Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 469
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Вафлич, ти не беше ли някъде из района на стадион Славия, или бъркам? Питам, щото с Хаяси чат-пат правим кафе-пауза в едно кафене близо до Кауфланд на Овча купел  Wink.

Mr. Green

# 391
Стигнах и аз да се разпиша...
Честит празник! За малко да е отминал...Ние пък бяхме днес до Земен, освен манастира (за финал), ходихме на разходка по дефилето на Струма. Беше приказно, водата е огромна и се носи със страшна скорост, излязла е от коритото и покрила наоколо. Ходихме по едно коларско пътче съвсем във водата и гледахме много красиви и диви скали. Всъщност мястото е природна забележителност, която открих в интернет:
http://www.bg-tourism.com/bg/nature-object-info.php?id=97
Да ви кажа, че това уникално място няма нито табелка, нито път до него. Местните даже не го и знаеха, а един дядо ни упъти и вика: Аз за 70 години, веднъж съм ходил до него. А иначе (дето вика Бенджи) магично място. Чакихме се до Арката, видяхме голямата скала Орлово гнездо, шляпахме из водите на извора Арапия - сега буквално силни като водопад, гледахме Куклите и Близнаците... Невероятно беше и задължително ще идем пак. Снимах, но малко, че паднаха батериите на фотото, а и беше много мръчкаво. Ще покажа...

# 392
Добро утро!

Тази нощ се наспах /най-накрая/ и ако не беше часовника да ме събуди в 6.30ч-още щях да спя  Mr. Green.За 30 мин. си направих кафето и нахраних Дани.Тъкмо излизам от детската и се запътвам към кухнята и в коридора чувам крясъци  Mr. Green-тия циганки в гарсониерата до нас пак се карат /отдавна не го бяха правили  Confused/,а нали сме в панелка и всичко се чува  Confused.Дано да спрат,докато стане време с Йоан да тръгнем за ДГ,че той като ги чуе и много се плаши  Sad

# 393
Вафлич, ти не беше ли някъде из района на стадион Славия, или бъркам? Питам, щото с Хаяси чат-пат правим кафе-пауза в едно кафене близо до Кауфланд на Овча купел  Wink.

Mr. Green

щО НЕ СТЕ КАЗВАЛИ ТОВА ПО- РАНО, АЗ ,МАЙ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ ТОВА Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Twisted Evil

# 394
  • София
О, казвали сме и сме разказвали  Laughing! Може би сме писали, когато нямаше нет в работата, а и не сме се виждали отдавна с Хаяси. Трябва да се поправим!!!

Ха, добро ви утро  Hug!

# 395
Добро утро!

Щях да се напишкам докато ви изчета! Добрах се до компа, ама щото съм на работа  Mr. Green

Аз нали избягах от работа във вторник, ама беше раничко, с една колежка даже. Отидох до Джъмбо, купих подарък и няколко неща за вкъщи и се оказа, че имам свободно време  Thinking минах през още няколко магазина, свърших си чудесна работа и се прибрах. Приготвихме се и отидохме на р.д. Беше в едно заведение до блока ни, много удобно, обаче да ви кажа тия хора едва ли ще направят друг детски рожден ден пак. 22 парчета, няй-малкото на 1г., най-голямото на 9г. За един час имаше клоун, който ги занимаваше страхотно, чак родителите станахме да гледаме. Но след това  ooooh! ooooh! ooooh!  22 пищящи, крещящи, тичащи и свиркащи (със свирки) деца.
Вчера пък времето хубаво и почти цял ден навън с жужи и мъжа ми. Вечеря при нашите и ни телевизор, ни компютър съм пускала. Омесих и една питка. Утре съм на банкет, ама нещо не ми се ходи, та се чудя. Вчера открих един страхотен магазин с българска стока, май Русенска фирма, не са скъпи, ама не са и евтини, обаче много хубави неща. Пробвах една рокля, уж за банкета, ама с тез 5-6 кг. отгоре нещо не се одобрих, ама и 50 лв. ми се досвидяха. Реших да си запазя парите за пазар в Троян.

Ние на 6.05 най-вероятно ще сме в Троян, така че ще ви чакам на среща.
Вени, добре е да се поправим, наистина скоро не сме се виждали. Ако имаш време казвай, когато решиш. Предполагам, че сега ще си ангажирана да бъдеш и леля, та ще се съобразя с теб.

Ай напълних ви главите с глупости, сега ще бачкам, че ме чака толкова много работа  ooooh! ooooh! ooooh! До после.  Hug Hug Hug

# 396
Хаяси, къде ще ходите там? На хотел ли? На хижа ли? На вила ли?
Вени , разбрах.

Няма ли малко лъвици от Варна бе? Искам среща  Joy

# 397
Добро утро и от мен Hug!

Венче, мен ако питаш, Норчето се бъзика, че не знае Mr. Green. Но явно и нея я е яд като мен, че не може да присъства на срещите ви Twisted Evil.

Тук времето се очертава приятно, обаче се оциклих и хич не ми се излиза Rolling Eyes. А трябва да скокна до кухнята. Уф, с тая почивка вчера все си мисля, че днес е понеделник ooooh!. Пък вие, които работите, не ви знам. Аз, ей така, както си стоя, много трудно се настройвам от уикенд за седмицата, пък вие.....Направо се дебалансирате сигурно Rolling Eyes.

Вий, преведе ли всичко? Очите ти не виждам напоследък ама хич ooooh!...

Норче, ти що не работиш, а се пререждаш моля? Crossing Arms Crazy Heart Eyes

# 398
красива белла, хелооооооуууууууу! Crazy

# 399
ДобрЮтро!!!
Абе аз да запитвам...  Thinking коя е Красива Белла?

И друго да запитвам, че не разбрах. Пък да не изоставам щото. Какво за Троян? Кой ще ходи, кога ще ходи? Да не сте сформирали някаква форумска среща, за която да не знам?

Па ние още немаме заплати. Пълно мълчание.

# 400
Хаяси, къде ще ходите там? На хотел ли? На хижа ли? На вила ли?

Мъжа ми е от там, при свекитата отиваме. На моя мъж брат му е роден на 06.05 и се казва Георги и всяка година на Гергьовден ходим. Той може и да не дойде, ама ние ходим да празнуваме  Mr. Green

# 401
...Абе аз да запитвам...  Thinking коя е Красива Белла?...

Стефче, видях я горе, затова я поздравих, но тя нещо се дръпна Laughing.
Айде дано си получите заплатките вече fingerscrossed

Джуджи, много хубаво сте решили Peace. И аз искам, ама няма Rolling Eyes.

# 402
Пол всичко виждаш, ама напоследък мн плашиш народа на клона.
Ми работя и пушек се дига ама Фъргам по едно очО и тук щото съм пристрастена към вас.

Хубаво ще направите Хаясче. То ще е веселба.

И на мен ми е понеделнишко.

Лелееее едни познти ходили в Русе и си накупили  страхотни дрехи. Искам и аз  Grinning

# 403
Що да ги плаша бре Thinking? Ама хич не съм страшна. Поне не на външен вид hahaha.
А откъде тез хубави дрехи Crazy? Казвай да ходим и ние да си пазарим Laughing.

# 404
Лелееее едни познти ходили в Русе и си накупили  страхотни дрехи. Искам и аз  Grinning

На коя фирма?Че ние много шивашки фирми имаме-една от главните ни улици е само с магазине на фирми-производители....

Общи условия

Активация на акаунт