Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Добро утро,

Маринекс, стискам палци и очаквам новината. Не мога да спя повече, предпочитам да седя тук и да ти стискам палци. Кали7, и за стискам, миличка.
Диди, с голямо закъснение се присъединявам към кафенцето.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! НЕКА НОСИ ЗДРАВЕ НА НАС И НА ДЕЧИЦАТА НИ!!!

# 331
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН

Да сте живи и здрави и весели и засмени особенно през този месец, защото вярвам че за всички от тук на татък това ще бъде най любимия за вас.
Ето и една мартеничка и от мен да ви носи щастие и късмет

Да не забравя да честитя и щастливото раждане на мама Didka1 и бебе Теодор (2850 г, 49 см) да сте ми живи и здрави и бързо да се присъедините пак към нас във форума   bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес пак ще съм пантелей пътник
1. Ще ходя да си оставя една урина за изследване заради моето прословуто кръвно което не си знае мястото.
2. Ще ходя и до майчин дом в ЖК да си взема направление за раждане че то време не остана.
3. И после съм до НОИ за да си оставя болничния за месец ноември - дано не попадна на някоя свадлива служителка и да реши да ме върне за някоя корекция Joy Joy Joy

Carmen браво и ние така в неделя ходихме напред назад, аз по принцип не се спирам. Имаш от мен стиснати палци  newsm10 newsm10 newsm10 и за нищо не се притеснявай остана ти съв сем малко всичко ще е ок Heart Eyes

Tasty и ти имаш едни палчета от мен newsm10 newsm10 newsm10 знам че днес си при доктора и дано този път да не му се налага толкова да се чеше по главата с загатките които му поставяте с бебчо Joy Joy Joy

marinex И ОТ МЕН СТИСНАТИ newsm10 newsm10 newsm10 КАКТО СЕ КАЗВА ЛЕКО ДАХАДНО И БЕЗАВАРИЙНО
 newsm10 newsm10 newsm10 палци и за всички които днес ще имат нужда от тях Вече сме МАРТ и офицялно може да започне бебевалежа на плануваните бебета Joy Joy Joy Joy

Целувки от мен ВАШАТА ХАЙМАНА STELLEE

# 332
Мринексче, стискам палци. Hug
Много се радвам за Феникс, дано всичко лошо е вече е зад гърба им. Praynig Hug
Честитото на мама Дидка1, да й е живо и здраво бебенцето.
Стиснати палци за всички мамита, на които им предстои раждане. Praynig Hug

# 333
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!

Влизам само,за да пожелая на marinex бързо и безпроблемно раждане Hug
На ВСИЧКИ на които днес им предстои да си гушкат бебчета fingerscrossed
Мама Ив-присъединявам се към кафе-компанията и отивам назад да наваксам с четенето.
Някакви новини от Василия?

Щях да забравя Честит син Теодор на Didka1   bouquet

Чак сега забелязах,че съм влязла в 9-ия и аз!

# 334
  • Сред обкръжението
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, весели, засмени всички и мамита и бебчовци!

Най-накрая дойде и месец Март! А ако знаете колко далече ми изглеждаше през август.

На мамите днес с планувано секцио - УСПЕХ! БЪРЗО, ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ! Marinex, Kali7!!! Hug

# 335
Успех и на Кали Hug
Чакаме хубави вести от Василия Praynig

# 336
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МОМИЧЕТА!

Дойде най- после и нашият месец.  Simple Smile
Пожелавам на всички ви, този месец да е един от най- щастливите в живота ви!

# 337
ахони това с биричката щом ти помага за кисилините едва ли бебка ще има против , я виж този дядо ка се отрязъл  само.http://www.vbox7.com/play:6e31d88c За малко настроение  Hug Joy
Боже Кали7 както казват зло да те забрави  Hug Палчета и специални за теб днес  fingerscrossed fingerscrossed Как ви завиждам вече  благородно , че най-накрая ще се запознаете с бебчетата си.Маи търпението ми е на изчерпване Embarassed Hug
БОНИ честит 9-ти месец мила  Hug

# 338
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
Феникс  Hug само хубави моменти от тук нататък.
Честити бебчета на Рали и Дидка    bouquet
Стиснати палци на Маринекс.
Пегръщам ви всички и ви желая един прекрасен ден  smile3525

# 339
  • София
Честит 9-ти месец за последно  Grinning
Мама Ив, аз така правя, пийвам си биричка от време на време, но не ми се пие всяка вечер, по принцип не съм й голям фен (предпочитам водка и слабоалкохолните напитки не са ми много по вкуса  Crazy). А като този дядка ще се накова, когато спра да кърмя  Crazy
Моето търпение съвсем се изчерпа, сега закачих мартенички на легълцето на бебка и щях да се разплача от мъка, че още я няма и не мога да й сложа мартеничка на ръчичката  Sad

# 340
Честита баба Марта!

Честита рожба на Дидка!  bouquet

маринексче, Кали, стискам палци Praynig Hug

ахони, ще й сложиш скоро, спокойно  Hug

# 341
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ  Grinning

Честито бебче на Дидка! Стиснати палчета за всички мами, на които днес предстои да се срещнат с дългоочакваните слънчица!

# 342
ahoney не тъгувай мила,не остана  Praynig Hug Я си погледни лентичката самоооо 2 дена  Hug И мартеничка ще и закачиш на твоята принцеска и ще си я гушкаш и целуваш .Аз така си повтарям все  Hug и се успокоявам малко.А и си казвам все една поговорка ,"Бърза работа ,срам за майстора"  Wink Mr. Green

# 343
  • ГО
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени!

Стискам палчета за Маринексчето, на Кали и всички останали, които имат нужда. Praynig

И такааааа, следобед имам среща с докторката, ще ме прегледа и ще решим накъде отиват нещата, та нищо чудно днес и аз да се обебя. Praynig

Честита рожба на Дидка! Нека да са живи и здрави!

ahoney  Hug Hug Hug

# 344
Честита Баба Марта

Добро утро и от нас  food010
Жепая бърэо,лесно и беэпроблемно раждане на marinex  и Kali7   Hug  Hug  Hug

Didka1 честит син Теодор,нека баде жив и эдрав,много да ви слуша и радва
... Бърэо въстановяване

Общи условия

Активация на акаунт