Мартенската ни тайфа - стана вече на 1!!!

• 27 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Бързо да поздравявам днешните рожденици, докато не е свършил денят - честито на Дарко, Елия, Марта и Александър!!! Да са здрави, щастливи и обградени с любов! Весел празник, майчета!  bouquet
Нинка, честито и на теб!
Тони, браво на Рая!!! За протокола: Симона още не се пуска на дълги разстояния и се чувства по-сигурна, когато е подпряна.
Лека вечер! Ние отиваме семейно на гости.

# 601
  • гр.Плевен
Честита първа годинка на днешните рожденици! Много здрави и усмихнати да растат!
Честито и на техните майчета.

Честит рожден ден и на Нинчето, бъди много щастлива и обичана!

# 602
Здравейте скапи мами!
Първо да честитя на патерици на малките рожденници от 11 и 12  март да са живи и здрави и много послушни деца.
Честито на всички малки  рожденници от днес.Да бъдат здрави и щастливи деца за радост на мама и тати.

Честит рожден ден Нинка, бъди жива и здрава и много обичана жена и майка.
Честито на проходилата Рая.И аз да се похваля , че вече си имам малко ходещо човече. newsm44 newsm44 newsm44

# 603
  • София
Тони, Ан Ив, честити ви ходещи дечица. Сега ще видите кон боб яде ли. Grinning Ние днес се ОПИТАХМЕ да отидем на пицария като бели хора. Е, няма начин. Ядохме на смени, щото Илийката беше решил и в пицерията да разтреби така хубаво, както у нас разтребва. Активно, така да се каже и с често споменаване на думичката "па" (падна). Чат-пат редуваше с викове "ам-ам", за да му дадем от нашата манджа, която пък после искаше да изплюе и хвърли на земята. В промеждутъците тропаше по масата за "радост" на околните нагласени мацки, дошли да пийнат кафенце и да пафнат по цигарка. Много си отпочинахме. Laughing Laughing
Никита, яж и дупето на сладурката, дето го е навирила така сладко. Laughing Много умно ще стане това дете с тези йогистки методи за оросяване на мозъка, шъ знайш.
Нещо мислех днес да казвам на Алекс-мама и заборавих. А, сетих се. Можеш да дойдеш на гости вкъщи. Тук болезнено слаби няма. А и лудницата е такава, че накрая спира да ти пука и никакви нерви не хабиш. Като в оня виц, дето погрешно доктора изписал на един с диария вместо въглен, успокоителни и като го попитал на следващия ден по-добре ли е, той отговорил: "Абе, пак се насирам, ама не ми пука." Това май не беше много за майчински форум, ама.. Laughing
Вероники, вие винаги ли така ядете картофи? Много икономично. Laughing Накрая събираш картофите и ги даваш на другото дете. Така можеш да отгледаш още три. Laughing

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 20:18 от Дърта маймуна

# 604
Айде и аз докато не е свършил празника още-Дарко,Алекс,Елия,Марта-Честит 1-ви Рожден Ден!!!Растете с усмивка на личицата,здравички и будни деца!Радвайте мама и тати! baloni baloni baloni baloni

Нинче,ЧРД и на теб!Какво да ти пожелая...красива-няма на къде повече Mr. Green,бъди здрава и обичана майка и жена!Наздраве! newsm51 cheers

Честити пешеходци на Ан Ив и Тони! Hug

# 605
Здравейте момичета!!!
Честит първи рожден ден на прекрасната Елия, сладката Марта, усмихнатия Сашун и пуханчето Дариян!!!!Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet Честит празник и на Еля, инкогнито, Хели Хели и Нагаина - да си гледат с усмивка и лекота дечицата Hug Хели Хели Hug Hug Hug

Ние бяхме на рождения ден на Елия и изкарахме страхотно парти, рожденничката си посрещаше гостите още от врата, беше много дейна, лъчезарна и разбира се, модерна - тоалета й беше невероятен Heart EyesИзобщо беше много празнично и весело, Еля също беше много свежа и гостоприемна, за което благодаря Hug не мога да не отразя и една друга гостенка - Любомира на Веселина_С_П -  Heart Eyes
  Нинче, да не те забравя и теб - много щастие, любов и късме т ти пожелавам!!!  bouquet
Тони, Ан Ив, честити ви пешеходки, леко и безаварийно Mr. Green
Мънки hahaha

# 606
Благодаря ви още веднъж за пожеланията-да ви се връщат и на вас! Hug  bouquet
Освен пари, други подаръци не получих, затова утре ще щурмувам в МОЛ-а. Mr. GreenПоли,мерси за инфото за КК, ако харесам моделче, може би ще купя на Радо. Hug
Тони, Ан-ив, айде леко и безаварийно!  bouquet
Тихичко да се похваля, че в момента провеждам акция "Антипалец" със завиден успех-Радо от няколко дни като заспива почти не си търси пръстта, единствено ако се събуди в просъница, тогава..

