Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
 Стефф, ако е Gergina Nockova, аз съм да знаИш...  Wink Laughing Иначе аз те имам в ПРИЯТЕЛИ

Бенджи, аз те имам отдавна бе жена..  Mr. Green

А само да попитам от няколко дни си чака потвърждение за приятелство Пола Георгиева. Това нашата Поли ли е? Нарочно не я игнорирам и все ще питам, ама забравям. Добре, че поддадохте темата за фейса, та се сетих  Embarassed

# 271
  • Пловдив
Хммм, аз нямам никой друг от тука...Та ако иска някой да ме намери...

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 08:42 от *Бенджи*

# 272
Светле, аз съм правила всички неща със спагети и макарони на "Малки тайни". На мен всичко ми харесва на вкус и на децата, мъжа ми не е фен, тачи мръвката, ама ми писва само месо беееееееее .

Сис току що видях през прозореца същото като твойто пежо - марка, цвят абееее всичко , та се сетих за теб  Heart Eyes Даже се надигнах на погледна номера ама барненска беше регистрацията  Grinning

# 273
Стефф, ако е Gergina Nockova, аз съм да знаИш...  Wink Laughing Иначе аз те имам в ПРИЯТЕЛИ

Гери, аз не знам... Просто аз тая снимка нищо не ми говореше. Не знам в един момент се запитах дали съм те виждала някога на снимка, възможно ли е да те бъркам. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 274
Лелеееееее, Ужас! НастигнАх ви най-накрая Shocked ooooh! МинА ми почивката Mr. Green
Вениииии, да ви е жива и здрава малката госпожица! Зарадвах се многоооооооо Crazy Аз нал' все за щерка рИвЪ... Mr. Green Много радост и щастливо детство й желая! Да поздравиш сестрьонка Hug
Поли, честита колИца! Със здраве да си я ползвате, само хубави спомени с нея да имате! Grinning
Сис, честито возило и на теб! Браво за резултатите! Все така да са! Hug
Абе, искам и аз една нова кола Crossing Arms  Mr. Green НЕкой ден може и да ме огрее... дай Боже!
Реа, дано и твоите резултати да са добре Praynig И вие ли сте с мигрена? Митко е същия Tired Ужас, дано да го израснат Praynig Толкова безпомощна никога не съм се чувствала. както когато е в криза... Rolling Eyes
Утре празник викате..., аз съм на работа естествено Crazy
Е, това е, дребчо се събуди и ми реди нещо на китайски Laughing
Обичам ви и ми липсвате мноооооого! Hug Heart Eyes
Все хубави новини искам да чета! Naughty

# 275
Жу , а бой де Flutter  ми от бързане е да не вЪ изпусна. Много си лоша сега немога да си го поправя заради теб  Crossing Arms

Тедко ще обменим опит някой път в скайпО за мигрената, става ли? Аз също се чувствам мн безсилна  Cry

Тук времето също е мн гадно и подтискащо. Много влажно и студено.

Пол чакам снимки на бричката.

Кво ще готвите тази вечер? Аз нЕам идея.
Щях да ходя на гимнастика, но колежката която щеше да ме води е малко боничка и се отлага евентуално утре остава.

Днес се обадих на масажиста ми нали ходя всяка събота от 10:00ч на масаж. Утре пак ще ходя след като ще почивам. Ако ида и вечерта на гимнастика ще съм супер щастлива  Grinning

# 276
  • София
Мерси, ТедиHug

Абе, искам и аз една нова кола Crossing Arms  Mr. Green НЕкой ден може и да ме огрее... дай Боже!
Ква кола, бре!? Теб направо на хлърчолет ще те качваме, тамън ще си бръмчиш над задръстванията  Mr. Green  Hug!

Аз няма да готвя нищо, щото вчера забърках един казан с пилешка супа, някак си трябва да я изядем  ooooh!!

# 277
Аз ся да се включа не по темата... А още не са ни превели заплатите по картите. И направо пък ми писна от нашето счетоводство. Имам чуството, че нарочно дезинформират кога ще се вземат пари. Или мълчат като смоци, или подават грешна информация. То вярно, че не всеки се занимава с заплатите и че всеки си е със задължения различни, ама чак пък толкова.

Единствено моят началник до сега каквото ми е казал за плащане, винаги се е оказвало вярно. Само, че сега Високата порта пак дойде и не смея да го безпокоя с моите битовизми. Бях решила утре да се разпищолвам пък.  Crossing Arms Пици, мици, торти, кафета, кино. Ся ще ми развалят плановете

# 278
Аз няма да готвя нищо, щото вчера забърках един казан с пилешка супа, някак си трябва да я изядем  ooooh!!

Аууу, Фърли малко, че децата нямат какво да ядЪт. Whistling

# 279
  • София
Кам, найш как ми се идва по вашия край, направо доставка до дома ми идва да ти направя  Mr. Green!
Стефи, и на мъжът ми във фирмата много често почнаха да им бавят заплатите, при тях плащат на седмица... Висят кат` прани гащи около счетоводния отдел, да разберат дали някой клиент не е превел пари.

# 280
Ауууу, забраИх да ви честитя Баба Марта! Да сте румени, засмени и все така "откачени" Mr. Green
Казвате, че не се перяло, не се шиело, бяло не се простирало... да ме прошава милата Бабка, но всичкото тва го свърших вчера Crazy Не беше нарочно Rolling Eyes
Хаяскоооооо, мерси за кремчето! Hug А то от аптека ли се купува или в козметичен маНгазин? Ъ?
Стефи, много гадно така, беееее! Те не са виновни хорицата, ами нЕкой пуска слухове само и те бърже се разпространяват, а пък и малко, като развален телефон се оказват работите... Дано скоро преведат Peace
Реа, нямаш проблем, но аз не се включвам в скайпа Rolling Eyes нямам време. Ако искаш тук на лични, а?
Вениии, хахаха! Ма къде ще го паркирам тоз хлърчолет, бре? Или викаш към него и един по-голЕм дом да ми купят с место за големи хвърчащи птици Mr. Green Няма да е зле!

# 281
  • София
Миии, ако не ти купят къща с две писти, та да можеш да си маневрираш... ще я мислим някак работата  Laughing!
Жу, и аз така... опитвам се да не изкрейзвам. Дайте по-хубава тема да подхванем  Mr. Green Hug!

# 282
Малиииии, изписали сте света за няколко часа Crazy.
И сега какво да ви пиша newsm78?
Венче, като си казала весела тема, пУсни снимки на бебонка деееееее Laughing.
Норче, на бричката ще пусна като снимам. Сега нямам снимки. Иначе вози УбоУ Crazy.
А за таз мигрена и друг път сте споменавали с Тед. Горките деца Sad. С какво им облекчавате болката? Често ли се случва? Ужасно е това. Два пъти съм се чувствала безсилна с Даянка. Не го пожелавам на никой родител Sad.
Рени, и нашите капки са нещо от сорта, но по-друго име. Не ми се ходи сега да ги видя точно, но съдържат това вещество. Вярвам, че е ефикасно Peace.
Миленка, за Ник ме питаше. Вчера го забелязах, че по бялото вътре в окото има червено и секретираше едното оче. Питах в една тема и ми казаха, че най-вероятно е конюктивит. Аз пък все съм си мислила, че е малко по-различно. Но ме убедиха, а и лекарката днес потвърди.
Жу, да ти кажа под секрет, пътя Русе-Бяла е 50 км. Има-няма 30 минути. А Метро е преди Русе, т.е. още по-близо Mr. Green.
Тединко, фърчолета ще го подслоня бре Crazy. Поляни и баири наоколо бол Laughing.
Камче, като каза, че няма какво да ядат децата, се сетих, че утре няма кухня и трябва да готвя нещо подходящо ooooh!.
И понеже Норчето питаше какво ще готвим, да ви се оплача. Имам във фризера крилца и бутчета и понечих да извадя за утре и да направя някак. Отварям, и какво да видя - фризера размразен, месото плувнало в ...... Sick, смрад Sick, и всичко замина на боклука ooooh!. И днес не купих, щото знам, че имам у дома ooooh!. Та така. Утре може да направя картофи с кренвирши и сос на фурната. Тъкмо днес си купих консерви домати.
И в тая връзка - не правим зимнина. Свекърва ми, докато беше жива, чат-пат се занимаваше, но общо взето не правим. Нито компоти ядем, нито сладка. Най-много да почна да си правя домати, защото пък без него не може. От нашите понамазвам понякога по някоя туршия примерно. Абе и те толкоз правят Rolling Eyes. Но пък за на зима съм решила да си направим кисело зеле, да видим дали някой ще ми уйдисана акъла Thinking.
Уф, улях се ooooh!. Айде после пак. Crazy

Жу, не мога да помогна, съжалявам Heart Eyes.
Какво стана с тортата?

# 283
Аз нал' все за щерка рИвЪ... Mr. Green

Още не ти е късно да опиташ,пък когато стане  Mr. Green Joy hahaha

# 284
  • Sofia
как сте мацки  Wink

Норче, баницата стана ли???

Общи условия

Активация на акаунт