Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Добро утро, момичета.

fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за всички, които имат нужда.

Хубав ден.

# 616
Честита баба Марта на всички. Да сте живи и здрави, много усмихнати и щастливи.

Честито на мама Didka1 за бебе Теодор
                    мама Marinex  за бебе Анна-Мария         

мама Kali 7 за бебе Данаил             
                   мама Василия за бебе Вилиян

Eniq и Marinex добре завърнали се. Бебчетата са прекрасни.

Mама Ив стискам палци всичко да е ОК.

Връщам се назад да чета, по-късно ще ви пиша пак  Hug

# 617
  • София
Добро утро бъдещи и настоящи майчета!  Hug
Аз съм станала отдавна и кафе пих, но ми е много сънено още. Днес трябва да отида на запис на тонове, но ще изчакам да спре дъждът.
Честито синче на Василия, за малко да я пропусна! Бързо да се възстанови, и много здраве и късмет на нея и бебока.
Много се радвам на Маринекс как и от болницата е толкова активна и не ни забравя. Много целувки мила.
Стиснати палчета на всички, които имат нужда.

# 618
Здравейте,
честито на всички момичета, които вече са станали мами.
Редовно ви чета, но рядко пиша.
Днес ми е много тежко след последната безсънна нощ със силни болки. Контракциите бяха много болезнени и на около 5 мин, но спряха след като пих гинипрал, магнерот и нош па. Бебока беше малък на прегледа миналата седмица 2200-2300 и се опитват да го задържат още седмица-две.
За мен е втора тежка бременност и вече нямам търпение да си го гушна малкото човече. Голяма радост ми е каката и като я погледна знам, че си заслужава всичко което преживяваме.

# 619
Привет!
Ходих на тонове и за пръв път бебето да не спи, постоянно се въртеше , тоновете бяха чудесни.  Да се похваля от тази нощ и аз съм с контракции, не са ми изтекли още водите. Сутринта на прегледа разкритието беше само 1 см. Laughing Утре сутрин пак за преглед в родилното и най-вероятно ще ме приемат тогава,  ако бебо не ме изненада днес.
И тук вали страхотен дъжд, хич не е за излизане.
Стискам палци на всички, които имат нужда! Hug

# 620
Честити мартенче Данаил на мама kali 7!
Да е жив и здрав малкия сладур и много да радва родителите си!

Забравих да се похваля вече официално влизам в деветия, така че и честито на всички като мен!  Grinning
 Hug  Hug  Hug за всички и стиснати палчета разбира се за бъдещите мами и тези, които имат нужда!  Praynig  Praynig  Praynig

# 621
  • Варна
Здравейте всички  Simple Smile
Marinex много се радвам, че си на линия и ни държиш в течение как се развиват нещата
при теб и малката хубавица  Hug
Честито на мама Vasiliа, да е жив и здрав малкия юнак.
Dina много благодаря, че си се сетила за мен  Embarassed, обещавам да пусна един sms
"като му дойде времето"  Laughing, което надявам се е съвсем скоро.
Мама Ив стискам палци за една хубава вест  bouquet
Тинче, Пухинка, Васи79, Летиция, ДидиПейчева, Красита и всички мами от Варна и
от този стархотен форум  Hug Hug Hug

# 622
Hellena предчувсвам, че скоро ще е твоя ден  Hug Имаш стиснати палчета от мен, всичко ще е ОК и ще си най-щастливата мама.  newsm44

# 623
Честито бебенце Вилиан и на мама Vasilia! Да сте живи и здрави двамата! Много да се обичате и радвате!

Маринекс много се радвам за тебе миличка!  Hug  Hug за теб и бебка

# 624
  • На брега
Честит син Вилиан на Василиа. Да е жив и здрав и много щастлив!
Маринекс, Ения - бебетата са ви съвършенни  Hug!
Голдингер, какви контракции  Crazy... мислех си, че ще раждаме заедно  Simple Smile... Стискам палчета за теб!
Пухинка, ами тежички сме вече  Blush, нормално е да ни отичат краката. Ползвай някакви охлаждащи гелчета и ги вдигай на високо когато си в къщи.
Пожелавам и хубави новини на мамите, които са на ЖК днес!

# 625
Добро утро и от мен.
Пухинка, аз съм така с краката от 6-тия месец.Много е неприятно.
Хеллена  Hug Hug Hug.Няма да се плашиш, миличка.С теб сме и стискаме палчета.
Момичета,Васи предложи за четвъртък да се видим на кафенце.Аз съм свободна, ако искате може да се прехвърлим в темичката за срещата да се разберем къде може да отидем
Гушки за всички от мен и стиснати палчета.Тук времето е много подтискащо днес.Така ми липсва слънчицето, но явно нашия месец ще е такъв, променлив

# 626
  • Сред обкръжението
lyubka_li Стиснати палци и от мен!

Памполина  Може да си една от малкото жени, които раждат точно на термин!

# 627
павка и аз  двете си бременности ги изкарах много тежко.
ниско доло,само лежане,то не бяха бактерии-антибиотици и така.
надявам се всичко да е наред при теб и бебо и ще стискаме палци да изкараш още 2 седмици.
хелена преградки и от мене .

# 628
Добро утро и от мен,
колко хубаво, мама Маринекс и Ени ни пишат, а си имат толкова много грижи, да не говорим, че Маринекс още е в болницата - евала момичета  Hug Hug Hug
Пухинка, и аз забелязах, че вече ми отичат и краката - до преди няколко дена ми отичаха само пръстите на ръцете, но снощи излизах за малко и едва си обух маратонките  Embarassed А няма да ви казвам нощно време как ме болят кокалчетата на пръстите, ужасно е, нпо трябва да потърпим още малко. Мама Ив и другите мами със записи и ЖК -стискам ви палци момичета, ние сме в четвъртък на изследвания и запис. Пожелавам хубав ден, въпреки лошото време и поне един бебок   bouquet  bouquet  bouquet

# 629
  • София
pavka, съжалявам за проблемите ти и болките, но искрено вярвам, че всичко ще бъде наред и ще задържите бебчо колкото е необходимо.
Памполина, честити контракции, дано родиш по-скоро.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт