Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 655
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Момичета , благодаря ви че ни мислите  Hug , Ние успяхме да свалим Т , от снощи няма , но пък цяла нощ кашля зверски , днес пак същата работа . Такава кашлица все едно е ял лед  Rolling Eyes Притеснявам се да не слезе към гърдичките , днес ще поизчакам , ако и утре е така пак ще викам Педи  Rolling Eyes Иначе днес Юли е по-живичък , има разлика с вчера , явно температурата много го е изтощавала . Много трудно даваме АБ , не иска да си отвори устичката , бута лъжичката , голям зор е ... Rolling Eyes

Всичко болни бебчета и мами , дано бързо бързо да се оправите  Hug Praynig

# 541
Сенайде, бързо оздравяване на малкия  Hug
Грета, Петър е сладур  Heart Eyes

Аз се заемам с изучаването на новата ми хлебопечка  Blush Петя приготви се да те залея с ЛС  Laughing

# 542
Добър ден  момичета

Грета Петър е прекрасен  и какъв помощник ... браво на него, много целувки.

Лелеее бебчовците кътници вадят вече, други с по 7-8 зъба, само ние си оставахме беззъби, но за сметка на това явно много го мъчат, т.к. постоянно ме хапе и бута в устата каквото намери ...

Ох, всички болни да оздравяват бързо  Praynig  Hug

# 543
Минди, АБ на Ралица го "изстрелвах" в устата й със спринцовката от Панадола, с лъжичка половината беше отвън. Peace

Анджи, честита месечинка на Гого! Честита и на всички останали бебчета!    bouquet

Забравих да се похваля - вчера моят син ме изненада с 5 картички за 8-ми март с негова снимка Shocked и понеже мъжът ми го нямаше, накарал дядо си да обиколят всички цветарски магазини наоколо, докато ми избере букет, така че вчера имах Surprise. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:44 от vili_diankova

# 544
Гого днес става на 9 месеца почерпете се за негово здраве   chef
Аз този АБ по никакъв начин не мога да го дам толкова горчи че не може и да бъде как може да го направят толкова горчив и ще се обадя на лекарката да го смени дава се по време н аядене ми той горкия след това не иска нито мляко нито вода и половината го плюе колкото и да му затварям устата  ooooh!
Грета нямам думи за сладура  Heart Eyes
На всички болнички бързо да оздравяват  Praynig

# 545
  • София
mgamisheva, спокойно, и вие ще се озъбите, не бързай. На Кати едва ли скоро ще и поникнат кътниците, просто венците са подути и червени. До скоро не бяха така. Като я мажа с гел за зъбки напипвам отстрани оформено зъбче, но докато се покаже ще минат може би два месеца. Иначе Жоро в седми клас е бил с изникнали мъдреци, а на мен до скоро ми никнеха, и така и не поникнаха  Laughing
Гретхен, тоз младеж Петър много фотогеничен бре!

# 546
  • София
Минди, АБ на Ралица го "изстрелвах" в устата й със спринцовката от Панадола, с лъжичка половината беше отвън. Peace

Анджи, честита месечинка на Гого! Честита и на всички останали бебчета!  bouquet
Mindi,  и аз това щях да ти предложа, но това при положение, че не се дърпа от спринцовката. На Мони така и давах сиропа за кашлица...Задави се много сериозно...

# 547
  • Germany
И ние давахме антибиотика със спринцовка по време на хранене.

# 548
Здравейте!

Мъчно ми е за болничките дечица,стискам палци да се оправят по бързо

Грета,ще го изям Петър,сладкишче е Laughing а,и честито ви пропълзяване.И Жорко от два дни е от пълзящите

anjeelina Честита месечинка на Гого,да ти е жив и здрав

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:53 от Fresh_

# 549
Ще пробвам така , дано да стане . Не ми се иска да го смесвам с мляко или сок , защото няма да съм сигурна колко всъщност е поел .  Hug

Сметките  ни за ток  

декември  - 130 / 30 дни /
януари  - 251 / 35 дни /
февруари - 291 / периода е за 25 дни /  ooooh!
просто без коментар , хайде януари беше супер студено , но за февруари не съм съгласна .  #2gunfire

# 550
Антибиотика не трябва да се дава с мляко, неутрализира го в някаква степен.
Минди пробвай с пипетата на панадола или спринцовка, но внимателно, че и аз като Джери задавих Благо жестоко веднъж  Embarassed  Бързо да се оправ Юли, ако те съмнява кашлицата води го още днес, че Ники направи бронхит за 1 ден.
Нещо със сметките за ток не ви разбрах, но при нас гледам, че последната е изравнителна, защото е за 2 месеца. Или истава въпрос за ЕОН?

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 11:55 от АлиенТа

# 551
Нeka всички болни дечица и мами бързо да оздравяват. Praynig PraynigДнес съм малко по-добре и аз, но вчера беше ужас.
Честита месечинка на Гого! И честито пропълзяване на Председателя и Жорко, а сега ще видите за какво става въпрос... hahaha Hug
И нашата с-ка за ток е фантастична. #2gunfire  
Днес моята племенничка става на 17 години/леле кога минаха Shocked/, почерпете се за нейно здраве:

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:06 от vanny_

# 552
  • София
Вчера и ние получихме сметка за ток: 486,82лв  #Shocked После видях, че е за два месеца, но тази сума наистина надмина психологическата ми граница.

# 553
  • Germany
Ох, и Брани май се разболява  ooooh!. Снощи не пожела да си изяде цялото мляко, а сега на обяд отказа и пюрето / на десетата лъжичка почна да плюе и да му се гади/. Дадох 100гр. мляко и го сложих да спи, но ми е много притеснено, защото той отказва храна само като е болен... Иначе е жизнен, няма Т  Thinking Дано ни се размине, че мъжа ми пътува днес за Щвейцария и ще съм сама с двамата до петък.

# 554
  • София
Нашата сметка за ток днес вече е публикувана на сайта им и излиза по 150лв на месец, за три месеца, което си е добре, предвид, че радиатор, бойлер и пералня работят нон-стоп.(готварската печка не работи често  Mr. Green ) Алиента, за ЧЕЗ става дума.
Нашият Председател на третата снимка си гледа точно като такъв  Grinning Председател-бонбон е той  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт