Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 656
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Mindi,прегратки на Юли и дано скоро се оправи Praynig
АлиенТа,честито обувки   Winkна Ники jump

# 436
Благодаря ви момичета за прегръдките , ще ги предам  Hug Hug . Докато нямахме Т , сега вече е 39 . Дадох пак панадол . Ако и утре е така май ще стигнем до АБ . Но важното е да се оправи .  Praynig

Geraldine , да сега погледнах да съм сигурна , 15 % -тия р-р сме взели . Дано се повлияе от него  Praynig

Алиента , честити ви обувчици  Hug

# 437
  • София
Минди, ще се повлияе, аз имам добри впечатления от Тантум верде, аз за мен също използвам.

Нали сте гледали една реклама на салами с едно момченце с крив бретон...Е, Мони се сдоби с такъв преди малко благодарение на сръчната си майка  Rolling Eyes

# 438
Geraldine ,милата Мони Sadа каква хубава коса има само Hug

# 439
Момичета,почерпете се виртуално от мен:

Моята най-голяма дъщеря днес става на 7 години!Кога минаха....
Партито ще бъде в събота,за да обединим рождените дни и на двете големи каки.Снимки след това.

# 440
reni_mats,да ти е жива и здрава HugЩастливо детство и пожелавам newsm51 nbirthday  bigdance2

# 441
Рени, да ти е жива и здрава рожденичката! Желая ви най-веселото парти!

Кисело мляко предложих с бисквити, и аз, обаче не ще Sad А Гити му дава на Теди и като айран Simple Smile

АмореHug МиндиHug

# 442
  • Пловдив
Geraldine сигурна съм, че Мони и с крив бретон ще си е чаровна.
Mindi, бързо оздравяване на Юли. И аз много се страхувам да не се разболее Марина. И колкото се опитвам да я опазя, толкова родата на мъжа ми не ги е грижа.  Rage В четвъртък свеки каза, че била болна, и днес ми се изтърси в къщи и целуваше Марина.  #Cussing out Знам, че като тръгнат на ясла и градина няма да мога нищо да направя, но поне сега. Много се дразня, защото имам чувството, че изобщо не ги е грижа. /Извенете, но съм малко ядосана/
reni_mats пожелавам ви много здраве и весели игри.

# 443
  • София
От тежка вечер, сега смогнах да напиша и да благодаря и на vili diankova, petia tag, yana kr, Amorevole, maqamisheva за прекрасните им пожелания към мен.
Днес рожден ден има Jenist- честито от мен от сърце!

За Mindi- бързо да се оправяте ей, всички болести скоро да са зад гърба ви  !
За Аmore-  и за вас се отнася това, целувки на Алекс!

И накрая честити обувки на АЛИЕНТА!!!- бодри крачки да правите с тях и Ники да го слушат крачетата!
reni_mats- честито на малката рожденичка, щастие желая и много усмивки!  

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 19:04 от takanat

# 444
Рени да ти е жива и здрава рожденичката   Hug

Jenist, честит рожден ден   bouquet

Благодаря ви за пожеланията за обувките  Blush

На болните бързо оздравяване   Hug

# 445
Честит Рожден ден на Jenist!    bouquet

ЧРД и весело детство на дъщеричката ти  Reni_mats!    bigdance2

Яни, не го мисли толкова, само един бретон е - нали знаеш приказката, хубавото магаре и под скъсани дисаги си личи Wink

Алиента, честити ви обувки! И да те питам как са цените в детските магазини в този Аутлет, заслужават ли си?

# 446
Ч.Р.Д.  на малката-голяма Виктория! Да расте здрава, усимихната и щастлива!

Ч.Р.Д. Jenist! Бъди здрава и обичана!

Честити обувки на Нико!

Грета, защо драпаш толкова дадаваш кисело мляко?

# 447
Съмбоди, в Бенетон имаше малък избор а детски дрехи, в Зара имаше доста дрехи, но не им загледах цените. Нуклео ми се видяха на добри цени, само незнам дали са качествени, взех едно яке пролетно за Благо и ще ги преценя. Левис имаше детско, дънките бяха по 50-70 лв, намалено то 100-120. Много не ги загледах дрехите, че и двамата имат достатъчно. За Ники не мисля да взимам много скъпи дрехи, много кратко ги носят. Цените са малко по-ефтини от по редовните магазините. Намаленията са по-изгодни според мен, ще си ги следя тях  Peace На Благо маратонките ги взехме за 45 лв, там бяха 55лв. Абе хубава работа, ама Българска  Tired

# 448
Честит роден ден на каката да расте здрава и усмихната
  bigdance2
Честит рожден ден и на Jenist    party023
Пак ще и порасне бритона на красавицата не се притеснявай, след време ще си го спомняш и ще се смееш  Hug (знам го от опит и мен сестра ми ме офъка така, но сега това е един хубав спомен)
И племеницата ми на 5г видя рекламата и реши да подстриже притона на сестричката си на 1.5г и добре че мина без проишествия

# 449
За бебешки дрешки ми се вижда доста скъпо дънки по 50-70лв #2gunfire , ние и взехме от Мола на Марк анд спенсър - костюмче/дънки  и блуза/ в две части, горе долу за тази цена от новата им колекция, което си заслужаваше парите, защото все пак са две части   . Май няма да го посетим този Аутлет скоро, предпочитам да продължавам да си пазарувам от  "хитрите магазинчета " в околията, които уж също зареждат "маркови" дрешки, на доста по-ниски цени ! Благодаря Алиента! Hug

Общи условия

Активация на акаунт