Георги на мама Пилето е МАЙско щастие на мама милото!

• 35 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Честит рожден ден на Александър,  Христина, Елица и Бояна. ЧРД и на Вели, Краси и Стефани - Елизабет.
Да са много весели, здрави, усмихнати и да имат хубаво детство!.

# 661
  • София
Честит рожден ден на Алекс, Хриси, Бояна и Еличка! Дано майките на последните 2 бр. моми си видят поздравите и честитките, че тези дни си мислех, за колко много наборчета не съм чувала (чела) нищо от бебета... Rolling Eyes
И понеже днешните рожденици са родени на ДенЬ Победы Mr. Green, желая им да са винаги и всякога победители! Във всичко!

Много благодаря на всички за милите пожелания тук, на лс, по телефона (тук държа публично да похваля г-жата Кабранска, за голямата радост и изненада, които ми устрои... Heart Eyes)
Хиляди благодарности, момичета, направихте праника ми жив и истински. Hug
Ще покажа Маймун-дере Mr. Green утре, като си почина на работа Blush и се доредя до комп на спокойствие... ooooh!

П.С. Лони, много хубав и порастнал Гого си имаш! Радвам се, че се обади, прави го по - често, мислим те! Heart Eyes

# 662
  • София
Да за ни живи и здрави Хриси и Алекс! Много весел празник им пожелавам!!!

# 663
Честит празник на днешните рожденници Алекс и Хриси!Да са живи и здрави,много да слушат мамите и татковците си,да ги радват и да ги карат да се гордеят,че са създали такива прекрасни деца!

# 664
Честит Празник на Косьо на Руми,Ралица на Уна и Мария на Мешко!
Растете здрави,весели,палави и умни деца!
Нека късметът да винаги с вас!

Нашият празник мина прекрасно-гости от сутринта,празник в парка с децата и отново гости у дома Mr. Green
Затрупани сме с прекрасни подаръци,някой не оцеляха и паднаха в жертва на празничната игра(предимно) и лошото качество на китайците(рядко).Сега съм се зарекла да изхвърля много от старите-а дано се наканя!
Весела седмица момичета ,и разкажете какви ги свършихте в почивните дни  Heart Eyes

# 665
  • София
Благодаря, Вели! Чакам снимките!

# 666
Ето малко снимки и от нас: http://picasaweb.google.bg/nadiapavlo/Geri4?feat=directlink

По-късно пак ще се включа. На снимките повечето са пра-баби и пра-дядовци, ама така се получи  Mr. Green

Целувки и лека седмица  Heart Eyes

# 667
Здравейте! Да честитя родините дни на рождениците през почивните дни: Адела, Гери, Никола, Нелия, Вели, Краси, Алекс, Хриси! Бъдете живи и здрави! А и днешните рожденици : Коси, Мария, Ралица! На всички дечица пожелавам весели игри.

Ние през почивните дни ходихме до Слънчев бряг. Много добре ни дойде една такава почивка, но признавам си забравих да направя снимки покрай морето, въпреки че голяма игра падна там. Разбрах че по нашия край валяло доста, а там печеше слънце и още повече че избегнахме дъждовете.
Ето и една снимка от РД с родата: http://media.snimka.bg/6186/018627084.jpg Днес очаквам оператора да ми донесе диска от детския рожден ден, и снимки също.
Гале ти в кой хотел искаше да отидете с Мариса? В Сол Несебър Палас ли? С някакъв такъв спомен съм останала. Ние и до там ходихме при едни наши приятели, които бяха отседнали. Страшно много забавления има и мисля, че и за миг няма да скучаете.

А сега да ви разкажа една кратка "забавна" история. Не знам помните ли, че имаме племенник. Не пиша за него, защото лично аз съм го виждала само като се роди. Дори сега се чудя как и тогава имах честа да го видя. За мен как да е, но и баба му дядо му , чичо му са го виждали почти толкова. Та вече бебето поотрасна (9м) и решиха да го доведат до провинцията. Майката е от Варна и затова отидоха първо там. Но все пак минаха през Шумен, тук яко надъхаха Иван , че братовчед му идва. Но имахме право само да помахаме на бебето през прозореца на колата. Ивко после така плака, че вече съм забранила да се споменава името Ивайло пред него. Тъй като бяха наблизо (във Варна) ги поканих на детски РД, но ми отгориха, че е много малък за детски рождени дни, после ги поканих като празнувахме с родата, но дойде само брат му да Дидо. Иван прокажен ли е, какъв е!? А в момента е в цветущо здраве, по здрав няма да стане никога. Няма грам сопол, няма кашлица, нищо. Мислех си че вчера си заминават за София, но за моя изненада отседнаха у свекърите. Мисля че за около седмица. Но засега сме с предупреждение да не ходим там. Поне за вчера учтиво ни помолиха. За днес не знам. Та историята вече на смях ме избива. Но като си помисля за чувствата на детето ми, не мога да не се почувствам обидена. Ама поне да си го кажа да ми олекне. Не се оплаквам, споделям историята накратко като едно от чудесата на света. Поне за мен е такава, съдейки от моята камбанария.

А за срещата какво става, гледам има още един гласувал. Има вероятност и хора които не пишат в нашата тема да са гласували, затова предложих да си кажем кой за къде е гласувал. Засега желаещите сме Лони, Сиска и аз. И трите сме за Релакс. Друг гласувал ли е?

Лони, много ти е хував рожденика. Нанчи и вие сте майстори на фотото. А Гери каква ти е принцеса.. Хйаде , давайте още снимки от РД!

# 668
  • София
Ето и нашите снимки:
http://arwen.snimka.bg/family/veli-na-4.499276
Отпразнувахме с "кратък" тур до зоол. градина Crazy, без Елина, за да може максимално да се изкефи рожденикът, после на пицария, после продължихме вкъщи (...2 дни).
Ани, знам за какво говориш, имам си тук в близост една такава позната - майка, която ако имаше начин, щеше да държи и двете си деца в скафандър... Rolling Eyes Не се впечатлявай, жалко за Ивко, че се е настроил, пък и от роднини подобно поведение предполагам е по - гадно от обикновено.
Това ви идва много на място да задействате сестричката най - после! Стига сте го мъчили детето, като има мерак за бебе! Flutter

Честито и на днешните рожденици! Да растат големи, весели, засмЕни!

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 11:16 от ღолчеღ

# 669
Здравейте,
Много имам да честитя - честит имен ден (на патерица) на всички именици малки и големи!
Честита четвърта годинка на Адела, Никола, Гери, Краси, Алекс, Хриси, Нелия и чаровния Вели! Да растат щастливи и усмихнати деца, Вели да изненада мама с най-хубавата думичка в най скоро време!

О Ани благодаря за това което си писала за Сол Несебър, да точно там ми е мечта да отида от 2008 и вече даже съм платила и живот и здраве ще съм там в края на юни, началото на юли. И планувам и посещение на Аква парка в слънчев бряг и да видя най сетне Несебър. Чакам го юни с нетърпение защото за мен той ще бъде мнооого натоварен със събития. За да има какво да четете ще ви информирам за графика ми: 03 юни рожден ден на Мариса, 05 юни парти на фирмата за служители по повод 20-тата ни годишнина, 12 юни фирмено парти с гостите на фирмата (официално и много изискано), 27 юни сватба на моя приятелка която от 8 години не съм виждала, защото е в САЩ (открихме се във фейс бук и ме покани на сватбата й в София (да не помисилите че ще ходя до САЩ)) и на 28 юни заминавам за морето. Планувам да се върна за моя рожден ден които да отбележа с женско парти. И след това работа за да могат и колежките да почиват.  Heart Eyes
Ох много се радвам Ани че ти е харесало там, дано наистина да се получи хубава почивка. А относно случката която разказваш ще оставя без коментар, такива хора не заслужават друго - убий глупака с мълчание!
Леле на Вели празника също е бил наситен със събития и на снимките личи че е в страхотно настроение!
Слагайте още снимки момичета не ни жалете!  Heart Eyes

# 670
Честито и от мен порастване на Косето,Ралица и Мария!Да са живи и здрави!Да са щастливи и да не бързат да порастват!

Моят уикенд беше много работен,та още не съм се освестила......и се възползвам,че децата са на градина,та релаксирам....
Иначе,те бяха много щастливи и заредени с емоции от РД на Хриси и Йоанка/която ни е все още любимото познато бебе-и все още искат точно такава сестричка/...По-късно ще кача и снимките/нашия тати,даже снимал.......казвам даже,щото бая дипломация се наложи да вкарам в употреба,ама човека се наложи да прежали финала на Формулата..../
Гале,направо ти завидях на програмата....дано всичко в нея да ти донесе само положителни емоции....
Ани,мога само да ти кажа,че ако не беше трагично,щеше да е много смешно положението,но се надвам да го възприемеш от тая му страна/смешната/......и да ги оставиш да се развиват на воля.....Пък и да подкрепя идеята на Оля-я си родете Вие едно бебе и  после-никакво даване на родата да го вижда/само след задължителен медицински преглед,надлежно удостоверен с бележка Mr. Green,може да сложиш и условие-само за лекуващи се с хомеопатия,или за неваксинирани......имаш избор Wink/.Това на майтап,но да ти кажа от личен опит с неособенно редовни роднини/имам бол/-ако искаш да си спестиш късането на нервите,просто скъсай  връзката с дразнителите......кофти е в началото,но после спира да ти пука.....и се чустваш по-добре,отколкото,да се мъчиш да угодиш на хора,дето нямат угодия........

И,давайте още снимкииииииииии/тук да благодаря на всички,които  вече го направиха  bouquet/

# 671
  • Русе
   Мили мами и дечица, честито на празнувалите тези дни 4ти рожден ден! Весело детство на малките съкровища! Hug
   При нас почивните дни бяха много натоварени, разходки, пазаруване, най-после и аз имам нови обувки Grinning Дарито доста се магарясваше, въпреки всички забавления, които й осигурихме. В събота майка ми я води на хиподрума, ето снимки:
   http://mimidari.snimka.bg/family/2010.499574.18633243
   Сега ще се върна назад да чета и да погледам и вашите снимки Simple Smile

# 672
Дарито голяма ездачка! Олче и снимките на твоите сладури разгледах. Как си приличат само!
Ей, момичета разсмяхте ме! Реакцията на Дидо беше същата: дай да си направим наше бебе! Скоро може и да се предам!
Гале, а какви са им цените за юни месец? Сега бяха 110лв за двойна стая - ол инклузив, което ми се видя доста приемвлива цена.

# 673
  • Русе
   Олче, много се радвам, че си писала в темичката! Simple Smile Много са ти хубави дечицата, както и на Нанчи  Simple Smile Ама снимките с торти не са много подходящи за мен, че от днес със мъжа ми сме на диета Mr. Green

# 674
  • София
   Олче, много се радвам, че си писала в темичката! Simple Smile

Смея ли да не пиша, като 6 човека ме заплашиха с бой... Mr. Green
На теб пък са ти МНОГО хубави момите, и ездачката и малката Ема, която наистина прилича много на кака си, като бебе, а въпросната ми беше слабост, че беше едно от най - оформените и красиви бебоци преди ...ех, 4 години ли станаха вече... Rolling Eyes

Гале, благородно ти завидях за пълната програма и прекрасните моменти, които ви предстоят. Hug
Не сме забравили за обещаните снимки на Мариска и Ивайла... Blush

Нанчи, страхотни деца имаш! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт