Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 620
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета,

От доста време не съм чела тук, че изникна малко работа за мен. Тази вечер прехвърлих по диагонал. Снеже, много ще ми е интересен процеса по отбиването на Стефчо, че и Бобо се държи като него - вечер се опитвам да му давам адаптирано мляко, за да не се буди много нощем, той изпива около 100 мл и после иска да си суче. И нощем се буди - в 3 и в 6 часа. А ако си спомняте, в началото той беше едно от малкото деца тук, които спяха по 6 часа без прекъсване, но отмина това време...

Зъби още няма, но мен това не ме спира да му давам препечени филийки, резени ябълка и такива неща. От около месец вече му давам препечени филийки, в началото понякога се задавяше, но вече отдавна не му се е случвало. Голяма занимавка му е докато ние вечеряме и се чувства все едно участва...

Пълзи навсякъде човека - преди около десетина дена се научи и вече обикаля цялата къща. И понеже явно не е много добре почистено, нищо че бърша все с парцала, става на прасе. Отделно всичко, което докопа го захвърля на накъде - апартамента изглежда безумно!

Честита баба МАрта на всички бебчета и майки!

# 121
  • София
Йеее първа съм днес!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТААА! Да сте здрави и засмени, с бузки червени!

Днес почерпката е от мен! Всеки да си каже наздраве с каквото има!

# 122
  • Пловдив
Честита баба марта! Да са ни здрави и засмени всички дечица и майки.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 07:59 от ninand

# 123
  • До моста на реката
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА,момичета!!!Да сте бели и червени, здрави и засмени!!!

# 124
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 125
"Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран,
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила"

# 126
Честита Баба Марта и от нас  Hug

# 127
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Geraldine -Честит рожден ден!Много здраве и щастливи дни ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 09:21 от Senayde9

# 128
Мила Джери, Ч.Р.Д.! Винаги усмихната, много щастлива и обичана!

# 129
Geraldine, Честит рожден ден

# 130
Честита Баба Марта на всички! Да сте живи, здрави, весели, засмени...

Джералдин, Фреш, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам!

Анито, имаш много прегръдки и от мен. Представям ти как ти се е свила душицата. Дано Андреа оздравее бързо и повече да не ви застигат гадните болести.

Катеринке, от разказа ти се убеждавам за пореден път, че колкото и да си приличат близначетата, всъщност са две много различни личности. Представям си ги като станат на по 2-3г., когато започнат да бърборят и да имат претенции какво да облекат и къде да ходят на разходка - ще бъдат толкова забавни и интересни.

Петя, такъв си ни е народът. Всички протестират срещу ГМО, а и срещу каквото и да е, но винаги се събира само шепа народ. Такова ни е мисленето - човек си казва "А, то много народ ще отиде. Ефект ще има. Няма смисъл и аз да ходя." И като почти всеки реши, че хората ще са много и митингът и без него ще мине, накрая се събират съвсем малко хора. Затова и в БГ нищо не постига народът.

За възпитанието - допускала съм много грешки с Елена и сега ще гледам да не ги повтарям. И на прищявките й съм се връзвала, и тон съм повишавала по-често от необходимото и често съм повтаряла "Не прави това, не пипай онова". А защо съм го повтаряла? Ами защото ще стане мръсно, защото после ще трябва да оправям 2 часа след нея. Е, това е напълно погрешно. Сега й позволявам да прави нещата, които иска (стига да са безопасни), да изучава, да експериментира. И да, сега чистя по 2 часа нарязани хартийки, петна от боички и лепило, но си заслужава, защото виждам блясъка в очите й от всяко нейно постижение. Надявам се само за в бъдеще да бъда по-търпелива и по-спокойна мама, за да израстнат децата ми в приятна и щастлива обстановка.

И спрямо мъжо не съм била винаги добра - особено през първите 5-6 месеца след раждането на Павел. И за глупости съм се сърдела, и глупави неща съм правила, за да го ядосам. Но човек се учи цял живот. И аз също се уча в движение.

И въпреки всички мои недостатъци, смея да твърдя, че аз съм добра майка, добра съпруга и най-вече добър човек.

Галя-02, добре дошла и от мен! Разкажи ни малко повече за себе си и за Влади.

Сега да се похваля - от събота вече и Павел си има своето първо зъбче.
В събота не излизахме, вчера цяла сутрин бяхме по разходки, сложих следобяд децата да спят и след като се събудиха, установих, че Елена се закашля. Прави го много рядко, но все пак си е кашлица. Къде се разболя това дете в хубавото време (а и подходящо облечена беше)? Иначе няма Т, няма хрема... За всеки случай я оставих вкъщи днес. Много се надявам да спре с покашлянето до утре, защото ще има театър в градината. Баба Марта ще ги посети, ще им раздаде мартенички. А и тя я чакаше с такова нетърпение...

# 131
polito_87 Честито ви toothда ви е беличко и здравичко Wink

# 132
Обявяване на свободни места за прием в ДГ в София
от Септември - понеделник (1 март) след 12 ч.
https://kg.sofia.bg/

# 133
Честита баба марта

Джералдин,Честит рожден ден!
Ако има нещо по ценно от здравето,
по хубаво от щастието
и по сладко от любовта,то нека бъде твое!

Поли честито зъбче на Павел

# 134
Франческа, голямо благодаря за напомнянето! С тези детски градини се вкарвам в стресови ситуации  Mr. Green

Джери, така ли ще ти викаме, Geraldine? Наздраве от мен с мляко с нес кафе Wink Ама довечера в твоя чест ще обърна чаша червено вино  Hug

Честита Ви баба ви Марта! Да ви донесе здраве и здраве Simple Smile

Поли, честито зъбче! Simple Smile

На jnki2009 пратих ЛС с потребител и парола за гугъл документите, къде съм качила списъците. Ако случайно запецна нейде из пустошта без интернет, да знаете Simple Smile А на първа страничка вече има линк за групата във фейсбук, заповядайте Simple Smile АлиенТиииииии, за тебе се отнася Wink

Общи условия

Активация на акаунт