Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
ООООООО Жу ,                baloniЧестит Рожден Ден на малкият Жу.  baloni

bouquet Да е жив, здрав, дълго и безгрижно детство   bouquet

Имаш мисия , Жу да се появиш, да разказваш всичко за сем празник и да разкажеш твоят сладур какви подаръци е получил. Чакаме  те.

Добро утро момичета   bouquet

Тук грее слънце, но е мн студено. Иначе по добре така от колкото вчерашният сняг.  Mr. Green

Пол днес ще правя кифли  Mr. Green шА ги фотна ако стават за гледане  Mr. Green

Аз се чудя каква закуска да правя, мисля, мисля и все тесто има...............

# 601
Норче, успех с киФлите Crazy!
И тук е студено и нещо разходката ми май може да се провали, щото няма мераклии Confused.

# 602
  • София
И аз ще се срамувам в ъгъла, Жу! Съвсем забравих препоръчваната от теб дата 6-ти март  Blush! Да ти е жив и здрав Васко! Желая му най-прекрасното детство  Heart Eyes  Hug   bouquet!!!

Мерси за кафето, Сис!

# 603
Драги , я ми напомнете кога е великден и как ще се почива, че сега умувам да си взема една седмица преди празника  newsm78

Мерси , Пол    bouquet

# 604
  • София
Реа, тази година е рано, в началото на април - 3-ти и 4-ти. Това са събота и неделя, ама не помня в петък дали се почиваше или не.

# 605
Честит Рожден Ден на Васко! Да е жив и здрав! Много весел и игрив!

Жу, надявам се празника да е минал мин натоварващо за теб  Peace
Май всички сме заспали патки. Говорихме, говорихме и накрая...

Великден е на 2, 3, 4 и 5 април. Това са почивните, а самия ден си е 4-ти.

# 606
  • София
Въх, значи и петъка и понеделника са почивни! И май съвпада с пролетната ваканция на децата.

# 607
Помня, че точно приеха Велики петък за почивен. За понеделник не знам, но сигурно и тогава.
Пък че сме патки, патки сме #2gunfire.

# 608
Поли, вчера ме вика да скокна, ама туй малкото на 15 мин. ме вика при него и докато не легнах до него, за ръчичка - не заспа - 0.30 беше... Ето го сега още спи...
И тука пече слънце и не духа, ама гооолям студ. Ще пробвам да изтикам поне малкото на градинката към 12 часа.
Вчера правих пица с брашно Грахам (по желание на мъжо), много хубава стана, ама туй брашно... Много ми е невкусно и странно  Thinking Добре, че имаше повече неща отгоре, че не се усети.

# 609
Аз затова се радвам, че мойте не спят до късно Mr. Green. Един поспалив в къщи ми е предостатъчен ooooh!. Венче, сори Crazy!
Тъпо ми е деня ми да мине в сън Rolling Eyes.

# 610
  • София
За кое, Пол  Thinking?

# 611
И аз не обичам да си проспивам денят, дори като ходя на диско пак ставам сутринта около 9:00ч

Иначе направих филийки с яйце, кашкавал, сирене и малко кренвирш. Сега се пекат във фурната и планински чай  варя.Laughing

Не съм правила и не съм яла пица с брашно Грахам никога.

Благодаря ви за инфото . Май празника баш си се пада по ученическата ваканция  Rolling Eyes

# 612

Знам, че поспиваш Mr. Green.

Вчера точно с грахам правих бисквитките и не видях някаква разлика Thinking. Само дето си мислех, че са по-здравословни, отколкото с бяло Crazy.

# 613
  • София
 Joy  Joy  Joy
О, не схванах, че е за това! Но е вярно, де!

Сега погледнах, пролетната ваканция е от 1-ви до 11-ти април! Точно по Великден.

# 614
Лелеееее, големи сме забравани и аз ще се срамувам!

Жу, да ти е здраво и щастливо момчето, много да ви слуша и да се учи.

Нямах Коледно настроение, защото беше топло и нямаше сняг, нямах и време да се погрижа да ми е чисто и подредено, че и украсено вкъщи. Нямахме пари за подаръци. Сега пък Великден е рано и е студено и пак нямам настроение, друга година до сега съм изчистила, украсила. Правя планове за козунаци, яйца, бои и т.н. А днес дребното ми напомни, че идва Великден. Сутринта се събуди рано, рано и каза "Мамо, нали ще боядисваме яйца за Великден" и това поне 5 пъти докато и отговря с "ДА" и легна и пак заспа и спа до 9.30ч. Явно спокойна, че няма да пропуснем яйцата.

Ние трябва да излезем поне да пазаруваме, че в хладилника няма нищо. Мъжа ми отиде боклука да изхвърли и да види става ли за излизане.
И аз се каня от 15.02 да изляза в отпуска, а все не мога. Сега обмислям от 15.03, пък да видим ще стане ли. Само, че незнам дали да чистя основно или само да замажа положението, защото ако захванем ремонт през май няма сми да чистя сега и после пак.

Надявам се по-късно пак да имам възможност да погледна тук.

Сис, мноу хубаво кафето  Hug Hug Hug на щерката и зетя разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт