А и снимки чакам поне 10-наПол, съгласна съм с теб

въпросите дето ти зададох преди - кои въпроси Норче, забравила съм вече или съм чела между редовете

снимки
не съм фотогенична и затова не се показвам. аз трудно се познавам на някой снимки
А и снимки чакам поне 10-на

не съм фотогенична и затова не се показвам. аз трудно се познавам на някой снимки
Шегата на страна, ама и на мен ми се е случвало да забравя. Да не говорим, че имаше моменти, когато спретнала съм се, детето и него и тръгвам навън по чехли.
Пускам снимки. Какса е вкусен и лесен, пухкав. ако някой е гладен да не гледа - цък
, сложих го в една нова формичка, ама понеже е от тия за торта, които се откопчават и ме хвана страх да не се разлее, та сложих и хартия за печене
дали от формата или от хартията, ама не искаше да се изпече. Друг път такива експерименти - ТЦ! Ама да ви кажа и изгорял 1/2 та замина вече. Вкусен е, много.

! Като почна с разказа "пътуваме към Метро" и си викам Пол сигурно пак са забравили да я качат в колата
!
. Обаче фотографа вика "Няма диск, само снимките са включени в цената, диска се плащал отделно..."

!
! Като почна с разказа "пътуваме към Метро" и си викам Пол сигурно пак са забравили да я качат в колата
!
. Обаче фотографа вика "Няма диск, само снимките са включени в цената, диска се плащал отделно..." 
. Компромиси не бива да правим със себе си
. Пиявици не, ама направо баш пиявици
. Луди пари правят там, пък се и циганят на всичкот отгоре
!....
, то това беше просто уникално изживяване

. Нали ви казах преди, че купувам, купувам, и в един момент се оказвам заредена с макарони, кремчета, спагети и тем подобни за години напред
. Ще погледна утре да видя.
. Заради хартията не личи много, но пък отвътре как си го изрисувала, мале мале
. И глазурката е станала супер
. Пък къде го виде изгорял бре
? Много добре си изглежда даже
!

!
. Много е го /в/ нясал
.
. Ми във всяка болница е така. Снима си един, който си плаща някакъв наем нещо и само той е там. Но ти като не си стигнала до този етап от живота си, няма как да знаеш
.

!
И ние го ползваме много често вкъщи. Дълго се чудих дали да го напиша така, ама викам те са Лъвици , разбират от майтап.

! Да ви е много здрав и много щастлив! Пожелавам му най-безгрижното детство
!
!
! Вясвай се по-често дееееееее
!
. Надявам се да излезем да се поразходим Препоръчани теми