Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
  • София
ninand, тук съм, но само прелитам, че съм захванала едни неща за 8-ми март, които ще подарявам на майка, свеки и кръстницата на Габи.  Heart Eyes

консултацията, единствено ме дразни, че няма отделно време за нея и доста си чакам всеки път. Иначе е отделен вход и помещение.

новия аутлет, мъжът ми ходи преди обяд и взе на децата GEOX, на Марти са му супер, но на Габи са и големи и утер трябва много рано да ходим, защото като си е тръгвал е било вече лудница. Иначе това намаление с 50% го имаше есента и в другите магазини от веригата и не виждам смисъл да се ходи до аутлета. За другите магазини нямам идея откъм цени.

safira, приятно изкарване в Испания!

# 346
Пете , обувките от Геокс на 59 лв ли ги е взел ? Питам просто информативно  Blush

# 347
На консултация ходим по ЗКв поликлиниката. В лявата част са кабинетите за консултации, а в дясната лекарските, така че болните и здравите нямат контакт. Топло е, чисто е, кантарът е тип везна, височината се мери в това нещо, наподобяващо съндък.
Галинка, май ходим в една поликлиника - ДКЦ-то в Тракия.
Менюто ни:
6,30-7,00 кърмене
10,00 каша или попара
13,00-13,30 зеленчуково или месно пюре
17,00-17,30 кърмене + плодово пюре, намачкан плод, кисел или каша от бурканче
20,00-20,30 АМ с бисквитки +кърмене. Понякога имаме и едно нощно кърмене към 3 часа.
Иви, браво на вас за липсата на нощно кърмене. Как се надявам и аз да го отуча.
Грета, страшна фурия бил този Петър Laughing
Сафира, лек полет и приятно изкарване в Испания!
Сноууайт, чрез преслушване чуха шума в сърцето на Ицко. Профилактично трябва да се прави Peace
Андреа на Анито е добре, но сега Преси е на АБ.

# 348
  • Пловдив
Петя, сигурна съм, че ще сътвориш прекрасни неща, а и определено ще зарадваш майка си и свекърва си.
Mindi ние още не сме решили на къде ще поеме това лято, дали към северното черноморие или на юг. Ще се обадим, и аз много ще се радвам да се запознаем. В първите години от връзката ни с мъжа ми ходихме по една седмица на южното черноморие/Несебър или Приморско/ и след това във Варна, на гости на приятели. Но тази година едва ли ще си позволим такава голяма почивка от 2 седмици.
gmarinova аз редовно изпирам декоративните обувки в пералнята заедно с дрешките. Уж не ходи с тях по земята а се цапат много бързо. Само внимавай да не пускат.
gamby аз си правя колажи със тази програма http://www.photoscape.org/ps/main/download.php Свали си я от тук и действай. Но имай в предвид, че ако сложиш много снимки и малко качеството като ги извадиш на хартия не е много хубаво. Иначе може да слагаш и надписи. Другото което мога да ти предложа е това: http://cards.funphotobox.com/ и http://funny.pho.to/ Аз от тук направих много хубави картички за Коледа и подарих на близките. Станаха страхотни.
Идеята на Катеринка ми харесва. Споделете още такива хубави местенца.
Днес тъкмо излезнахме и заваля дъжд, но реших да не се прибираме. След като заспа я чаках пред входа на сухо да се събуди. Като отвори очи, аз стоях отстрани на количката и тя не ме виждаше, и след като се огледа каза Ма-мо. Направо ми се подкосиха краката. Тя от преди си казва ма-ма, но днес ми стана много мило, защото все едно ме търсеше и викаше.  Heart Eyes

# 349
Сноууайт, чрез преслушване чуха шума в сърцето на Ицко. Профилактично трябва да се прави Peace
Андреа на Анито е добре, но сега Преси е на АБ.

Ох, за това преслушване се хванахте Simple Smile Не казах, че не трябва изобщо. И нас ни преслушва лекар във 2-рия и 6-тия месец  Peace Просто исках да кажа, че това, което докоторът ни прави на консултацията в София, тук го правят детските сестри. А докторът е същия като на гмаринова, мисля. Много приятни впечатления имам от него, и съм много доволна, просто условията и липсата на часове,е  това, което ми направи недобро впечатление. Не мислете, че получавам по-лоша здравна грижа, просто защото не го гледа лекар всеки месец  Peace

# 350
  • София
Пете , обувките от Геокс на 59 лв ли ги е взел ? Питам просто информативно  Blush
не, 62лв са. Много са готини, тъмно сини с тънка лента от оранжево и зелено с две лепки. Много хубава и стабилна и в същото време здрава обувка.  Peace

ninand,  Hug

Да похваля моето момче, от вчера си вдига ръчичките нагоре като го питам, колко голям ще порастне.  Grinning А понеже баща му го обучава да слиза от спалнята и дивана(както и кака му) и вече над 90% от случаите като стигне края на леглото се завърта и си пуска краката и слиза сам.  bowuu

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:32 от petia_tag

# 351
Леле, Петя, Марти е голям мъж вече  smile3501 можем само да ви аплодираме Simple Smile

Тъкмо се сетих да пиша на Гамби за колажите, че забравих. Аз си харесвам собственоръчно направените или тези с разни апликацийки по тях. От тук и тук - ама не точно рамки, а идейки. Иначе Лили (Lsb) беше правила много разнообразни колажи на Тони, от интернет, може и тя да се включи с идея.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 22:51 от gmarinova

# 352
  • София
 Hugутре ще чета назад. В  Търново сме при нашите и уж от много свободно време, нещо не мога да седна да пиша като хората.Досега четох темата за яслите, че положението е трагично. 
За колажите аз ползвам www.imikimi.com и когато са по-голям размер излизат страхотно и на хартиен носител.
Сега ще разгледам и програмите на ninand´.

# 353
И аз препоръчвам Стела Марис в Синеморец.  Peace
В нашия случай вече трябва да се откажем от двойната стая, минаваме към апарт хотели или вили, няма как.

Споменах ли че вече седим, и двамата за щастие.

Ее много ме е яд за този аутлет. Голяма реклама беше, то си беше ясно че ще е вятър и магла ама..

# 354
Добро утро на всички Simple Smile

Честит рожден ден Таканат !Да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

За консултацията ходим в кварталната поликлиника , има отделен кабинет за консултациите ,но е през една врата от другите кабинети. Това което ме дразни е че прегледите се правят само вторник и петък от 12 до 14 часа и когато ходим отиваме към 11 и 30 най-късно защото към 12 без 15 вече е лудница , така влизаме първи или 2-ри. Иначе го мерят , преслушват и другите неща, но не им отделят много време защото са много деца, и ако трябва да питам нещо от бързане забравям Simple Smile

Нашето меню е:
08:30- 09:00 : попара или кислео мляко с  бисквити
12- 12 и 30 : зеленчуково или месно пюре ( в 90% от случаите аз му готвя)
15и 30 - 16 : каша или грис с плодово пюре или кисело мляко с бисквити в зависимост какво е ял сутринта
19 -19 и 30 : 140мл.АМ + кърмене ( но вече не иска всяка вечер да суче)
22 ч. - 180 АМ

Общо взето е това.
Нощем понякога се буди , но съм му хванала цаката Simple Smile Като се събуди ставам и излизам от стаята , той започва да реве но след 3-4 мин пак заспива и понякога ства чак в 09 . Но това е за сметка не мен защото вече почти 2 месеца ставам м-у 05 и 06 и 30  Shocked

На море ми се иска да отидем , но ще видим дали ще можем да вземе карта за Константин и Елена  на МВР станцията , ако не ще решим като доиде времето .

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 10:16 от yaya86

# 355
  • Варна
Добрутру братство!
Минавам да благодаря на всички за помоща за направата на картичка.   bouquet

# 356
Добро утро   bouquet
Честит рождн ден на Таканат да си жива и здрава и много щастлива   newsm59

# 357
Честит Рожден Ден, София! Да си жива и здрава!   bouquet

# 358
Ч.Р.Д. ТАКАНАТ!
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

bouquet

# 359
Честит Рожден Ден, Takanat! Бъди все така позитивна и много щастлива  с двете хубавици!

Общи условия

Активация на акаунт