Звездни компромати-59 част

• 67 409
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Летисия Каста сложи в малкия си джоб повечето ни чалгаджийки. Роклето е потресаващо, пълен кич и пошлост.
Иначе не намирам бюста и за провиснал, по-скоро е леко преведена и се създава тази илюзия. Явно толкова сме забравили как изглежда естественото, че всички цици, която не стърчат гордо нагоре и напред, напращели и с леко пластмасов вид, вече ги гледаме с насмешка.  Laughing

# 166
  • София
Добре де, да не издребняваме за Ванеса и годините й. Все тая ми е дали е на 37 или 38 г. Намирам я за много сладка, чаровна и готина. И определено мисля, че с Джони са една супер хармонична двойка. Много им се радвам  Peace
За Летисия оставам безмълвна. За мен тя беше поразяващо красива
като тук
и тук
гола и красива бюстът й сега не е като преди, да не се залъгваме (което си е в реда на нещата след 3 деца)  Peace

Линдзи Лоън на афтър партито на Кавали в Милано
Майли Сайръс с гаджето си
симпатичното семейство Стефани-Росдейл
Бритни Спиърс
Джесика Алба
Анджи и Брад
Брад с Шайло и Закара дано този път да съм познала Шайло  Grinning
Марая Кери в нощен клуб във Вегас
Дженифър Лопез с мъжа си и пак

# 167
Летисия и Летисия разлика от земята до небето; изключително красива жена, но в това нещо, наречено рокля не прилича на себе си, още по-малко и отива...на всички снимки, които видях, лицето и беше в толкова неестествена физиономия, все едно някой я е накарал да сложи тази рокля и тя се чувства супер неудобно в нея...

Колкото до чалга триото...от толкова много фотошоп, не знам как успявате да определите коя ви харесва...

# 168
  • в Tara
тази дженифър колкото пораства Laughing по-красива става!

# 169
Не мога да повярвам, че има разумна причина да си причини това Crossing Arms

# 170
Не мога да повярвам, че това е истина!  Shocked  Дори Чичолина не съм я виждала така. Как изобщо са я пуснали в този вид, то чисто гола да беше, по- добре!

# 171
# 172
Ники Лозанова    с много готино якенце  Blush Дали е дизайнерско ...

Не знам якенце ли е, дизайнерско ли е, но това интервю ме измъчи, но си заслужаваше, за да чуя финалната реплика. Смях се поне 10 мин.

# 173
Не знам якенце ли е, дизайнерско ли е, но това интервю ме измъчи, но си заслужаваше, за да чуя финалната реплика. Смях се поне 10 мин.

Моля те кажи я,нямам звук, а много ми се ще да чуя  Mr. Green

# 174

Моля те кажи я,нямам звук, а много ми се ще да чуя  Mr. Green

Н.Л.- За мен пишат коментари, момичета на моята възраст... те не ме харесват по обясними причини (разбирай завиждат), а в родния ми Пловдив направо ме мразят!
Р.П. - Е, никой не пророк в собствената си страна!
Н.Л. - Е, аз съм!!!

пп - диалогът не е цитиран съвсем точно, по памет е  Peace

# 175
# 176

Моля те кажи я,нямам звук, а много ми се ще да чуя  Mr. Green

Николета споделя, че вече е "над нещата" и не и пука за злословията по неин адрес. Имала рубрика в някакъв пловдивски блог и се забавлявала като четяла гадните коментари за себе си, а била сигурна, че са писани от нейни връстнички - пловдивчанки ( вероятно злобеещи). И казва "Е, нали в Пловдив съм им любимка" ( разбирай, че не я понасят). И Росен казва:" Никой не е пророк в собстената си страна" А Николета, не разбираща нищо, отвръща "Е, аз съм"  hahaha hahaha hahaha

Трейси ме е изпреварила и е била по-конкретна Wink

# 177

Моля те кажи я,нямам звук, а много ми се ще да чуя  Mr. Green

Николета споделя, че вече е "над нещата" и не и пука за злословията по неин адрес. Имала рубрика в някакъв пловдивски блог и се забавлявала като четяла гадните коментари за себе си, а била сигурна, че са писани от нейни връстнички - пловдивчанки ( вероятно злобеещи). И казва "Е, нали в Пловдив съм им любимка" ( разбирай, че не я понасят). И Росен казва:" Никой не е пророк в собстената си страна" А Николета, не разбираща нищо, отвръща "Е, аз съм"  hahaha hahaha hahaha

Трейси ме е изпреварила и е била по-конкретна Wink

А, ти съвсем придаде нюанс на разговора. Страшна картинка, как го изстреля  Laughing

# 178
 Joy ооох, е поне да беше руса  hahaha (Трейси, Солейл   bouquet)

# 179
"Убиха гадже на Преслава"
странна новина ?!?:
http://www.-spam082-/news.php?id=19730

Общи условия

Активация на акаунт