# 607
Dа са живи и здрави днешните рожденници Елия, Саши, Дарко, Марта и Александър!!!

Да бъдат много добри,  щастливо и безгрижно да растат и да носят на мами и татковци само усмивки и гордост!!!

Честит рожден ден, Нинче! Да си заобиколена от много любов и усмивки, желая здраве и късмет!

И да си купиш много и готини неща Wink
Не знаех, че Радо е започнал да си смуче пръста!

Nagaina , ама тортата е страш-на!!! С какво покритие я прави?
Ели клипчето е супер сладко с рожденничката като участващ герой Party
Тони, много хубава новина! Да ви е честита бързоходката и само по правия път да върви!!!

# 608
Партито мина.  Whistling
Благодаря още веднъж за милите пожелания.
Специални благодарности на Васида и Веси за прекрасните подаръци и още по прекрасните емоции.
Утре продължаваме пак с други приятели.
Веси- пием си от раз с чашата, мерси много.
Васида- разплака ме, аз все се притеснявах, че няма да е хубаво. Е не мина и без отрицателни емоции, но карай.  Rolling Eyes
Кумата ни подари страшни патета а дърпане на Томи. Издават много сладък звук.
Героите са уморени и спят сега. Тати подрежда в кухнята, а аз се хоризонтирам.

Тони и Ан- ив- чеснини ви пешеходци.

# 609
Ха добър вечер - днес пак много рожденици, та честит първи рожден ден на Елия, Сашко, Дарко, Марта и Александър и честит n-ти рожден ден на Нинчето - на малките щастливо детство, а на Нинка - щастие, любов и късмет. И на всички голяма доза здраве Hug  bouquet
Хайде, качвайте снимки да гледаме Rolling Eyes Хели - Хели Hug - много гуш от мен, пожелавам ви най-страхотния купон на 21ви, изпълнен с положителни емоции Rolling Eyes
Нагаина тортата наистина е страхотна. Кажи вие как сте Hug

Ние днес най после излезнахме на разходка. Ами да ви кажа, въпреки слънцето тук има един студен брулещ вятър и не беше много приятно. Надявам се утре да е по-добре.

Преди малко се върнахме от семейно гости - домакини ни бяха един 10 месечен господин и мама и тати. Въпреки очакванията ми си изкарахме много хубаво (мислех,че ще има солидна доза реви и мрънкане както обикновено се случва като отидем някъде). Двамата дребчовци бяха много сладка картинка - едниният мъчещ се да пълзи, а другият разхождащ се около него. Имаше я и борбата за играчките - хване ли единият нещо веднага и другият го е поискал.
Да ви се похваля, че въпреки вкусотиите на масата успях да удържа фронта и не ядох нищо различно от салата Rolling Eyes

Алек е ужасно смел - на вън не иска да го държим - тръгва сам без предупреждение. В къщи вече почти не пълзи. Още му е трудно да се изправи сам на крачета, но днес го забелязах, че вече практикува приклякване да вземе нещо и изправяне. Все по-стабилен е.

Честити ходещи крачета на Рая и на Габриел newsm68

# 610
  • Костинброд
Добро утро.
Има ли рожденници днес newsm78
Честити ходещи крачета на Рая и Габриел-смело напред. running
Ето малко снимки от нас http://adenis.snimka.bg/baby/bebe-aleks.482617.17799727
Лек и усмихнат ден от нас.Ние продължаваме с гостите да празнуваме.

# 611
  • София
Аденис, много са ти сладки дечицата. А тези хубави питки ти ли ги правиш?

# 612
Аденис, много са ти сладки дечицата. А тези хубави питки ти ли ги правиш?

Тъкмо и аз това щях да питам... Mr. Green

# 613
  • София
Привет!
Аденис, наистина са големи сладури дечицата ти  Simple Smile
Аз пък мислях, че Рая ходи отдавна  Rolling Eyes , явно не съм разбрала нещо. Да й е честито стабилното прохождане! И на Габриел също!  Hug

# 614
  • София
Влизам пак да се похваля - Рая проходи.  newsm44 newsm68 Мина целия хол сама насам и натам... и се кефи неимоверно. И ние много се зарадвахме с татко и, защото вече мина почти месец от първите и няколко стъпки и не се отпускаше за повече от 3-4 крачки, а сега...направо взе да тича сутринта. Laughing

Брей, по този параграф съвсем различно го дават с Калин  Hug

Пък цялата работа при нас се оказа още едно зъбче вчера... ама ако всяко зъбче е такова, аз няма да доживея май...

Общи условия

Активация на акаунт