Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 655
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Senayde9, много гадна случка  Hug
За зачервени бузки - на Яна и бяха такива доста често през зимата като пуснем печката, явно от сухия въздух и от студа...вече по-рядко се случва. Обаче от вчера има по брадичката едни червени петна и около устичката. От три дни яде пуешко пюре и си мисля, че е от това. Преди 15-на дни и давах за първи път, но тогава се изрина по гръбчето и корем-гърдички. Спряхме за 10-на дни и сега пак. Ако е от това какво трябва да правя?
И друго - как въведохте/въвеждате месото? Първо 1 вид, за колко време. После правите ли пауза преди следващото?

# 526
Месо въвеждам много бавно предвид обирва + повръщането, които получи от пилешкото.
Пауза правя по около седмица. Т.е. за тази седмица затвърждавам даването на въведения вид месо.
Първият вид месо въведох за 5 дни, вторият /пуешкото/ за 6.

# 527
Франчи, благодаря ти отново за отговора   bouquet

# 528
Senayde, настръхвам като чета за Алиджан. Представям си колко си притеснена. Дано дано дано още сега да спре повръщането и да свали температурата! Стискам палци Hug

# 529
Момичета, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК в последния момент,но все пак успях!
Бъдете здрави,весели ,обичани и щастливи!

И една голяяяма  Hug на всички болни дечица и майки.

Senayde,сега е важно да не се обезводни ,какво му даваш?

# 530
Сенайде, доста дечица са с този вирус и наистина е много тежък за тях,
това разтройство и повръщане им взема силичките,
но както ти е писала и Мариета, давай му много течности ако трябва и насила,
и да мине на диетка със сухарчета и сиренце.
Бързо оздравяване на Алиджан.

# 531
Ох много болни дечица  Cry дано бързо всички да оздравяват Praynig  bouquet

Омръзнамииииии от този гаден сняг  smile3511 cold тука пак ни затрупа smile3506 Weary

Да се похваля вчера ни изби най после и третото зъбче този път от горе tooth  а и вчера за първи път Кати яде от детската кухня много и хареса а на мене ми олекна че,ми беше писнало всеки ден да готвя.
Лек и усмихнат ден на всички !  bouquet

# 532
Благодаря на всички Hug Hug Hug
Днес е малко по-добре PraynigДавам му много течности,чай от шипки,попара с сухар и сирене,варени картофи и др.по диетични храни.Давам му в малки количества за да не повърне,а той все е гладен SadПреписаха ни Калпол,Осцилококцинум и Vomitusheel.
Много сняг има при нас,не можем да си покажем носа навън cold

# 533
  • София
Много ми е мъчно за болните дечица  Cry Моля се да оздравеят скоро  Praynig
Аз също съм болна. Мислих си, че съм настинала, но след като ме заболяха мускулите и костите заподозрях, че е грип и веднага сложих маска. Само дето Кати ми я сваля постоянно и си умира от кеф като ме види с нея. Явно си мисли, че си играем на криеница.
Много ме боли гърлото, направо едва преглъщам, а и температура вдигнах  Close Дано да се оправя бързо, че и на лекар не мога да отида, нали стачкуват.
Ние бяхме 12 дни в Троян и аз си починах много добре. По два пъти на ден излизахме на разходки, супер беше.
Иначе Кати пак започна да реве през нощта, а тъкмо се бях похвалила тук, че вече спи непробудно. Започна да се буди, когато избиваха седмото и осмото зъбче. Сега обаче сме на голямо тегло, защото чакаме..... кътници  Shocked Венците и са подути и червени, и то от всички страни. По цял ден мрънка, но и това ще мине, знам си аз  Laughing
Днес за първи път и дадох кисело мляко, което вчера направих със закваска от заквасена сметана (на Данон). За моя изненада се получи много вкусно нещо.
Весел ден

# 534
Добро утро!
Сенайде, Анито, Минди много целувки на болните дечица и скорошно оздравяване. Ако съм пропуснала някого не е нарочно.
Вайпър, да се оправяш бързо и ти! К`ви кътници на 9 месеца  Grinning

Фантазия, за въпроси относно захранването може да пишеш и в темата в Кърмаческия. Много полезни неща може да научиш.
ние с Аморето и Нинка и там сме на отчет.  Mr. Green

# 535
С пожелания на всички болни мами и бебчета да се оправят бързо, искам да ви усмихна с моя разказ в картинки:
Приключенията на Петър 1ва част - Зимен ден Simple Smile

И с прането съм готов!                                            Бързо да ми даваш кашата иначе ще счупя стола, ааааааааа!

Не ми говори, сърдит съм ти!                                  Майтап, бе Simple Smile

# 536
А, Грета, много е готин Председателя и според мен ти е одрал кожата. Laughing

# 537
А така дайте и тук малко снимков мат`риал, защото и аз съм от тез дето недолюбват клюкарката наречена фейсбук.
Грета, ПредседателЯ е за изяждане  Heart Eyes  

# 538
  • Пловдив
gmarinova страшен е Петър, много му се радвам.
Петя, как мина празника. Майка ти и свекърва ти харесаха ли изненадата?
Минди, Анито, Аморе как са момченцата ви? Senayde9 се отчете, че са по-добре. Надявам се и при вас да е така. Стискам палци.
Ние пък нещо отказваме да ядем твърда храна. Дано да е от зъбки. Плаче, стиска устни и върти глава.  Sad

# 539
Мерсаж, другарки мои  Heart Eyes

Нина, от зъбки е, и ние вчера наблегнахме на млякото Wink

Общи условия

Активация на акаунт