Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Кате, за ДГ няма нищо сигурно, докато не излезе класирането през април.
Те и хората в сайта са си го казали, че всичко временно, защото родителите имат право да пренареждат по всяко време кандидатурите си. Т.е. ако сега се появят пет деца с повече точки от твоите сте вън.
Надявам се да ме разбра.

Аз не съм питала  Crazy Май беше somebody. Нашите ще ги гледа баба им

# 226
Ох, и аз влизам да се оплача. На Адка и изби първият зъб в петък, миналата седмица. От тогава почти не е мигнала, а снощи беше ад. Цяла вечер мрънка и плаче, Днес бях на работа, като парцал. Дори изядох цял шоколад, а аз по принцип мразя сладко Shocked
Всичко върви в пакет и естествено има хрема и кашлица....
И нашата лекарка твърди, че е от зъбите.

За сега казва само баба, буба и тата. Маха с ръчичка за чао и дава боц. До тук с нашит умения  Simple Smile

# 227
  • Варна
Тия хора са подлуднали. Света се ошашави. И ми писна от юта ютеница от всъкъде. извинявам се за жаргона.
Сега за асансьора. Наистина ми е гадно за хората, ама те що са се напъхали 12 човека вътре. Никой не спазва правилата, а секи търси отговорност от другия и като се каже, че някой  е виновен и се приключва с проблема.
С "НЕ"- то / според мен/ не трябва да се прекалява и трябва да се намират алтернативи на забранените неща.

# 228
Добро утро Simple Smile
Така като гледам днес май времето ще е хубаво Simple Smile
Честит празник

# 229
ехо добро утро от мен Simple Smile честит празник и честита баба марта на патерици!
отдавна се каня да се появя с гръм и трясък (отново) и ето на днес слънцето грее и ей ме на Simple Smile
липсвате ми, ама си имах още някои трудности тия месеци, но сега (дай Боже) всичко е наред. Ники е добре, расте и прави магарии. затова и все не успявам нищо да прочета, рядко съм имала възможност да ви хвърля по едно око и ми е гузно да пиша така, непрочела нищо, но днес не издържах Simple Smile
целувки от нас

# 230
Добро утро!

Честит празник

Крем Радвам се че писа и с Ники сте добре,надявам се всичко да е наред от сега нататък fingerscrossed

Времето навън е чудесно и ние излизаме на разходка

# 231
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК - 3 МАРТ!!! bg bg bg

Разходихме се, поднесохме цветя с малките, ходихме на пица, готвих, правих пюренца...А какви сме заплеси, излезли сме без количка и се наложи да я събуждаме и да я носим в кенгурото Crazy, добре че е под 9кг.и още се събира в него.
И пак се разболявам. Sick
Днес бърбори баба-баба, дя-дя и като не иска повече да яде започва да маха с ръчички и вика не-не-не... Flutter А само да мръдна към вратата и започва мама-мама. ooooh!

# 232
  • Пловдив
Честит празник и от нас!
vanny_
и ние се разходихме и също бяхме на пицария.  Simple Smile Ето я малката госпожица на пицария: http://img402.imageshack.us/img402/7646/dsc06734k.jpg и http://img534.imageshack.us/img534/7088/dsc06735.jpg
И нещо весело: http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&NR=1&feature=fvwp

# 233
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  МИЛИ МОМИЧЕТА!!!

# 234
  • София
Ninand, Марина е прекрасна! Все се каня да напиша, че и на аватара е супер  Heart Eyes

# 235
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кремена, пиши по-често.

Кате, сори, объркала съм се.  Laughing

# 236
Честит празник , мили ми момичета .  Hug Hug

Somebody ,  по-весело е когато е разхвърляно , нали ?  Mr. Green Андреа голям крак обади , браво на мадамата  Peace

Крем , разписвай се по-честичко . Радвам се че при вас всичко върви добре  Hug

Алиента , благодаря за инфото , явно трябва да се минава на обувки . Без това  тея буйки като стъпе два пъти и приличат на обувки с които е вървяно 50 км.  ooooh!

И при нас беше хубаво пролетно временце днес , оползотворихме го . Дано и утре да е така . Вече съм настроена пролетно  Flutter

# 237
Честит трети март!Нека сме горди, че сме българи!

Празника ви честити и Сенайде,която не може да влезе във форума(засякохме се във фейса)Simple Smile

Не съм чела днес, че бяхме навън, първо да питам нещо, после се връщам да наваксвам..
От няколко дни Ели като я храня на столчето забелязвам, че прави едно движение с ръчичка..все едно се протяга да хване нещо и върти наляво надясно,ама го обясних... newsm78 все едно върти копче за усилване и намаляне на звука..прави го замалко и не на всяко хранене, дали е нещо притеснително..или просто си е нещо ново за нея затова да го повтаря newsm78 В петък сме при педи и ще я питам, но сега се вкарвам в някакви филми..Всъщност сега като се замисля така повтаряше известно време блъскането с ръчички по таблата като откри, че го може и е интересно..

Зъба още не се е показал, венеца и отгоре е страшно надут и червен..

НЕ употребявам пестеливо.
Думички за сега не казваме, прави опит за тате, но стига само до тат  hahaha , а с уменията сме до пляскане с ръчички Simple Smile

Крем радвам се, че си отново тук и малкото ти момченце е добре  Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:22 от tаnka80

# 238
  • Пловдив
Geraldine благодаря!  Hug
tаnka80, Марина си върти така ръката като хване нещо ново и го разглежда. А иначе като се храним ако си нацапа ръката с пюре и й е много странно и също си я върти и си мърда пръстите, много интересно. Да не би и при вас да е за това? Не мисля, че е нещо притеснително, но все пак се консултирай за да си по-спокойна.
И аз да ви питам - как намирате децата си след като са се събудили и вие не сте в стаята в която спи? Марина като я сложа да спи преди обяд/следобедния сън обикновено е навън/ и все ходя да подслушвам на вратата/нямаме бебефон/. Един път я заварих изправила се на повивалника и си разпиляла клечките за уши и по 2 в ръцете й и разбира се и в устата й, Добре, че не беше налапала памук, или нещо по-лошо.  Praynig След няколко дена си беше намерила два памперса които бях оставила под повивалника и единия също си го хапваше.  Mr. Green Днес пък я намерих изправена/защото вече няма нищо на и под повивалника/ гледаща се в огледалото и беше се ухилила до ушите. Всичко това е от скоро, откакто започна да се изправя на кошарата и незнам защо, но все се страхувам като не спи а си прави нещо и аз не я наблюдавам. И като заспи все ходя на вратата на спалнята да подслушвам. Обикновено като се е събудила я чувам като си прави нещо. И вашите деца ли ги намирате да си "шетат"нещо и страхувате ли се. Въпреки, че свалихме нивото на кошарата пак ме е страх.

# 239
Гого през деня спи на люлката и е закопчан с единия предпазител аз го надничам през ключалката (макар че имам бейбифон не го пускам) но той се набира на люлката или почва да реве
Таня, Гого така си върти ръцете но не по време на ядене а когато си иска, просто като ги върти и ги оглежда и го отдавам на това че са му интерени и си ги оглежда
Креми много се радвам, че сте добре малкия е станал голям сладур Simple Smile
Аз да питам случвало ли ви се  е като събуете буйките и после чорапките да има безели от обутите буйки (оххх че го обясних) в смисъл дали са се отбелязали? Днес му беше зачервено леко и имаше като чертичка на едното краче  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт