Бабомартенски модели с плетени къдели

• 94 911
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Иначе освен 1000та други неща ,които започнах, , сега си плета тази блуза- блузка на една кука, и до момента се получава чудесно. Дано скоро я завърша и покажа  Praynig
Ау не, вече и след тоя модел ВЕЛИКОЛЕПЕН на една кука ще взема да се науча. Мина страхотен избор!

Някой наскоро бе пуснал превод на съкращенията в английските схеми, много ви моля ако ви е под ръка пуснете отново табличката да си я запаметя! Praynig

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 07:51 от nomadka

# 721

Някой наскоро бе пуснал превод на съкращенията в английските схеми, много ви моля ако ви е под ръка пуснете отново табличката да си я запаметя! Praynig
Заповядай! Отдолу има линк и към други!
http://picasaweb.google.bg/dimaiandi/YLuwtC#

# 722
И ако позволите едно скромно предложение за заглавие на следващата тема от мен:"Боядисвам яйчице с ПЛЕТКА в ръце."

Това ще го приема само ако го видя как става Mr. Green
Откровено,аз не си падам по чак толкова тематичните заглавия, но пък и не ми пречат, така че каквото изберете. Simple Smile

Гледате ли Листопад? Там има една мома, дето все с много хубави плетени жилетки и блузлета я обличат ( или поне аз все така я хващам, щото не следя редовно). Миналата седмица се разкарваше с една страхотна зелена жилетка с къс ръкав, а снощи с една бяла дълга, на 1 кука. Знам,че тези сериали се теглят някъде от нета и могат да се правят кадри на снимки, ако някой е по-запознат и следи филма, може да изкара снимки да видим отблизо дрехите и евентуално да ги разучим.

# 723
Амели, аз не гледам Листопад но пък следя един друг турски сериал в 17 часа който е на битиви пак и там също носят непрекъснато ръчноплетени пуловери. И на мен ми направиха такова впечатление. Peace

# 724
Във VBox7 ги има всички серии на Листопад Simple Smile там можеш да погледнеш Simple Smile

Ау не, вече и след тоя модел ВЕЛИКОЛЕПЕН на една кука ще взема да се науча. Мина страхотен избор!

Модела наистина е великолеен, само че аз го лета в люляково лилаво Simple Smile

# 725
В една от сериите Лейля беше с много хубаво бяло поло скъс ръкав, очите ми останах в него

# 726
Здравейте, момичета! За първи път пиша тук. Плета отдавна, ще ви покажа само някои неща:
на една кука - ангел:  
на две куки - палто:   
блузка и шапка:

# 727
stolilia добре дошла! Страхотни произведения!  newsm51 Дано не ти се стори много нагло от моя страна, но би ли пуснала схема на ангелчетата!  Praynig

Mina_21, страхотно моделче си си избрала, чакам с нетърпение да видя твоето творение!  Flutter

Относно тусрките сериали, и аз съм забелязала че носят много плетени неща. За съжаление аз до сега не съм гледала листопад, следя тези по нова.  Blush Гледах една от сериите във vbox но са с много лошо качество Sad Иначе мисля че от замунда може да се изтеглят, като го пуснете с bsplayer и при натискане на "p" от клавиатурата се правят снимки на дадения момент; снимките се запазват в папката на bsplayer на диск ц. Ако кажете точно в кои епизод са хубавите жилетки мога да до сваля и ще дам снимките.

# 728
stolilia веднага ти ставам фен, я покажи още неща  Heart Eyes личи си точната ръка!

а за великденската украса никой не показа нещо ново изплетено.

# 729
stolilia всичко е много хубаво, а палтото е невероятно. И аз съм любопитна да видя още твои неща Peace

# 730
Благодаря, момичета!
за ангела - имам не схема, а описание, но е на руски. Ако не е проблем езикът, давам ти линк към него - долу на страницата:
http://club.osinka.ru/topic-5607?p=581651&highlight=#581651
Ето още някои мои неща. Много от нещата, които съм плела, не съм снимала. Имам снимки само на по-новите. Още ангелчета:

Плетох си шапки:  

Е, друг път - пак. Ще се радвам, ако нещо ви хареса.

# 731
  • Русе
Привет, момичета!  bouquet
Мина, много кокетен модел - успех в изпълнението! Сигурно ще стане супер - всичко в лилаво ми харесва.  bouquet  bouquet  bouquet
stolilia, много готини неща си показала! Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet
Нямам време да следя сериали, нищо не съм гледала, но съм сигурна, че показват страхотни неща, защото няколко пъти съм ходила на екскурзии в Турция и съм много впечатлена от тях - по улиците виждах много красиви плетива.
Поздрави на всички със светлия празник Благовещение, честито на всички именници и честит ден на майката! Желая ви много незабравими емоции с любимите ви същества!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 732
Amelly ето ти мила сериала тук ако искаш виж дали ще намериш това което си харесала.
http://vbox7.com/channel:120592

# 733
# 734
  • Пловдив
Момичета не съм следила темата,но търся нещо на една кука  със схема Великденски салфетки или нещо друго  интересно. Rolling Eyes за подарък да изплета.

Общи условия

Активация на акаунт