Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
                          ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ , ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ!
Мили мамчета, дойде нашия месец ! Нека  се раждат здрави , хубави , умни , добри и красиви бебенца!

Дидка1 , честито синче!Да е живо и здраво малкото юначе!

# 316
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.

# 317
                                                        честита Баба Марта

Започва този незабравим за нас месец,да сме живи и здрави в ръце с най-сладките и здрави бебчета!

# 318
Честита Баба Марта на всички бъдещи и настоящи майчета!

Честито на всички, които дочакаха март месец! Отново ще пожелая на момичетата за утре леко раждане, късмет и само хубави вълнения!  newsm51 Ще чакаме с нетърпение добрите новини и разказите ви. Стискам палци на всички и много ще мисля за вас!!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Нинчу, честито пак, и добре дошла у дома!
Рали, честита дъщеричка, да ти е жива и здрава!
Didka1, честит син и на теб, да е жив и здрав!

Аз днес прекарах цял ден с милото, излизахме, разхождахме се, купувахме мартенички, обядвахме навън, после ходихме да избираме количка. Май вече се спряхме на едно Чиполино. Утре ще гледаме и другаде и накрая ще вземем нещо. Много зает ден беше, и ми тежи вече корема толкова много... но не искам да седя само в къщи. Утре съм на доктор и на тонове, стискайте ми палчета ако ви останат, че другите момичета също имат нужда от тях.

Отново - късмет на първомартенската група, вярвам че всички ще бъдете най-щастливите майки утре!   bouquet    bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:45 от Carmen

# 319
  • Варна
Да са живи и здрави малките Теодор и Божидара!!! На мамите бързо възстановяване. Hug Hug Hug
Честита Баба Марта на всички! Васи, найстина дойде нашия месец, нямам търпение вече.  Simple Smile
Стиснати палчета за всички мами, които ще гушнат бебчетата си утре. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 320
Честито бебче Теодор на Didka1. Да порасне голям, здрав и умен мъж! На мама - бързо възстановяване!
Ех, момичета, дойде и нашето време - март е! На всички, които днес им предстои среща с бебчетата - късмет! И всичко да е по вода!

ОТ МЕН ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ЗА ВСЕКИ!!!

# 321
  • Варна
Добро утро аз съм май най-ранобудната чакам следващите мами с кафенце   food010
 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ , ЩАСТИЕ И НАЙ-ВЕЧЕ НА НАС ЛЕКО РАЖДАНЕ И НАЙ-ЗАСМЕНИТЕ И КРАСИВИ БЕБЕНЦА

# 322
Добро утро и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Да сме живи и здрави ние и нашите семейства!!!
Честити бебчета на рали и Дидка!!! Живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване и адаптиране!
На групата за днес, леко раждане и успех!!!

# 323
Добро утро маминки  Hug
Хубав ден ви желая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде аз след малко тръгвам на първа среща с малката ми толкова чакана и желана Анна-Мария  Heart Eyes

# 324
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! И честит ви месецSimple Smile. Аз съм от февруарки. Исках само да ви пожелая успех! Предаваме щафетата Simple Smile. Здрави бебета и щастливи мами Hug

# 325
Добро утро, мамчета.
Честита баба Марта на всички. Бъдете здрави и много щастливи. Желая на всички по една хубава и ревяща мартеничка.
marinex, успех, мила. Скоро да си гушнеш сладката Анна-Мария. Много прегръдки от мен.  Hug Hug Hug

# 326
  • София
Честито бебче Теодор на Didka1.   bouquet
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, НЕКА ТОЗИ МЕСЕЦ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМ ЗА ВСИЧКИ НАС!
Маринекс мило, то твоето не остана. Още днес ще си гушнеш Анна-Мария. Стискаме ти палци.
Дано и Василия скоро пише, че започнах да се притеснявам за нея.
И не на последно място благодаря за хубавите думи за коремчето ми!  Hug

# 327
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
ДОЙДЕ ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ МАРТ
ДА БЛАГОДАРИМ НА БОГ, ЧЕ НИ ПОМОГНА ДА ГУШНЕМ СВОИТЕ БЕБЕНЦА.
НЕКА ГИ ПОМОЛИМ ДА ЗАКРИЛЯ НЕРОДИЛИТЕ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБЕНЦА.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.
СТРАХОТНИ СТЕ,
 Hug

# 328
Добро утро   food010 за кафеджииките  Hug и честит ни март месец !Нека да се изпълни с много здрави бебчета и засмени  ,като мартенички  Hug
                                                   Честита Баба Марта !
На мама Дидка1 честито бебче ! Да и е живо и здраво и много радост да им носи!  bouquet  bouquet  bouquet
маринексче бързах да изпратя малките и  специално да ти пожелая в най-специалния за теб ден "Леко раждане (секцио)".Обаче закъснях, че ти май в 8-8.30 ч. трябваше да си там. ooooh! Ако мога да си позволя ,да не забавиш да сложиш мартеничка и на малката принцеска Анна-Мария  Heart Eyes Hug Много прегръдки за теб. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Лек и усмихнат ден ви желая  Hug
Какво стана с Василия, още нямаме новини  Praynig Hug
Евче  Hug Hug Hug

# 329
Честита баба Марта на всички, нека този месец донесе на всички ни най-щастливите мигове!

marinex успех, нека всичко мине като по вода. Успех и на всички , които днес ще се срещнат с бебенцата си.

Общи условия

Активация на акаунт