От доста време не съм чела тук, че изникна малко работа за мен. Тази вечер прехвърлих по диагонал. Снеже, много ще ми е интересен процеса по отбиването на Стефчо, че и Бобо се държи като него - вечер се опитвам да му давам адаптирано мляко, за да не се буди много нощем, той изпива около 100 мл и после иска да си суче. И нощем се буди - в 3 и в 6 часа. А ако си спомняте, в началото той беше едно от малкото деца тук, които спяха по 6 часа без прекъсване, но отмина това време...
Зъби още няма, но мен това не ме спира да му давам препечени филийки, резени ябълка и такива неща. От около месец вече му давам препечени филийки, в началото понякога се задавяше, но вече отдавна не му се е случвало. Голяма занимавка му е докато ние вечеряме и се чувства все едно участва...
Пълзи навсякъде човека - преди около десетина дена се научи и вече обикаля цялата къща. И понеже явно не е много добре почистено, нищо че бърша все с парцала, става на прасе. Отделно всичко, което докопа го захвърля на накъде - апартамента изглежда безумно!
Честита баба МАрта на всички бебчета и майки!

да ви е беличко и здравичко