Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Уф, тази Беатрис много смотана, бре.  Crazy Как съм могла да и се възхищавам навремето. ooooh!

# 571
Камче, бре, не помня Crazy. Беше по Коледа, ехеее, толкова акъл нямам аз Mr. Green. Има една питка на Ехо, може нея да съм правила. Става въпрос за самата рецепта. Оформлението е каквото си искаш. Може да направиш и питката на мах-мама, или всяка друга, която харесваш. Аз иначе за самото търкулване правих содена. Ако за нея питаш, ще ти пусна рецепта. Другата беше за масата Laughing.

Теди, откога те гледам горе, и викам, като прочете, ще има да пише, да пише Crazy. Но щом си имаш оправдание Hug. Оздравявайте бързо Hug!

Джулке, пиши ни, когато можеш Hug!

# 572
Норчееее, къде скитосваш цял ден Crazy?

# 573
  • Sofia
момичета как сте  Hug

аз сега пиша защото цял ден бях навън, първо на немски, после имах друга работа, а днес си е един студ  Confused

Норче, вярно ли е, че вали сняг във Варна?

# 574

Норче, вярно ли е, че вали сняг във Варна?

И в Бургас вали.  Laughing

Поли, а защо содена за търкалянето?  Rolling Eyes

# 575

Thinking newsm78  33uu

Така я беше направила свекърва ми, лека и пръст, за Даянка. Така знам. Пък защо, не знам Crazy.

Тук днес имаше истинска виелица Crazy. А сега само духа много силен вятър и е студено.

# 576
Уфффффф, спряхме драйфа, ама го заболя гърлото от толкова повръщане Sad. Дано не направи ангина до понеделник. Ще взема да направя компреса с изварата тая вечер - имам купена.
За питката и аз знам, че се прави содена питка за прощъпулката и то от майката. Камче, той Коко мъж стана за женене, та няма смисъл да правиш прощъпулка Mr. Green.
Чочи и Джули, съжалявам за загубата ви  Hug! Представям си колко ви е тежко! Братовчедка ми щеше да направи спонтанен аборт, когато братчето и /кучето, с което беше израснала/ почина  Confused.
Теди, дано и вие скоро се оправите!

# 577
Добър вечер и от мен най-накрая.

Пол на няколко пъти сядам и ви чета ама и аз като Тедко не съм нещо в настроени да пиша... ooooh! Едно ми е ...тъпо.

Да Вафли , тук вали сняг от сутринта, ама се топи и е едно студено гадно , сега и вятър излезе. Това време сериозно си ме подтиска. Сърдита съм му  Crossing Arms

Чоч съжалявам за загубава. Това беше една от основното ми нежелание да имам домашен любимец....

Сега се прибрах от МОЛ-а. Бяхме аз с децата и една приятелка с нейните 2. Мъжа й ни закара и ни върна. Бяхме 2:30мин и толкова пари изхарчих , че ме боли главата да ги смятам. В големият ни МОЛ има детски център и всичко е мн скъпо, но мн забавно за децата - блъскащи колички, електронни игри, 4D и кво ли не. Ние с прителката седнахаме в заведението което е със стъкла и се вижда всички детски игри и изпихме по 2 мергарити  Mr. Green После минахме и през Макдоналдс  ooooh! Абе едно 100лв нямам вече  Mr. Green Ама се успокоявам , че поне не съм ги дала за лекарства  Mr. Green

Рени
мн често боледувате бе. Трябва с някакви имуностимулатори да ги закрепиш тези дечица миличките.

Напоследък около мен чувам само за деца оперирани от апандисит, боже да не би и това да е вирусно  newsm78

# 578
Искам и аз у МОЛ-а на маргарита пък Crazy.

Май забравих да ви разкажа една случка от оня ден Laughing.
Тръгваме за Метро  car003. На средата на пътя установявам, че съм забравила маратонките на Ник Crazy, и нашият е по чорапогащник. Иначе стъкнат - яке, шапка, джинси....Отдолу - бос hahaha. Влизаме в Метро и го качваме в една количка, по чорапогащник естествено. И така намаза едни нови маратонки от там bowuu. На касата го притикваме с количката напред и казвам на касиерката да ги маркира, а тя ме пита: А, ми те нямат ли аларма Mr. Green? ooooh! А нашият, когото срещне, все баба вика hahaha. И на всички лелки в магазина - Баба, та баба, и онези си умираха от кеф Crazy. И на касиерката като и каза така, и голям смях, ама и той вика, не е като да изцвърка като мишле, ами с пълен глас, и всички касиерки голям смях с него Joy Joy. Та така. Намаза два ключодържателя от цялата работа Mr. Green.
Иначе аз като ходя по такива магазини, все нещо ме ядосват там Crossing Arms. Един път пак пазаруваме разни работи и на касата, всъщност след касата, един пакет леща се къса и се разпилява, понеже как се е закачил, не знам, но Даянка като го дръпнала и той се скъса. Обаче никой не вижда това естествено, а аз почвам да парадирам. Защото идва една от контрола, почва да ми събира лещата в една прозрачна торбичка, а половината от пакета /2кг/ се е посипал помежду онези плъзгащите ролки. И оная ми връчва торбичката Shocked Shocked Shocked. Да, ама не беше познала Crossing Arms. Казах и да си сторнират пакета /аз и такива думи знам bowuu hahaha/, и че не желая да вземам друг. И оная ми ти се запъцва #2gunfire. Не можело. Ти ли ще ми кажеш, че не може бре. И  аз в магазин работя, и знам, че каквото каже клиента, това става, ама-ха Crossing Arms. И контролата мрън-мрън, обаче отиде и ми донесе нов пакет Crazy. Заповядайте! Аз: Благодаря! Мъжа ми през цялото време само стоя и гледа Twisted Evil, дума не обели. Ноооо и сама се справих bowuu. Нема се оставяте да ви правят на маймуни, ей #2gunfire.

Ей. Дано не ви дотъпя още повече Crazy. Исках малко да ви развеселя Hug.

# 579
  • Sofia
Учудвам се, че са ви пуснали в Метро с дете, преди не позволяваха.

# 580
Учудвам се, че са ви пуснали в Метро с дете, преди не позволяваха.

Ти пък. При тази конкуренция от магазини нямаше как да не почнат да пускат Crossing Arms.

# 581
Пол, найстина ме разведти даже ме успокой , че не съм единствената и ми напомни на много такива мой случки. Същата съм като теб. Като ида някъде и все намирам с някой да се "драча", а моят стой и гледа смирено, а голям мъж и не му отива. Особено съм се карала когато съм си "предпазвала" децата. Понякога съм си казвала, тези нерви не са на хубаво, ама кво да правя като съм такъв човек...... newsm78

Едно време на пускаха, ама вече - да

# 582
Ааааа, Норче, аз от няма що не се карам Naughty. Ама например мразя да ме правят на глупачка #2gunfire. Сядаме в една кръчма. Поръчвам си някаква салата, като изрично потретям, че я желая без лук /това е нещо, което ненавиждам Sick/. Е може да се сетите, че ми я сервираха с лук #Cussing out. На това какво да му кажа? Викнахме сервитьорката, върнахме салатата, и станахме най-претенциозните #2gunfire. Общо взето там, където ни обслужват, все имам забележки Crazy. Еми пък като плащаш за нещо, трябва да знаеш за къв дявол го правиш да му се не види Confused.

# 583
  • Sofia
Ами аз не знаех, но и от много време не пазарувам в Метро, та ми беше странно да го чуя, но си е плюс за родителите.

hahaha - Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бе публикуван нов отговор.  -  раздвижихте се нещо, никакви ви нямаше към 8-9

# 584
Вафли, ти не ме разсейвай, ама вземи и ми отговори на въпросите дето ти зададох преди  Mr. Green  Wink А и снимки чакам поне 10-на

Пол, съгласна съм с теб  Peace

Общи условия

Активация на акаунт