Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -3

• 117 013
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
E разни хора идеали също......за мен REX си е пълна боза....никой не е в състояние да ме убеди,че тениска изпрана с с него и след това миришеща на пот...се води добро изпиране,и то не някоя мърлява домашна фланелка,а нещо носено 2ч навън .....

А за течния ариел гел...Дедо извинявай знам,че не е на Юниливър,а на P&G ама това не го прави по-лош нали? Леко съм стресната,че новото ми откритие се води нисък клас...цената му е по-висока от тази на Персил,поне по Варненските географски ширини,ама както и да е на мен ми харесва...пере перфектно даже светли чорапи,това за мен е тест за перилен препарат №1  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 13:11 от prinzesata

# 76
О, prinzesata, аз нямам чак такъв случай като твоя - да изпера нещо и да мирише после на пот. Просто силно замърсени дрехи с петна като кръв от смачкан комар или кетчуп си излизат както си ги сложил или избледнели, но не и изчезнали.
Сега пера с Рекс зимните якета - то не е пяна, то не е чудо, но ги изпира, защото нали са шушлекови - лесно се перат.

Сега прочетох по-предната страница с мнението ти за Сърф. Действително е по-нисък клас, но е много добър продукт наистина. И аз го харесвам. Нормално е да е по-скъп, защото идва от Англия (лирата е по-скъпа от еврото), а не защото е по-качествен от Персил. Персил от Германия е като Еверест сред всички други високи върхове. Wink

# 77
  • София
Guess , ти използваш Рекс?! Та ти си пътеводната ни звезда относно праховете! Сега, ако и Дедо си признае...
Шегувам се, разбира се. А екипът на футболистчето ни се изпра чудесно - и от потта, и от калните петна. Сега преминавам към якетата. Гес, шушлякът няма как да не образува много пяна - та къде да попие. Така е и с пердетата.
А немският гел Ариел ще си го купя - за специални случаи!

# 78
  • Бургас
А някой ползвал ли е течния Тео бебе? По-добър ли е от праха, а по-икономичен?

# 79
  • Варна
Искам да споделя за течния РЕКС за бяло, който както казах така си стои в килера.
Вчера си пуснах парцалите и кърпите , с които чистих на 60-65 градуса. Викам си няма как да не се изперат на тази темепература. Резултат - всички са бледо сиви на цвят и по-белите са станали по-тъмни. Голям майтап е този препарат  Rolling Eyes. Не сложих омекотител, защото все пак са парцали и като си простирах ми миришеха на нещо остро, пращавайте но най-точно мога да кажа на урина  Embarassed . Да кажа, че парцалите преди това си ми бяха изпрани, не са стояли мокри да мухлясат итн.

# 80
Аз го купих за майка ми и изпрах една пералня с мои дрехи, но не бяха много замърсени дрехите, панталоните ми и блузи (сиви предимно, тъмно зелена блуза) изплакнато си беше. С този за цветно с бадемово мляко прах. Аз понеже сега пера с Ариел ексел гел и Рекса като го сипвах в дозатора чак се притесних, че е много рядък.

REX  с бадеми,и ние вчера си купихме такъв гел за пране,но като чета мненията ви ми остана едно такова впечатление от него че който си го е купил веднъж - втори път не повтаря.Но защо не сте доволни от него,ако смея да попитам,нима праховете са по надеждни от геловете ли?Вече  и аз се двуомя дали да ползвам прах само или да мина окончателно на гел и то на какъм модел,че като чета и гледам по магазините има толкова много разновидности...... че и аз незнам кой да избера.

# 81
Но защо не сте доволни от него,ако смея да попитам,нима праховете са по надеждни от геловете ли?

Естествено, че праховете са по-надеждни от течните. Особено за бели дрехи.

# 82
Аз отдавна не съм се включвала, но няма и какво ново да кажа.
Сега взех Персил 3.450Л за 18лв. на промоция от Била.
За Рекс не мога да дам мнение, не съм го ползвала. Но като чета мненията си направих извода, че ако го купя бих го използвала за освежаване на дрехите. В смисъл такъв, че сега ще се наложи да си вадим летния гардероб, дрехите са прибрани чисти, но все пак трябва да мине пак водичка през тях. А поне Рекс мирише хубаво.

# 83
Но защо не сте доволни от него...
Защото не пере и този с бадемово мляко на мен лично ми мирише ужасно неприятно.
Пробвала съм прах Рекс един единствен път, същото е и с гела - повече не, категорично!

# 84
  • Бургас
За първи път ползвам този http://www.podari-mi.com/product_info.php?cPath=63_64&products_id=461, доволна съм за сега, но съм и на 10 перални от него, има разлика от този дето е по нашите хипермаркети, в Бургас е с 10 лв по малко.
Имали ползвали сред вас от тези биокапсули и какви ви са впечатленията ? http://www.podari-mi.com/product_info.php?cPath=63_64&products_id=462

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:01 от щастливка - мързеливка

# 85
  • София
Момичета, купих си течен Ариел - австрийски от едно магазинче, 2.45л. за 28 лв. Изобщо НЕ съм доволна! Пълно разочарование! Вече не знам какво да купувам, май ще се откажа от течните препарати.

# 86
  • там край морето...
Здравейте, реших и аз да опитам с течните препарати за пране - но първо реших да се посъветвам с колежките и с форума - попрочетох доста. От моя скромен опит с тях - мога да споделя - че съм ползвала преди време Персил за цветни дрехи купен от Метро - но някак си не останах доволна от изпирането  - Праха на Ариел за цветно за мен е номер едно за сега. Ползвала съм и Медикс - розовият за вълнени дрехи - наистина ги правеше много меки и пухкави пуловерите и ухаеха приятно. От това което прочетох - съм се спряла на Корал или на Даш - но не зная къде в Бургас има магазинче където мога да намеря - виждала съм само няколко - в които предлагат турския Персил. Ако някой може да ме посъветва къде да проверя за такива хубави течни препарати в Бургас ще съм много благодарна  Heart Eyes От опита на колежките ми - ще споделя тяхното мнение - ползвали са течен на Рекс - бялото им пране на всички е станало СИВО, а  препарата за цветно - не изпирал - но му харесвали само аромата  hahaha Ако търсехме само аромат....щяхме да си пускаме дрехите само на изплакване с омекотител - май така се получава Simple Smile Най-са доволни от Первол за цветни дрехи - и като изпиране и като аромат - който остава дълго след като дрехата е свалена от сушилника. Това е от мен за сега - ще ви следя с интерес  newsm51

# 87
За първи път ползвам този http://www.podari-mi.com/product_info.php?cPath=63_64&products_id=461, доволна съм за сега, но съм и на 10 перални от него, има разлика от този дето е по нашите хипермаркети, в Бургас е с 10 лв по малко.
Имали ползвали сред вас от тези биокапсули и какви ви са впечатленията ? http://www.podari-mi.com/product_info.php?cPath=63_64&products_id=462

Персил от Англия няма нищо общо с този по нашите магазини, освен името, защото производителят е друг. В Англия Персил се произвежда от Юниливър, а в останалата част на Европа, без Франция, от Хенкел. Нормално е да е по-скъп, защото е внос от Англия.
Капсулите Ариел Био са доста добри, но като цяло са скъп продукт. Това Био означава, че продуктът съдържа ензими, а не че е от натурални съставки или нещо подобно.

# 88
  • Бургас
stelita_2001 аз съм взела течния персил от един магазин до Kраснодар, момичетата в другата тема Къде в Бургас ме насочиха( на лични ще ти го пусна) да не разводняваме темата.

# 89
  • Варна
Здравейте, ... От опита на колежките ми - ще споделя тяхното мнение - ползвали са течен на Рекс - бялото им пране на всички е станало СИВО, а  препарата за цветно - не изпирал - но му харесвали само аромата  hahaha Ако търсехме само аромат....щяхме да си пускаме дрехите само на изплакване с омекотител - май така се получава Simple Smile Най-са доволни от Первол за цветни дрехи - и като изпиране и като аромат - който остава дълго след като дрехата е свалена от сушилника. Това е от мен за сега - ще ви следя с интерес  newsm51
За РЕКС това твърдя и аз и няма да престана, така ме е яд на този препарат. Да не изпере добре, хайде ще се примиря. Ама да ми направи дрехите СИВИ  #2gunfire Не съм споменавала, това ми се беше случвало със същия на прах, когато му започна рекламата преди години с едно лисиче на една каса, в супермаркет, някви стотинки хвърляше. От "чудесния" прах чаршафите ми станаха сиви, ама бях нова в домакинството и си мислех, че аз нещо съм сгрешила. След няколко дни в кварталното магазичне, гледам продавачката/собственик подрежда праховете и я питам тя довлна ли е от РЕКС. Тя ми вика, остави, всички се оплакват сиво пране, какво ще го правя не знам. След няколко седмици пък, една позната се скъсва да го хвали. А сега де  newsm78 Но, аз.... си го мразя вече.

Общи условия

Активация на акаунт