руса плитка.

# 319
вчера видях магапаса. много е хубав на живо.
Стига бе! Shocked

# 320
Разминах се тази сутрин за пореден път с Фънкито. Heart Eyes

Кара огрооомно, високо чудовище, май пикап, от тези, американските, който едвам успя да се промуши между колите. Фен съм му на този човек, и тва си е.

# 321
Милен Цветков миналата седмица висеше пред една гумаджийница, не разбрах коя му е колата обаче  Laughing
Иначе не е трътлест, както често се пише за него. Дребен, но симпатичен мъж е   Flutter

# 322

и син ли има  newsm78
Знам, че има дъщеря.

# 323
  • Sofia
има дъщеря-Катерина, кръстена на майка си,която също е актриса

# 324
Вчера в един мол видях Анета Сотирова с едно много симпатично момиче, вероятно внучката й. Анета Сотирова е миниатюрна, което ме учуди, и много младолика и свежа, което не ме учуди.  Grinning

# 325
# 326
  • София

и син ли има  newsm78
Знам, че има дъщеря.

Според мен му беше син, рошеше си го по главичката съвсем бащински, момченцето беше около 8-9г. струва ми се newsm78 Това беше жената: http://minchev.com/magazine/broj18/harry_potter/big/img01.jpg , явно си е неговата, а детенцето ако не е негово, предполагам е роднина нещо newsm78

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 21:11 от Illit

# 327
Преди седмица видях Кристян от Забранена любов Спореше с някакво момиче до спирката на тролейте на НДК

# 328

и син ли има  newsm78
Знам, че има дъщеря.

Според мен му беше син, рошеше си го по главичката съвсем бащински, момченцето беше около 8-9г. струва ми се newsm78 Това беше жената: http://minchev.com/magazine/broj18/harry_potter/big/img01.jpg , явно си е неговата, а детенцето ако не е негово, предполагам е роднина нещо newsm78
Да това е жена му, но няма син. Има дъщеря.

# 329
Галя от Каризма в пробната на Теранова в мола на Стамболийски.

Общи условия

Активация на акаунт