Порция за Масларова

• 6 009
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
До сега за последните 20 години, нямаме осъден политик, защо мислите че г-жа Масларова ще е първата. Вчера гледах и Долорес Арсенова в интервюто й с Ани Цолова - няма такава наглост  #Cussing out
Не зная дали помните но г-жа Масларова беше министър и по времето на Видинов, нищо чудно след 10 години пак да се завърти колелото и пак да дойдат на мода зимните почивки на море за пенсионерите  Mr. Green

# 31
След гадината Масларова,Станишев и Доган да ги подпукат. И никакви 5,10,20 год затвор - доживот.

# 32
  • Неизживени спомени
До сега за последните 20 години, нямаме осъден политик, защо мислите че г-жа Масларова ще е първата.
Защото много са ги по напънали от горе и Масларката ,е наи-очевадният пример за безочие! Дано да я осъдят!

# 33
Най-голямо перо от държавния бюджет има социалното министерство. Повече от това на образованието и здравеопазването дори. Така че, ако осъдят Масларова подобаващо, ще бъде емблематична победа над гаврата и корупцията.

# 34
Ефективна и продължителна присъда за Масларова  Praynig  Praynig  Praynig

# 35
  • sofia
Ефективна и продължителна присъда за Масларова  Praynig  Praynig  Praynig

Това искам и аз  Peace
Не защото така ми е хрумнало,а защото тя наистина има много грехове към вси4ки групи български граждани-деца,пенсионери,социално-слаби #Cussing out

# 36
# 37
Тази последната статия ме извади извън нерви  Confused
Много е нагла тази жена ...
Аз си спомням как едно списание беше изтипосало обувките и , дрехите и бижутата с описани марки и цени  ooooh! Хванах се за главата , бяха стресиращи цифри, които на фона на ситуацията в страната  ги развява социалния министър  Sick
За съжаление не смятам , че нещо реално ще се направи срещу нея .
Иначе и аз мисля , че налъмите в сливенския добре ще и паснат ... мечтииии...

# 38
А аз гледах едно предаване за обзавеждане преди време. Даваха дома и, и водещата много отровно отбеляза "ама вашия дом много уютен,  явно не сте го правили за снимка в списание" Домът и беше наистина доста скромен.
Моето твърдо мнение, е че Масловката е жертва, но не мисля да обяснявам каква точно и защо, предвид идеята и нагласите в темата.   

# 39
Да не би да намекваш че тя "толкова си може"

# 40
Минзи, за случая, по който е обвиняема - да. Там пряка отговорност имат съвсем други лица. За жалост, за най-големите далавери в това министерство (с помощите за безработни), в които вече е съвсем пряко замесена, ще й се разминат.

# 41
Записвам се да следя темата, че дълбоко ме вълнува!

# 42
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, не може да не сте забелязали въпросната госпожа как се движи сред обществото. Винаги с прическа и скъпи дрешки...Не и ги искам! Аз съм си добре в моите скромни дрехи. Но да крадеш от социално слабите е престъпление и то...огромно. С какви очи е застанала пред камерите да се оправдава. Да я затворят! Хич не ми пука. Защото докато тя си вееше байрака, някои умираха от глад, А други мизерстваха до толкова, че се чудеха - лекарствата или хляба. #Cussing out #Cussing out

# 43
  • България-Швейцария
Не се предавайте,все ще измислим нещо...
Нещо като линч на площада?
Бой с тояги на голо, пребиване с камъни, избождане на очи или някое друго такова цивилизовано средство от мрачното средновековие?
'Ми давайте, само ако може да включим към групата и вуйчо Ваньо със синьото елече, гаражната Надка и цялата останала 'демократично' пребоядисана сволоч Sick.

Направо не мога да повярвам какви изказвания прочетох в тази тема ooooh!.
Чудно ми е и защо не е заключена, но...

# 44
CTramell - не се възмущавай! На хората им е дошло до гуша и трябва да изпуснат парата. Така или иначе нищо няма да стане.  Като гледам и оная с испанското име. Па как става че точно нейната фирма внася и продава едно от най-търсените лекерства - ти улава ли си, че не го продаваме с теб?
И ето ти отговора - не сме, но не сме и нагли и арогантни. А те дори не се крият - едната къща, другата дрехи и екскурзии, третата - чак мъжа си смени. Кой как я нареди.
Нека си помечтаем поне тук!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт