Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Камче, малкият къдрав ли е бре Crazy? И коя е блондинката? Предполагам свеки, щото пък дядото прилича на мъжа ти май Laughing. И ако някой каже, че децата ни не са на една възраст, на. Моят си играе с подобно столче /само че розово, щото все пак имаме кака Crazy/ и вече няколко пъти се премята от него ooooh!. Но не се спря. Даже и в момента е отгоре му ooooh!.

# 151
Камче, малкият къдрав ли е бре Crazy? И коя е блондинката? Предполагам свеки, щото пък дядото прилича на мъжа ти май Laughing. И ако някой каже, че децата ни не са на една възраст, на. Моят си играе с подобно столче /само че розово, щото все пак имаме кака Crazy/ и вече няколко пъти се премята от него ooooh!. Но не се спря. Даже и в момента е отгоре му ooooh!.

Блонди е свеки да  Flutter, и мъжо наистина много прилича на баща си.  Той и Калоян падна един два пъти от столчето, ама това не му развали ентусиазма.  Laughing

# 152
Като се прибера у дома, ще гледам на Ками снимките, че на тоя комп мн тъмни и нищо почти не успях да видя . 

Ей на това му викам почивка  Laughing
Кам,кога каза да заповядам на вилата? Thinking

Чувствай се поканена.  bowuu

Ето къде можем да се съберем всички лъвици - а все се чудим къде да е срещата.  Mr. Green

# 153
Ето къде можем да се съберем всички лъвици - а все се чудим къде да е срещата.  Mr. Green

Че колко му е. Стига да сте навити да спите на земята, че има само 6 легла и две кошари.  Mr. Green

# 154
Аз съм навита  ...от мен крокодила и костенурката,Пол ще завърти една пита,Реа ще изпържи някой друга риба
 Mr. Green ,от Рени -масленките,от хаяси -мъфините,Стеф ще декорира ,Бенджи ще ни отвори на някой друг тарикатлък как да си направим скара навън..,Мастерче ще попее и посвири.........да продължавам ли?

# 155
Еййййййййййй да няма засегнати  Naughty
Просто това ми дойде първо на ум.....и на бързо ,че дзверо е полудял по едни магически квадрати.........Допълвайте ме!Аз дадох старта!

# 156
Страхотна вила имате! И момчетата големи сладури! Малкия май повече на тебе прилича... Пу-пу, пък каква усмивка има!  Hug
Много обичам такива мебели от стинско дърво, масивни, а и камината е уникална! Сигурно цяло лято сте там на въздух.

# 157
АЛЬОХА!!!
Честита Баба Марта. да сте живи и здрави.

Жу, искюзми, ама... не че нещо против, но... като как така ме замисли да ме турнеш у декора като идем на вилата на Каменче?
Или викаш... па то ти манджи като не знаеш да правиш, питки и тутманици не моеш да печеш.... и от куртоазия ти турнАх етикет "декорация" вместо правилното "Милюз"?  Joy

Каменче, знаеш ли обикновено си падам по свръх съвременен и минималистичен дизайн, обаче напоследък...  Thinking... остарявам ли, що ли... но като видя такива на пръв поглед типични бългаски къщи и ми става едно такова уютно много. Сигурно щото от зяпане на списания за обзавеждане другите гледки ме натъжават щот знам, че никога няма да имам подобно. (Макар че то се не знае. Лятото нашата спалня ще я барна отвсЕкъде ако ще турско да е)

Ками, а малкия Голчо... не разбрах, че музикант ще го правите явно.

# 158
Благодаря ви за комплиментите. Тя вилата е на свекитата. Като бяхме млади с мъжо големи купони правихме там.  Mr. Green Преди ходихме повече, по едно време взе да ни омръзва, но на децата им харесва много. Големия все ходи с баба си подрязва, копае, коси тревата - къде го родих толкоЗ работен. Rolling Eyes Не знам на кой се е метнал.  Mr. Green
Стеф ко праЙш? Твоят приятел голчо е пораснал, нали.

Оп, изпревари ме.

# 159
Жу предложението ти е пИрфектно newsm44  newsm68 newsm51

Аз имам надуваема спалня  newsm03 няма да спА на земята.

Абе Ками, обаче аз неразбрах къде е по -точно.

# 160
абе ,Стеф,ПА не си разбрала- ще слагаш масата....!  WinkЩе я подредиш, а сутринта ,като се излюпиш едни палачинки ще завъртиш         bouquet     
Жу предложението ти е пИрфектно newsm44  newsm68 newsm51

Щом си навита да си на тиганЯ -грешка нямаш.По някое време мога да се отделя от бирата и да ти помогна.

# 161
  • София
Хех, какъв е къдравелко малкия! Ками, много бързо му е порастнала косичката! Помня как ти беше криво, че го подстрига  Hug!

# 162

Абе Ками, обаче аз неразбрах къде е по -точно.

Ами в едно село на 30км. от Бургас, с. Габър,  ама хубавото е че е на края на селото и нямаш много съседи. Намира се в Странджата.

Жу, искюзми, ама... не че нещо против, но... като как така ме замисли да ме турнеш у декора като идем на вилата на Каменче?
Или викаш... па то ти манджи като не знаеш да правиш, питки и тутманици не моеш да печеш.... и от куртоазия ти турнАх етикет "декорация" вместо правилното "Милюз"?  Joy

hahaha hahaha hahaha

# 163
Тихо, че пак ми се доходи на гости някъде. Но само на думи де.

Жу, ама аз да ти кажа без майтап съм мастер голем на палачинките. Първо, че си ги връткам, как си му е редът, във въздуха, второ, че по схемата 3-2-3 (3 яйца, 3 чаши брашно, 3 чаши мляко) мога да изкарам толкова палачинки, че да се нахранят сума народ. Е, преувеличих де. Щот ги правя тънички.
Аз едно единствено нещо научих да правя още като дете и това са палачинките. Баща ми все въртеше палачинки на терасата и аз от гледане се научих.

Каменче, пораснал е, да.
Пък ти много хубава в муцунката, бре. Ииии много те Аресвам. Ето на тая снимка напримерки
И искаш и слаба да станеш, а? Нема ли да ти се сберат много екстрите бе жена?

# 164
....Аз имам надуваема спалня  newsm03 няма да спА на земята. ...

Ш' та турним тогаз под открито небе hahaha.

Питата я имате bowuu. Само не знам Мастерчето що не я курдиса и нея у кухнята Thinking? То да пее и свири, и кас' тофона може пък Crossing Arms. hahaha

Венчито, шА ни напрай пица Mr. Green.

Стеф, дан' си забрайш тиганЯ Crazy? Щото то половината майсторлък е у него Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт