Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Вафли, ти не ме разсейвай, ама вземи и ми отговори на въпросите дето ти зададох преди  Mr. Green  Wink А и снимки чакам поне 10-на

Пол, съгласна съм с теб  Peace

въпросите дето ти зададох преди - кои въпроси Норче, забравила съм вече или съм чела между редовете  newsm78 newsm78 Joy

снимки  Blush не съм фотогенична и затова не се показвам. аз трудно се познавам на някой снимки  Joy

# 586
Миленка, скокни бре Crazy. Кажи как си, що си Flutter.

Норче, какви въпроси, и аз не помня newsm78.

# 587
Привет и от мен по късните доби.

Пол, как можа да оставиш детИто босо, а? Joy Joy Joy Шегата на страна, ама и на мен ми се е случвало да забравя. Да не говорим, че имаше моменти, когато спретнала съм се, детето и него и тръгвам навън по чехли.

Аз все пак направих кекс, че и с глазура  Wink Пускам снимки. Какса е вкусен и лесен, пухкав. ако някой е гладен да не гледа - цък
Ай сега да ви разкажа какъв номер си погодих та и на мен да се посмеете. Пекох кекса 1 час  ooooh!, сложих го в една нова формичка, ама понеже е от тия за торта, които се откопчават и ме хвана страх да не се разлее, та сложих и хартия за печене  ooooh! дали от формата или от хартията, ама не искаше да се изпече. Друг път такива експерименти - ТЦ! Ама да ви кажа и изгорял 1/2 та замина вече. Вкусен е, много.
Да си лягам лииииииииииииии?  newsm78 newsm78 newsm78

Оо Полинко, бях ти обещала да снимам крема на Йоткер, ми ей го (в) на

# 588
  • София
Е, как можа моя човек без обущаци да го изведеш, бре, моме Mr. Green  Joy! Като почна с разказа "пътуваме към Метро" и си викам Пол сигурно пак са забравили да я качат в колата  Joy!
Щом ще се оплакваме, почвам и аз:
На изписването на бебето сме. В Майчин дом има едно малко фоайе, в което връчват бебето на таткото, после се изрежда цялата рода да дава букети и да си прави фотоси. За целта, обаче, си има фотограф от болницата. Тоя пич взима 30 кинта за 15 снимки, които щраква за не повече от 5 минути! Чувам сестра ми как го пита за условията и той й казва "Хайде, де, 15 снимки ще ви извадя на хартия плюс диск с останалите пози". Тя се съгласи и готово - снимахме се.
Днес взех квитанцията и се занасям в МД да взема каквото там трябва. Нося си и флашката, щото после искам и аз да имам снимки  Wink. Обаче фотографа вика "Няма диск, само снимките са включени в цената, диска се плащал отделно..."  Confused. Бре, казвам, нали ви чух как се разбрахте онзи ден!?  Моля го да ми ги метне на флашката поне. Отказа, щял да ми ги запише и явно се надяваше да доплатя. Ама аз си взех диска и навирих носа, казах му, че съжалявам за недоразумението и една стотинка повече не дадох! Егати пиявиците! Crossing Arms

# 589
  • София
..................ми ей го (в) на
Joy  Joy  Joy
Това е нещо като семеен лаф у нас, много ми е кеф, че и друг го знае  Hug!

# 590
[снимки  Blush не съм фотогенична и затова не се показвам. аз трудно се познавам на някой снимки  Joy

Вафли немога да чета  Mr. Green Кво казваш?  Rolling Eyes
Бяха някакви ама не помня вече, нищо деееееее

Хаясчо,
не бях виждала кекс домашен без ДУПКА, ама иначе разрязах мн хубав  Peace

# 591
  • Sofia
Е, как можа моя човек без обущаци да го изведеш, бре, моме Mr. Green  Joy! Като почна с разказа "пътуваме към Метро" и си викам Пол сигурно пак са забравили да я качат в колата  Joy!
Щом ще се оплакваме, почвам и аз:
На изписването на бебето сме. В Майчин дом има едно малко фоайе, в което връчват бебето на таткото, после се изрежда цялата рода да дава букети и да си прави фотоси. За целта, обаче, си има фотограф от болницата. Тоя пич взима 30 кинта за 15 снимки, които щраква за не повече от 5 минути! Чувам сестра ми как го пита за условията и той й казва "Хайде, де, 15 снимки ще ви извадя на хартия плюс диск с останалите пози". Тя се съгласи и готово - снимахме се.
Днес взех квитанцията и се занасям в МД да взема каквото там трябва. Нося си и флашката, щото после искам и аз да имам снимки  Wink. Обаче фотографа вика "Няма диск, само снимките са включени в цената, диска се плащал отделно..."  Confused. Бре, казвам, нали ви чух как се разбрахте онзи ден!?  Моля го да ми ги метне на флашката поне. Отказа, щял да ми ги запише и явно се надяваше да доплатя. Ама аз си взех диска и навирих носа, казах му, че съжалявам за недоразумението и една стотинка повече не дадох! Егати пиявиците! Crossing Arms

на тези защо не им пратите Комисията по защита на потребителите, как така само техен фотограф може да снима?  ooooh!

# 592
  • София
Вафли, в интерес на истината никой не ни накара на сила... Можеше и да не се снимаме. Предполагам, че не е някой нелегалник - със сигурност има благословията на управата на болницата. Обаче пак е неприятно да се опитват да те гъбаркат на дребно! Че един диск е стотинки  ooooh!!

# 593
Венче, само тъй Crossing Arms. Компромиси не бива да правим със себе си Naughty. Пиявици не, ама направо баш пиявици #2gunfire. Луди пари правят там, пък се и циганят на всичкот отгоре Twisted Evil.

....Като почна с разказа "пътуваме към Метро" и си викам Пол сигурно пак са забравили да я качат в колата  Joy!....

Е неее hahaha, то това беше просто уникално изживяване Joy Joy Mr. Green Crazy

Джуджи, сега като се замисля, нищо чудно да имам такъв крем из шкафовете newsm78. Нали ви казах преди, че купувам, купувам, и в един момент се оказвам заредена с макарони, кремчета, спагети и тем подобни за години напред hahaha. Ще погледна утре да видя.
А кекса ти, добре, че ми каза, че е в сърцевидна форма, щото нямаше да се сетя Crazy. Заради хартията не личи много, но пък отвътре как си го изрисувала, мале мале Flutter. И глазурката е станала супер Peace. Пък къде го виде изгорял бре newsm78? Много добре си изглежда даже Hug!

Joy  Joy  Joy
Това е нещо като семеен лаф у нас, много ми е кеф, че и друг го знае  Hug!

Тоз лаф не го бях чувала/чела Thinking. Много е го /в/ нясал hahaha.

Вафли, почвам да се чудя в кой свят живееш Crazy. Ми във всяка болница е така. Снима си един, който си плаща някакъв наем нещо и само той е там. Но ти като не си стигнала до този етап от живота си, няма как да знаеш Hug.

# 594
И аз Пол си помислих като Вени - адИИИИИИ пак я забравили...........

# 595
Ей, тоя фотограф в "Майчин дом", горкия как бързо се скри от мен. Аз изкарах 3 седмици там, на изписвнето много ни забавиха, а бяхме цели 7 парчета. Мислех си, че няма да мога да се прибера вкъщи. И като дойде време да излизам аз и тоя веднага се появи отнякъде и както бях нервна, само ме погледна и се скри. Нито пита снимки, нито нищо. Ама ако ми беше казал толкоз пари щях да го набия сигурно.

Полинко, отдолу много изгоря, отгоре го покрих овреме, а и го снимах, чак като му цопнах глазурката  Embarassed Ама не е чак толоз изгорял, че да не се яде. Но тоя номер с хартията повече няма да го правя. Всъщност не съм се старала особено, исках да има нещо за закуска утре като станем.

Реа, имам и форма с дупка, ама аз често правя в таваичка и става и без дупка. И от тая форма с дупката не съм доволна, защото ми прави кекса крив. Все щръква от едната страна повече.

Joy  Joy  Joy
Това е нещо като семеен лаф у нас, много ми е кеф, че и друг го знае  Hug!

Joy Joy Joy И ние го ползваме много често вкъщи. Дълго се чудих дали да го напиша така, ама викам те са Лъвици , разбират от майтап.

Вени, коя снига на Кинсела четеш в момента?

# 596
  • Пловдив
Ехооо, всички ли спите?

Аз сега се прибрах. Всички вкъщи спят. Тази вечер излизах с приятели - бяхме на откриването на ново клубче с музика на живо в квартала. Свириха една нова пловдивска банда - наши приятели...  superuu
А мъжо гледа децата вкъщи... Wink
Мнооо мероприятия през уикенда, не мога да си почина... Mr. Green

И аз се разправям много като засека некоректност някъде. А мъжо мълчи и се срамува от мойта голяма уста...  Mr. Green

# 597
Добро утро,мили дами!  bouquet
От тичане насам натам нямам време да пиша,но винаги когато остана за малко свободна влизам при вас!
Днеска ми е ден за мързелуване и затова спах до...7.05ч...
Станах,направих си кафенце,метнах във фурната една баница"Мързеливата снаха" и сега се наслаждавам на тишината... Всички още спят... Ама няма да е за дълго... Ще наскачат всеки момент и ... отиде ми спокойствието... Joy Joy

Усмихнат и успешен ден на всички ви!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде днеска кафето да е от мен... Докато не ме е изпреварила някоя от вас,ранобудници... Wink

Малката ми дъщеря вече се събуди... Тя ви избра кафето,така че смятайте го от нея... Wink

# 598
 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Жууууууууууууууууууу, душицо, как можах да те забравя doh Banghead Banghead Banghead

Честит рожден ден с огромно закъснение на Васко newsm59 Tada! Да ви е много здрав и много щастлив! Пожелавам му най-безгрижното детство Hug!

Надявам се, че партито е минало повече от добре, и не си си скъсала нервите Hug!

Сис, благодари на кукличката от мен за страхотното кафенце Heart Eyes! Вясвай се по-често дееееееее Hug!

Тук времето е супер! Такова слънце е пекнало от сутринта  Nature Sunny. Надявам се да излезем да се поразходим Laughing.

Хубав ден!

# 599
Верно, беее. Жуууу извинявай душицо.
Жив, здрав и много щастлив да е Васко.  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт