Баба Марта с усмивка съблече на ЮНЧЕ зимното елече. Тема №103.

• 19 655
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от нас!
Много ми е мъчно като чета за болните бебчета Cry Дано бързо всички да оздравяват Praynig
Ние си седим вкъщи, беснеем два-три часа и спим час-час и половина или два след това, после всичко пак наново Laughing
Относно сметките за ток последния път платихме 200 лв, а предишния месец 129. Доста се изненадахме и то неприятно от сметката от 200 лв Shocked

# 586
To не е лесно,ама ми писна от oмразата между хората. Още повече между непознати (аз повечето си познати приемам такива каквито са). Седях и чаках и се надявах, че нещата ще се оправят,но.... вече имам сериозна мотивация да приключа с тая нещастна държавичка! Извинете за мрачното настроение, ама много ми писна....

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:30 от the1

# 587
Нашата сметка за ток е 150лв общо за 3 месеца... и то откакто съм вкъщи, не спирам да готвя и да пека хляб Wink На парно сме. Тези ваши големи сметки ме втрещяват  newsm78 Да не казвам, че нашия ми се вижда множко.

А пък тази вечер новините ме ужасиха, такса електромер, повишение на топлоенергията... нови топломери   ooooh! Бате Бойко да си играе с Президента, пък всички други да търчат по мегдана както си могат Sad

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 21:06 от gmarinova

# 588
Бързо оздравяване на всички болни дечица. Praynig В това време топло, студено вирусите върлуват. Дано болестите бързо си тругнат и да посрещенем пролетта цялата юнска дружина, с рояк усмихнати и здрави деца Hug

Честити месечинки на всички празнуващи днес  Gift

Сметката за ток у нас също е голяма, но и аз не я плащам и за това много-много не знам колко е.  Blush

По въпороса за сметките и аз съм така Crazy

# 589
Хремата на децата я пресичам с ударна доза вит Ц,сребърна вода няколко капки в носа и чести промивки с физиологичен разтвор.Понякога разреждам изписаното количество капки за нос с физ.р-р.Много лесно го слагам със спринцовка-става бързо и детето не се противи много (поне при нас).При пробиването на последното зъбче на Лора (вече е с Sunglasses пак имаше малко хрема и освен изброените отгоре неща и дадох и едно хапче Коризалия на няколко приема.Веднага и мина!
Бързо оздравяване и на вашите съкровища желая!   bouquet

# 590
Честит Рожден Ден на Таня! Това е първата юнска мама, с която се запознах Simple Smile Бъди жива и здрава! Надявам се да сте добре и да се отчетеш скоро!   bouquet

# 591
Добро утро!
Гледах и аз снощи българските новини - не е истина относно безумиците за такса достъп до електричество, топломерите, да не подхващам темата и за пушенето на обществени места  #Crazy  ooooh! Разбирам всеки, който гледа да се изнася  Tired

# 592
  • София
Добро утро!

Как са болните ни дечица?

Честит рожден ден на Таня!

Моят малък звяр вече сериозно се катери, преди малко се покатери на столчето на сестра си и от там вдигна крак да се качва на масичката в хола.  Shocked

# 593
Честит рожден ден на Таня
Честит имен ден и на всички празнуващи днес

Благодаря за поздравите вчера  Hug и вечерта видях че за подаръче Гого си има още едно зъбче вече общо 7 Simple Smile
Новия АБ вече го пие макар и с 300 зора, ама предния така горчи по сле е от цитросепта  Sick

# 594
Ау, Гали-те имат имен ден днес Simple Smile
Честито на Близначкова, Galinkacat (нали?!) и на всички останали именници, които пропускам, но не нарочно  Hug!   bouquet

# 595
И аз съм против АБ-то. Но при положение, че детето ми правеше бронхиални пристъпи и беше пред бронхопневмония, мисля че нямах особено голям избор.

Елена вече е на 3г. и половина и досега нито веднъж не е пила АБ. Не беше и боледувала, докато не тръгна на градина. А малкият, тя като докара вирус, него няма как да го подмине, тъй като организмът му все още няма изградени антитела.

Омръзна ми вече от това променливо време. То през най-студените месеци нямаше такава зима. Ужас просто!

При нас новото е, че започна да казва ка-ка, да си застава и на коленцата (като кученце), да пляска с ръчички, когато дам команда и докато ми дава "пет" вика силно пет-пет... А, да, и второ зъбче си има вече детето.

# 596
Честито на всички именници днес! Да сте живи и здрави!  bouquet

# 597
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ГАЛЕТА!
И НА ВСИЧКИ ИМАЩИ ПОВОД!
 Hug
внимавайте на галета къде слагате ударението като четете  Wink
Ужасно време и при нас, Кате ако четеш докога си в Пл-в, май пак ще забегнеш за шопско без да се запознаем.
Три дни подред затворени в къщи, това не ни се е случвало никога досега с Тонката.

# 598
  • варна
snowwhite , ако не се лъжа нали вие ходехте на плуване с бебо - та въпроса ми е - как става номера без памперс, че ни предстои това и не съм се замисляла досега как става номера...  Laughing

# 599
Честит имен ден на прекрасните ни именички! Честит рожден ден на Таня!

Нели, при нас е още по-зле и не виждам кога изобщо ще може да се излезе с количка на улицата.  ooooh! Ето, пак заваля ...
Браво на Павката, Гого и Марти!

Благодаря на всички, които гласувате за Алекс! Грети, голямо мерсаж за инициативата ти във ФБ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт