Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 457
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте.
Днеска си взех хлебопекарната от сервиза,но не е поправена.
Казаха ми че не могат да я поправят и ми дадоха талон за подмяна  с  нова хлебопекарна от Метро/понеже била още в гаранция/.В срок до 5 дни трябва да отида и  да си я взема новата хлебопекарна.

Норче,я ме светни къде е този магазин"Мартини" че и аз тези дни смятам да обикалям.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 15:49 от svetlaibobo

# 436
Къде е МастерчетоЖу ми се губи.... newsm78,Джеси......също се изгуби...... newsm78

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 15:27 от Чочиии

# 437
Къде е МастерчетоЖу ми се губи.... newsm78

Току що и аз си мислех за Мастерчето. Joy

# 438
Бая народ се позагуби, дано да са добре Praynig. Те когато решат, ще се обадят Hug.
Аз уж легнах да поспя, обаче не можах да мигна Close.

# 439
  • Sofia
Аз съм тук  Laughing , но ми е страшно притеснено Sick
Сега трябва да отида до банката и като се върна ще ви пиша пак.

# 440
Вафли, споко бре Crazy. Те в банката не ядат, най-много да ти съдерат кожата ooooh!.
Успех! Peace

# 441
Светле, намира се на "Битоля" до фризьорски салон " Естетико" ( там се подстригвам ) Обаче разбрах, че до Валентината имало един голям и сега имало мн голяма разпродажба. На Габина също има разпродажба, абе сякаш навсякъде, ама в Мартинито има доста тарикатски, естествена кожа и са намалени на 75лв. В "Джанито" също ама след намалението са на 160-200лв малко множко ми се вижда. Иначе др място в МОЛ-а големият в Тенденц има. Пиши после кво - що.
Съжалявам за пекарната, стискам палци да не е някаква лоша партида, че тогава гадно. В Метро за съжаление се случват такива неща.

Пол, утре мама ще си поспиш. Ама е мн гадно да се събуди човек крив, целият ми ден заминава в кривотия.

Вафли, кво ще правиш в банката? Успокой се.

# 442
Светле, супер, нова машинка и аз не отказвам Crazy. Моята имам съмнения, че скоро ще откаже, но пък вече не е в гаранция ooooh!.

# 443
  • Sofia
Вафли, споко бре Crazy. Те в банката не ядат, най-много да ти съдерат кожата ooooh!.
Успех! Peace

пак съм аз, върнах се. не са лоши в банката, за друго се притеснявах, чакам важно обаждане, а не ми звънят.

днес ми е някакъв гаден ден, може би защото днес стават 4 години, откакто дядо почина  Cry

# 444
Вафли, съжалявам, но живота продължава важното е да си "отиваме" по ред . Успокой се сипи си едно червено винце .......
Ти сама ли живееш? Имаш ли си компания? Ако искаш сподели за "обаждането".

Аз се върнах. Кали е на танци, а Мишо и любимият са по магазините за ГОРМИТИ  ( незнам кво е това животно, ама като се върнат ще го видя) Това ще му е подаръка  Simple Smile Варя сърца , дали се варят мн време? Нямам идея!

Вие кво правите?

# 445
Норче,благодаря ти за разеснението.Аз още утре ако не вали смятам да обикалям.

Аз направих една запеканка,една салатка/зеле/ за ракийка.
И чакам моя мъж  да приключи с разглобяването на хлебопекарната/моя си е от тези мъже ,който ги сърбят ръцете за поправки на уреди.Ама беше в гаранция и не посмя да я  отвори,но сега нали си имаме документ за нова ,че не се стърпя/.
 Хм,вече се отказа-неможа да я отвори hahaha
Отивам да го черпя една салатка и после съм тук.

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:51 от svetlaibobo

# 446
 ААААА Светле хубаво си направила - салатка и ракийка на мъжа . Аз също. Ние всъщност вечеряхме . Моят купил зелена ГМО салатка и краставичка ГМО и лучец много върви с ракийка. Аз пих ракийка  Mr. Green

# 447
  • София
Юху, здравейте  Hug!
Прибрахме бебето и систър у дома  Heart Eyes! Обещаните снимки - цъъъък  Blush!

# 448
Явно повечето вечеряте, аз метнах едно месо с лук и картофки и една чашка червено вино  в йената и бам във фурната и само се сготви. Сега мъжа ми направи салатка, ама аз ракийка не искам, той пък ще пие чевено вино, аз таквоз не близвам. Дано дребното да яде. Уморена съм много, а утре вечер ще трябва да изтърпя и банкета.

# 449
ААААА Светле хубаво си направила - салатка и ракийка на мъжа . Аз също. Ние всъщност вечеряхме . Моят купил зелена ГМО салатка и краставичка ГМО и лучец много върви с ракийка. Аз пих ракийка  Mr. Green

Joy Joy Joy JoyНорче,наздраве  тогава.Ние чак сега седнахме да вечеряме.

Хайде и  останалите да  почерпим

Общи условия

Активация на акаунт