Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте,

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА.

Леле, момичета,у като гледам как нямате търпение да родите вече, а аз се моля моята принцеса да си изчака термина  ooooh! ooooh! ooooh!. Днес чакам да дойдат майстори за дограмата.......започваме най-накрая ремонт вкъщи. Доста закъсняхме с това упражнение, но....това е положението.

Хубав ден и много усмивки.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. ooooh! ooooh!

# 346
  • София
марисса, Мама Ив, Камаче  Hug Hug Hug Мерси милички.
Камаче, стискам палци да ни зарадваш и ти днес  Praynig А как така още днес? Може днес да го предизвикат ли?

# 347
камаче ще чакаме да пишеш  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Петяя Hug Hug Hug

# 348
  • Враца
Здравейте милички. И аз с кафенце влизам да ви нагледам на бързо. Да ви честитя Баба Марта, д асте живи и здрави румени и засмени всички мами и всички бебоци. Късмет на мамите планувани днес и на тези които не планувано се обебят  Heart Eyes Честит син на Дидка 1. Да расте силен и здрав и да радва много мама и тати. Мила бързо възстановяване. Чакам новини от всички и ви стискам палчета. А сега изчезвам че гладника се събуди   Grinning

# 349
  • ГО
Ами, с баткото ми го предизвикаха. Отидох на термин и ме оставиха в болницата и на другия ден родих. Мирише ми на същия сценарий днес. Crazy

# 350
Честита Баба Марта!!!Да сте живи и здрави,румени засмени и вие и прекрасните Ви рожбички!!!!

Честит син на Дидка!Да расте здраво и слънчево дете!!! Hug  bouquet
На Маринексчето,Кали и всички други планувани за днес стискам палци и много да нагушкате и нацелувате бебоците от мен Simple Smile
Камъче успех мила,дано всичко е наред и стане както за теб е най добре или просто както ти го иска сърцето!!! Hug Hug Hug

Баткото от вчера пак ми е с обрив и вече незнам какво да правя.Уж внимавах за храната и немога да разбера от какво се обрива...Дано скоро да мине,че и бебо чувства как се притеснявам и е един такъв неспокоен тези два дни,рита и блъска доста активно Simple Smile

# 351

Въпреки,че бебе-валежа започна още през февруари,пожелавам в НАШИЯ месец да се родят най-вече ЗДРАВИ бебета,които да ни радват много.

Пак съм станала ревла,но наистина свикнах с вас,момичета  newsm51

Честито на Дидка   bouquet

# 352
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ДИДКА!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ЗА ВСИЧКИ НАС, НАШИТЕ ДЕЧИЦА И БЛИЗКИ!
Днес очакваме първите мартенски бебчета - планирани и тези, които сами са си избрали деня, в който да се появят. Леко и безпроблемно раждане на всички мами. Господ да ви пази - вас и дечицата ви.

# 353
Честита Баба Марта
Честито бебенце и на мама Дидка,да е жив и здрав малкия

Стискам много палци на майките планирани за днес,4акаме с нетърпение новини.

# 354
Добро утро, момичета.Минавам да ви честитя Баба Марта.Нека ни донесе много здраве за малките ни и сладки бебоци и на тези от нас, които тепърва ни предстои да минем по този път - лекоо раждане и бързо възстановяване.
Мамма, благодаря много за разяснението за коланите  bouquet Hug
Рали, честита дъщеричка.Да е жива и здрава и нека това е било най-лошото и от тук нататък самоо положителни емоции.
Мернах, че имаме бебчета, но нямам време да прочета по-подробно, че се оправям да ходя на лекар.Като се върна ще дам отчет как сме и за кога ще се очакваме.А бебчетата и мамите нека са живи и здрави Hug  bouquet

# 355
Добро утро!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Да сте живи и здрави, бели и червени,като мартеничките засмени!

Честито бебенце и на мама Дидка, да е жив и здрав малкия Теодор.   smile3525 smile3525 smile3525

За всички мамчета, които имат нужда днес  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ще чакаме новини!

Момичета някой има ли вести от Василия?

# 356
Честита баба Марта! Да са здрави и засмени  бебенцата които чакаме и които вече се появиха на бял свят!

Започва вече Нашия месец, който всички заедно чакахме с толкова нетърпение.
Аз днес съм много превъзбудена емоционално, от сутринта по лекари и сега се прибирам. Може би настроението ми е продиктувано от хубавото време, но си купих зюмбюли и сега се наслъждавам сама  у дома.

Чакаме новини  от всички планувани Майчици, за които днес ще е дългоочакваната среща с техните дечица
Специално чакам и новини от Маринекс  , много се вълнувам, понякога дори през сълзи за маминки, които са преживели толкова много за да се срещнат със своите дечица. Просто не знам какво ли чувство бих изпитала на тяхно място ....  Hug Hug Hug

Много лиричен стана поста ми днес,  но и аз съм лирична Simple Smile
Пускам си музика, излизам на терасата и чакам новини!

# 357
Добро утро и от мен, сядам до вас с чаша кафе и бързам да честитя БАБА МАРТА на всички вас! Е ,момичета - ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, ЖЕЛАЯ НАЙ-ХУБАВИТЕ И ЗДРАВИ МАРТЕНИЧКИ ТОЗИ МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ, КОИТО ВСЕ ОщЕ НЕ СА РОДИЛИ, ВКЛ. И АЗ, ЗДРАВИ И ПАЛАВИ БЕБЧЕТА И НА РОДИЛИТЕ МАМИ!!!
Честито момченце и на мама Дидка!!!
Успех на Маринекс и Кали7 днес, дано всичко мине леко и безпроблемно, стискам палци и на другите мами, които ще раждат днес - всичко ще е наред момичета, сигурна съм, само горе главите!!!
И аз като Ахони вързах на легълцето на бебка мартеничка като й пожелах да не закъснява, защото няма да си свари мартеничката. И на мен ми стана някак си тъжно - че все още е празно, а всичко е приготвено и само нея чакаме, но скоро и това ще се случи мила, неизбежно е  Hug Нека самички си решат кога да се появят, а и нали знаеш, че е хубаво да стоят максимално в коремчето - там им е по-сигурно и ще излезнат перфектно оформили се и обузили се  Mr. Green А нали всички си пожелахме пухкави бебчета  Hug
Чакам с нетърпение новини за новите бебоци, прегръщам ви и ви желая един хубав и спокоен ден!   bouquet

# 358
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ РЕАЛИЗИРАЛИ СЕ МАМИ!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ - ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ.

А ЗА НАС - ЧАКАЩИТЕ МАРТЕНСКИ БЕБЕТА, вече със сигурност, СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ЛЕКО РАЖДАНЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

ВСИЧКО ДРУГО САМО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!!!!!

# 359
момичета някои имали новини за Слънчице 85 помня , че не и беше добре последно и ми се губи тия дни  newsm78
Слънчо и тя се губи  , а Натали Иванова така и не писа  и си мисля, че днес може да имаме хубави новини и за нея  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт