Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 656
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,сладурки и сладурчовци! Heart Eyes

Да кажа и за нашта педиатърка,горе долу съм доволна.Най се радвам ,че няма болни.Има час и ден, в който прави консултация.Иначе ни  преглежда  много набързо.Носим си пелена дето на нея слагам бебка.До сега не ни е трябвало за нещо по сериозно освен консултация пу-пу.

Таканат не съм влизала тези дни,но Ч.Р.Д- желая ти много прекрасни и приятни дни през годината.
Amorevole-много неприятно с болничкия Алекс,да се оправя много скоро и дано си разбила добре бучката.
Като стана въпрос за бучки,трябва да се прегледам от мамолог, тъй като не кърмя вече.За всеки случай.
Юли на Минди да оздравява!
 Tada.
Голямо бутане в този Мол в София бре-бре  Simple Smile

# 451
Здравейте момичета,  Hug дълго време не съм влизала във форума и съм изпуснала цяла тема ама баткото ми беше болен и беше нонстоп на компютъра и не можеш се вреди от него!
Сега влизам вече в новата тема и видях че на 27,02, сте ме поздравили за рожденния ми ден.Стана ми толкова мило и съжалих че не бях в Бургас да ви почерпя виртуално,че бяхме на гости в Ямбол тогава.Искрено ви благодаря,че напоследък съм в  някаква емоционална криза ,всичко ме дразни ядосвам се за нищо и все навиквам баткото,а после съжалявам.Ама стига толкова за мене.
Янитка е добре, прояде най сетне домашните пюрета,има вече две долни зъбчета и чакаме още едно горно.Обаче така и се подсече дупето при зъбоникненето, че чак до кръв.Едвам се оправи и то след всички прехвалени кремчета, май от крем "здраве" и мина.Не съм качвала скоро снимки на компа но ще гледам скоро да се отчета със снимков материал.
Сега отивам да чета назад темата ,че мъжо се съгласи да гледа госпожичката докато аз си почивам малко пред компа. newsm44

# 452
  • София
Джентист, много здраве и късмет!

Еиии Аморе, за крем Здраве съм забравила да ти кажа, че има добър ефект! (за дупарата)
Момичета, аз не го мисля бретона хич, то толкова бързо и растеее. Смешничко ми е даже. Сега чакам да заспи да фъкна още малко  Mr. Green
Джентист, не разбирам от кърмене, но със силиконови зърна няма ли да стане?

# 453
  • гр. София
Благодаря, момичета, за пожеланията! Много сте мили! Почти не успявам да следя темите, но често научавам много полезни неща от вас. Радвам се, че ви има  Hug Последната новина при нас е, че Косето от тази сутрин има 6 зъба. А допреди 2 месеца нямаше дори и един. За последната седмица е изкарал точно 4 зъбчета (тези отгоре). Като изключим, че иска да сложи в устата си всичко, което му попадне, и няколко силни среднощни рева, почти не мога да се оплача от неговото зъбоникнене. За сметка на това кърменето се превърна в мисия невъзможна от няколко дни, защото захапката му стана много остра. Не успях да му обясня, че не трябва да ме хапе, затова май ще се наложи да го преустановя и да се цедя чат пат. Ако някой има някакви идеи как да се справя, ще се радвам да сподели. Това е засега. Ще гледам да се включвам по-често. А колко чакам да се пооправи времето и да се видим някъде с бебоците...

# 454
Жени, честито и от мен! Всичко хубаво!    bouquet И мен ме хапе, но нямаме толкова много зъби и за сега се търпи. Освен с караници, друго не знам как, тикам дълбоко, за да му се запуши устата и да не може да си впие зъбчетата  Mr. Green

Франческа, не давам зор за кисело, само пробвам, за разнообразие. Иска ми се да яде повече неща, но нещо не ме огрява.

# 455
Jenist , Честит рожден ден, жива, здрава и щастлива!

За хапането на малкия, моя съвет е да поизчакаш малко преди да прибегнеш до изцеждане,
естествено ако е търпимо за теб ухапването.
Тони също ме хапеше в началото, но вече спря и аз си го обяснявам, че като им поникнат зъбките им е интересно, странно и непознато чувството и затова хапят.
Аз също казвах не, но той се правеше на леко разсеян и си продължаваше да хапе и тогава преустановявах кърменето за по късно.
Друго което забелязах, е че ме хапеше когато не е много гладен или към края, когато е почти нахранен.
Това е моя опит, дано съм била полезна  Hug

newsm78 Момичета какви са тези цени за бебешки дрехи, аз от Некст, Ларедут и кварталните магазинчета за 100лв ще подменя почти целия набор зимни дрешки на Тони с пролетни.

На болните бързо оздравяване, а на мамите им  Hug

# 456
Jenist, честит рожден ден! Пожелавам ти бързо да излезеш от дупката - чела съм, че около рождената дата често се случва. За хапането - искрено ти съчувствам! Продължавай да опитваш да му говориш - както Петя беше посъветвала - като го гледаш в очите и със строг тон, а също се мажи с нещо да облекчаваш болката. Както е писала Нели - и мен ме хапе, когато е нахранен вече, като му пробиваха първите зъби, както и в просъница и снощи (т.е. когато е болен). Дано да е период само и бързо да отмине!
Честит рожден ден на Вики! Много здраве и усмивки!
На зъбчовци, месечиновци, с нови обувки и тоалети, с нови прически - всички сте поздравени!  Laughing
Отново благодаря за пожеланията към Алекс и към мен, радвам се, че ви има!  Hug Утре ще го водя на преглед и ще пиша как е минало.
Минди, не се самообвинявай, че не си го опазила. По-важно е да си спокойна и Юли да се оправи бързо, стискам палци и пиши как е.  fingerscrossed
Джери, пусни някоя снимка с новата прическа, след време сигурно ще и е много забавно да се гледа и показва.  Mr. Green А иначе засега отново си караме със Судокрем (някъде от 4-5 месеца вече), лилавото лекарство определено помогна.

mrk, да не би да си от Ямбол?

# 457
Jenist, честит рожден ден!  bouquet

# 458
Jenist, честит рожден ден!   ura

Добре се завърнала на Михайлова! Hug

# 459
Eeee не спряха ли вече тези болести....горките бебенца, дано бързо да оздравеят.
Аз пак имам въпрос Simple Smile ....казвате, че давате супа...как я приготвяте?
На моето бебе му се зачервиха свивките на колената и даже на едно място се цепна. Питах педито, каза ми да сменя козметиката, не ми изглежда да е подсечено...на някой да му се е случвало подобно нещо?

# 460
Честито на рождениците, бързо оздравяване на болните- Amorelove, Mindi дечицата бързо да оздравяват. Praynig

Относно несъобразителните родители, които водят болните си деца по партита...ами аз точно заради тези предпочитам да контактувам с ограничен кръг хора, а не да съм на всяко парти или купон, вярно е, децата ни в един момент ще се срещнат с вирусите и болестите, но когато зависи от мен предпочитам да му го спестя, а не просто да отида на поредното парти, рискувайки да попаднем там на болно хлапе. Thinking

И понеже вече е 8 март: Честит празник мили юнски мами, да сте живи и здрави, много обичани от мъжете ви, пожелавам ви да се радвате на добри, здрави умни дечица и да бъдете винаги много усмихнати.

В тази връзка: Празнувате ли 8 март и очаквате ли изненада от половинките си?

Като казвам изненада се сещам за един доста нецензурен виц, относно подаръците, но го пускам с цел малко смях на фона на това студено време:
Събрали се на 7 март американец, французин и българин, да обменят опит кой какво ще подари на жена си за 8 март.
-Аз на моята жена, ще подаря ранчо с 500 расови коня- похвалил се американецът.
-Аз на моята любима, ще подаря апартамент във Венеция- разнежил се французинът.
-Аз па на моята, ша подаря едни чехли и един вибратор- казал българинът.
-А защо това- попитали в един глас американеца и французина.
-Чехлите като подарък за 8 март, пък ако не ги хареса с вибратора да се ........ в г....... и да не ме занимава с глупости.

Вица е незензурен, затова с малки бувки  Embarassed

# 461
  • Пловдив
Честит прзник! Пожелавам ви да бъдете най-щастливите майки и децата ни винаги да ни гледат с очи пълни с любов.

Днес вече се чувствам по различно на този празник, защото вече съм майка и имам прекрасно дете което ме нарича ма-ма. Представям си Марина след някоя годинка как ще ме изненадва с букет цветя. Даже пишейки това ми се насълзяват очите. Много съм щастлива, че я имам.

# 462
Всичко празнувам и очаквам подаръци, не са изненада, но аз и не държа  Mr. Green

Честит 8-ми март    bouquet

# 463
# 464
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНИ МАЙКИ И СЪПРУГИ!

Е, кажете, че ние жените не сме люти, точно на днешния ден времето е просто ужасно(поне в София е така) Laughing

Аморе, Минди Hug Hug

И аз бях вчера в в прословутия Outlet и съм много разочарована,повече няма и да стъпя там. За сравнение - една блузка на Ралица, която купих февруари месец от детския Бенетон за 10-12лв, в Outlet-а беше 20лв, съвсем същата блузка, е, няма що. Извода за мен е, че ще си пазарувам от сезонните намаления в съответните магазини и то на новите колекции, а не на такива отпреди 1-2 и повече години.

Днес не очаквам изненади от мъжа ми, защото просто го няма, в командировка е в чужбина (подаръците аз си ги избирам), но затова пък синът ми ми намекна за някаква изненада от него. Party

Общи условия

Активация на акаунт