от мен! Дано сте по-добре двечките с Мариса и лошото да е зад гърба ви!

Ани, много ти е сладка мартеничката! 

/...Особенно,първите часове като заспят-от десет нанатък има лично време за мама и тати.......само дето сутрин много рано се наспиват и не ни питат,че на нас още ни се спи.....
.......ама се надявам,че е за добро.И ти пожелавам да не си сама в отглеждането на Мариска-без значение,кой и как,но е добре да има някой който да Ви обича и да Ви помага-заслужавате го.Ако имаш нужда от виртуална подкрепа-ние сме насреща/пък ако трябва и реална-свиркай/

Никога няма да забравя, че ТИ беше първата, която откликна на думите ми, която почувствах, че я е грижа. Не можеш да си представиш колко много хора (и оттук) се отдръпнаха оттам насетне, е, и от преди това, или фалшивата им подкрепа остана само на думи. 
, много мъчно ми стана за Гоги... Милото детенце... 
И ти не си сама, има на кого да се обадиш, когато почувстваш нужда някой да те прегърне и да поплаче заедно с теб, ще се радваме, ако поне с мъничко можем да те разсеем и утешим. Прегръщам те - теб
, и малкият герой Гоги
...

Радвам се, че намирате сили да продължите, заради вас и най-вече заради децата (те са най-важното нещо на този свят). Току-що слънцето се показа (след днешния мрачен ден), сигурна съм че и за вас то ще изгрее.
Прегръщам ви силно и съм насреща ... Препоръчани теми