Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Пол,темата ОЧИ ми е болна тема.Аз бих те посъветвала следното:най-добре ще е утре сутринта да заведеш Ник на Очен.
Иначе ти трябва цвят от лайка за отварата!
Относто кърмата-изцеди се малко в нещо и му цъкни в очето с пипета

# 181
Моята педиатърка ми беше казала, да не слагам кърма, че е сладичка и бацилите се хранят с нея  Mr. Green, но ти си реши. Аз съм слагала, но при нас не помогна.
За лайката е по добре билка, че в тея пакетчета кой знае какво слагат.

# 182
  • Sofia
Камче, а отварата как да я правя? Имам пакетчета чай, стават ли?

Норче, да е голям човек, да цвръкна, ама на него знам ли Thinking...

за проблеми с очите много помага чистия въздух. незная колко е голямо детето, но ако не е студено времето ако можеш го изведи поне за час в някой парк, не ти казвам да не го водиш на лекар, но това много ми е облекчавало състоянието при подобен проблем преди години.

# 183
Значи където сварих пакетчета, и кърмата, ги зарязвам Rolling Eyes. Утре ще го заведем на лекар.
Мерси, мацки Heart Eyes!

# 184
Значи където сварих пакетчета, и кърмата, ги зарязвам Rolling Eyes. Утре ще го заведем на лекар.
Мерси, мацки Heart Eyes!

Така е най-добре!  Peace
След като се напатих с едното си око,предпочитам да не си правя експеримент да се лекувам сама-още по-малко пък децата!  Peace

# 185
Поли, аз също мисля че трябва да го заведеш на лекар. Тук колкото хора толкова и мнения. Моята педиатърка пък отрича тия лайки и кърми. Най-добре да си го види очен лекар. С очите шега не бива. Преди години, била съм студентка, на гости съм в кумата ми и изведнъж силен сърбеж на очите, сълзене и все едно някой ми е сипал сол в очите. изчаках баща ми да си дойде и беж в ИСУЛ на дежурен, че беше и късно вечерта, ама то не се търпеше. Оказа се алерегия от козината на кучето и котката. дадоха ми капки и ми мина, сега се пазя от домашни любимци.

Момичета открих калъфките, но имам съмнение, че жужи има пръст в загубването им, защото тя ги намери всъщност. Аз търсих вчера там, при покривките, но нищо не видях, днес тя реши да рови и ги извади. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ох, не мога да се стърпя да споделя още нещо с вас. Една моя приятелка, състудентка, учих с нея 3 години. Тя е от Македония. Много сладка мацка. Идва ми няколко пъти на гости с мъжа си. Голяма борба от няколко години за бебе. Там правиха нещо, идваха до тук на изследвания и консултации с лекари. Е, днес разбрах, че е бременна. Много им  се зарадвах. Е, споделих и ми е по-добре.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 21:40 от hayasy

# 186
  • София
Ух, че хубаво, Хаяси! Дано всичо е наред и в следващите девет месеца  Hug!
А колкото до калъфките, със сигурност е Джуджи-младша  Mr. Green.

Пък Марти ми е карал конюктивит без гурелчета и сълзене  Rolling Eyes, при един профилактичен преглед доктора просто го видя! Изписа капки и му мина много бързо.

# 187
Айде да почерпя за новата каруца Mr. Green:

# 188
  • Пловдив
При сина ми, джипито е лекувала конюктивит само с лайка и/или сребърна вода. Успешно. Без АБ капки.
Еее, хванат съвсем в началото, де. Ама и тя си знае, че трудно ще слагам, дори и да ни изпише, АБ. И че ще трябва да ме убеди, че наистина няма да стане по друг начин... Mr. Green Пък и си пазят направленията за специалист и не дават. А аз не давам да се експериментира с децата...
Та сме пробвали на няколко пъти така с промивки. И е ставало.  Peace

# 189
Искаме снимки. coolcool
Лека и безаварийна.     car003  И да се научиш да шофираш на нея.

# 190
Поли, честита кола! Със здраве да я карате и безаварийно!  Peace
А всъщност защо смяташ, че е конюктивит? Сълзят понякога очичките от хрема или от от силно слънце, гурелчета ли има повече,  зачервени ли са очетата или...?
Аз кърма също бях слагала, не помогна особено, с преварена водичка за момента можеш да му ги упокоиш за през нощта. Аз липа бях слагала, но чиста от село и го облекчи, но все пак да го види педито.

# 191
Пол,честито!Със здраве да си я ползвате и безаварийно!!!
И молим,какви са тия бързи  отчети.
Започва се как си му е реда:
-марка
-цвят
-купе  Mr. Green
-....................................  Mr. Green Joy

# 192
  • София
Пол, честито! Със здраве да я карате и най-вече - без каквито и да е произшествия! Честито!  Hug

И молим,какви са тия бързи  отчети.
-марка
-цвят
-купе  Mr. Green
-....................................  Mr. Green Joy
Мда  Whistling.........

# 193
Пол, честито! Със здраве да я карате и най-вече - без каквито и да е произшествия! Честито!  Hug

И молим,какви са тия бързи  отчети.
-марка
-цвят
-купе  Mr. Green
-....................................  Mr. Green Joy
Мда  Whistling.........

ДА, ДА  smile3521

Честито Пол, да ви вози леко, удобно и безопасно  newsm01  travel

# 194
Вени,амЧи тЪй де  Hug
Виж ти как се отчете  за Софи.Има коса,има ноктенца,параметри,височина,килограми еееееееееее пропусна да кажеш блондинка ли е или брюнетка,но аз съм търпелива и ще изчакам снимчица.
Минава Пол пуЩа мухата и дим да я няма.
Аааааааааааа ред има  в  тази тема!

Общи условия

Активация на акаунт