Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 656
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • София

BABY12 честит рожден ден!

По въпросите:

1.С какво слагате децата да спят? (облекло)- боди с къс ръкав, отгоре памучна пижамка с петички.
2.С какво ги завивате? - с памучно одеяло.
3.Правихте ли проба манту? - белега й е видим!

За НЕ- да ви кажа не си го спестявам и  често разбира за какво и говоря!
За посочването- има наченки някакви!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:41 от takanat

# 211
Близначкова, прекрасни сте! Забелязвам, че Ерик и Максим вече доста се различават един от друг.
АлиенТа, и аз не съм фен на Фейсбук.
Джералдин, все забравям да ти кажа, че много ме кефи прическата на Мо. А днес последвахме вашия пример и Ицко се повози седнал в количката за пазаруване в Кауфланд.
Ди, благодаря за инфото.
Аморе, добре, че писа. Вчера се чудих къде се губиш.
Франческа, Симонка да не проговори на френски Wink Честито и зъбче и дано бързо се оправи милата.
Анджи, честито зъбче и на Гого.
Аз често казвам Не, ама кой да ти го разбере ooooh! Използвам го, когато се опитва да хване някой кабел, да ми изключи компютъра, като дърпа тубата с вода - няколко пъти вече я бута и разлива вода, като дърпа цветята за листата, като ми блъска с ръка лъжичката и хвърчи пюре на всякъде...

# 212
Ха-ха Mindi  и аз обичам,като разхвърля, и не и забранявам, половината ми набор от списания,които толкова години събирам са накъсани и смачкани,всеки ден в хола е една малка буклучарница от скъсани списания Mr. Green, Не-то го използвам, само , като тръгне към кабелите, винаги реагира на него ,спира, обръща се към мен и почва да ми се хили, съмнявам се, че осъзнава значението му, по-скоро го мисли, като вид игра!

За обувките -  Андреа е с 20 номер ортопедични, на нея буйките и бяха малки, 19 номер обувки не и стават , с голям крак е! Тя навън е извън количката, която ползваме само да стигнем до площадката, много обикаляме двете, от вчера даже си пуска едната ръка, но пък най-странното е, че не прави никакъв опит да се вдигне сама и да се изправи! Алиента ми даде много добра идея и в събота ще ходим до Аутлет Мола за още един чифт обувки за да ги сменяме! Hug

1.С какво слагате децата да спят? (облекло)- с боди и  ританки
2.С какво ги завивате? - с памучно одеяло,  като сутрин винаги е без него
3.Правихте ли проба манту? -  не, има белег

Гале, супер снимки! Heart Eyes

Честито на новоозъбилите се! Grinning

За соченето, Андреа  познава само баща си и себе си на огледалото! Mr. Green Отглеждам си един малък нарцис, който обича да се любува на себе си, да си се усмихва на себе си и да целува огледалото, докато се гледа! Mr. Green

Франчи,въпрос специално към теб, не исках да пиша в СТрасти- правих размествания на желанията ни за ОДЗ- тата  и в едната сме на 20-то място от 25 места, според теб ако няма кой знае какви генерални размествания по тези списъци, вътре ли сме или от градините могат и да  разместват местата??!!/първоначално много се зарадвах на мястото/

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:27 от somebody

# 213
Поли, Минди, аз буйки изобщо не съм купувала и сега и за Благо, когато започна да стъпва и прави крачки му купих обувки. Както прецените е, а и както му е удобно на детето  Peace

Не използвам и аз, но предпочитам опасните неща и тези които съм преценила, че не трябва да пипа да ги махна и да си шета детето на воля, а не само да ходя след него и да го ограничавам  Peace  

Ники знае кой, кой е от нас, но сочи само с поглед  Laughing Проходилката вече не я иска въобще, или седи на едно одеяло на пода или ходи хванат за ръце, това ми е "любимия" период Crazy играя го проходилка  Laughing

Съмбоди да пишеш за аутлета, че и аз мисля да ходя, но най-вероятно ще е неделя. Огледалото ни е любимо и на нас Laughing

# 214
Сега ще дадат срама и позора на общината по случая "69-то ОДЗ" в повторението на Господарите

# 215
Боже, боже, милите жени в Майчин дом.  ooooh!

# 216
Боже, боже, милите жени в Майчин дом.  ooooh!

И аз току що прочетох http://dnes.dir.bg/2010/03/02/news5971182.html#sepultura потресена съм..... ooooh! #2gunfire

# 217
Направо.........ужас. Сега е редно да ги съдят,но никой няма да го направи.
Само така ще нучим хората на ред,като си поемат отговорност за грешките.

# 218
И аз сега го гледах  #2gunfire
Аз му казвам НЕ когато застане пред ТВ-то и гледа от близо и когато почне за вади кабелите иначе си разхвърля не му правя забележки нека си опознава детето много обича да "разглежда" брошури, списания и такива неща първо ги разгръща и след това къса  hahaha
Има буйки 21 номер на КК оня ден даже ги мерих на Гого Simple Smile
Нинанд не спа но работата беше друга зъбчето което видях днес Simple Smile но му беше и горещо няколко пъти през нощите беше потен
Благодаря за честитките  Hug
Гале  Heart Eyes
А как ги сочат с пръст ли? Гого не съм забелязала да сочи даже и като го питам къде е тати не ми обръща внимание сега съм му кръстила играчките и го уча коя как се казва показвам му и животните на книжките ама не ми ги показва
При него съм забелязала че прави това което му е интересно при две показвания се научи да пляска, "ела-ела" се научи от няколко пъти бяща му като го взимаше от люлката а колко голям ще пореснеш го уча от доста време и не иска и не иска да го прави Simple Smile а вчера като му пея "хей ръчички" и ги въртя като спра ми хваща ръцете и ги върти

# 219
А онзи хахо убил дъщерите си?  #2gunfire #Cussing out

# 220
  • София
Направо чист късмет с асансьора. Предвид, че все пак е спрял...т.е. все пак е сработила защитата, която всъщност трябва да сработи на 1 метър от увеличение на скоростта...

# 221
Горките жени  Sad

Тая вечер новините са филм на ужасите  Sick

И нашите бебки не посочват и не наричат нищо още. Колко им показвам лампичката, слончето и слънцето в тяхната стая, ама нъц... И "мама" и "тата" не разпознават, но пък се радват на баща си от няколко дни като се връща от работа  Laughing

Гале, посетили сте родния град на сватята ти!  Mr. Green А Гребната база ми е любимо място, на което не съм ходила от десетилетие...  Sad Децата са прекрасни!

# 222
Кате, за ДГ няма нищо сигурно, докато не излезе класирането през април.
Те и хората в сайта са си го казали, че всичко временно, защото родителите имат право да пренареждат по всяко време кандидатурите си. Т.е. ако сега се появят пет деца с повече точки от твоите сте вън.
Надявам се да ме разбра.

# 223
Мерси, Франчи!/към мен беше адресирано това,нали WinkHug  bouquet

# 224
  • Пловдив
somebody все забравям да ти споделя, че и Марина много харесва Тули. Благодаря ти. Като го види да се показва от вратата и грейва. А любимото й филмче е това с въздушния балон. Като го види Тули отгоре на балона и се смее с глас. Като искам да се кротне за малко я слагам на стола за хранене и й пускам Тули.  Grinning
anjeelina браво на Гого.

Общи условия

Активация на акаунт