Как съм могла да и се възхищавам навремето.
. Беше по Коледа, ехеее, толкова акъл нямам аз
. Но щом си имаш оправдание
. Оздравявайте бързо
!
!

.
. А сега само духа много силен вятър и е студено.
. Дано не направи ангина до понеделник. Ще взема да направя компреса с изварата тая вечер - имам купена.
! Представям си колко ви е тежко! Братовчедка ми щеше да направи спонтанен аборт, когато братчето и /кучето, с което беше израснала/ почина
Едно ми е ...тъпо.
Абе едно 100лв нямам вече
.
. На средата на пътя установявам, че съм забравила маратонките на Ник
, и нашият е по чорапогащник. Иначе стъкнат - яке, шапка, джинси....Отдолу - бос
. Влизаме в Метро и го качваме в една количка, по чорапогащник естествено. И така намаза едни нови маратонки от там
. На касата го притикваме с количката напред и казвам на касиерката да ги маркира, а тя ме пита: А, ми те нямат ли аларма
А нашият, когото срещне, все баба вика
. И на всички лелки в магазина - Баба, та баба, и онези си умираха от кеф
. И на касиерката като и каза така, и голям смях, ама и той вика, не е като да изцвърка като мишле, ами с пълен глас, и всички касиерки голям смях с него
. Та така. Намаза два ключодържателя от цялата работа
. Един път пак пазаруваме разни работи и на касата, всъщност след касата, един пакет леща се къса и се разпилява, понеже как се е закачил, не знам, но Даянка като го дръпнала и той се скъса. Обаче никой не вижда това естествено, а аз почвам да парадирам. Защото идва една от контрола, почва да ми събира лещата в една прозрачна торбичка, а половината от пакета /2кг/ се е посипал помежду онези плъзгащите ролки. И оная ми връчва торбичката
. Казах и да си сторнират пакета /аз и такива думи знам
/, и че не желая да вземам друг. И оная ми ти се запъцва
. Не можело. Ти ли ще ми кажеш, че не може бре. И аз в магазин работя, и знам, че каквото каже клиента, това става, ама-ха
. И контролата мрън-мрън, обаче отиде и ми донесе нов пакет
. Заповядайте! Аз: Благодаря! Мъжа ми през цялото време само стоя и гледа
. Нема се оставяте да ви правят на маймуни, ей
.
. Исках малко да ви развеселя
.
. 
. Ама например мразя да ме правят на глупачка
. Сядаме в една кръчма. Поръчвам си някаква салата, като изрично потретям, че я желая без лук /това е нещо, което ненавиждам
/. Е може да се сетите, че ми я сервираха с лук
. На това какво да му кажа? Викнахме сервитьорката, върнахме салатата, и станахме най-претенциозните
. Общо взето там, където ни обслужват, все имам забележки
. Еми пък като плащаш за нещо, трябва да знаеш за къв дявол го правиш да му се не види Препоръчани теми