Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 457
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Ама съвсем оформено човече! Пу-пу! Да е жива и здрава бебе София! Да ви радва и само хубави неща да са й напред!  Hug Много е сладка!
Много отслабнала систър, че то от зор... със здраве да си гледа бебката! Да й е леко и кърмене и гледане на малката душанка!

# 451

Току що и аз си мислех за Мастерчето. Joy

Tука съм момичетаааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много работа ме е налегнала,ходеници насам натам....Напрежение,притеснения....Луда работа общо взето...

Светле,браво за машинката!  Hug Ще си имаш нова-новеничка...

Вени  Hug Hug HugБраво за изписаните герои! Да са живи и здрави!!!БОЖЕЕЕЕЕ,Какаво хубаво бебееее...лелееееее...пу-пу-пу!!!Да са живи и здрави! И мамето изглежда страхотно!!!!!

Вафли,Бог да Прости дядо ти! spoko

Момичета,толкова можах да прочета....не ми се сърдете,ако съм пропуснала нещо важно да честитя или да отбележа в поста си....Не е нарочно..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 452
  • Sofia
Юху, здравейте  Hug!
Прибрахме бебето и систър у дома  Heart Eyes! Обещаните снимки - цъъъък  Blush!

хайде още веднъж честито, много сте сладки всички  Heart Eyes

# 453
Вени,много ви е хубава Софи /пу-пу-пу/.Още веднъж-да ви е жива и здрава  Hug Hug Hug

# 454
  • София
Мерси, мерси  Hug! И на мен ми се вижда много хубаво бебето, ама си мислех, че може и да съм пристрастна  Laughing.

Хаясич, правя се на леля активно, наистина, но като се поосвободя, ще свирна да се видим обезателно  Peace!
Вафли, и Стрелбище бива, близо си ми! Това прозвуча като заплаха, но всъщност е покана за кафен Mr. Green  Hug.
Чочи, много се смях на снимката, дето малката яде масата  Joy! И наистина е порастнала доста, а се е разхубавила три пъти повече  Hug!

# 455
  • Sofia

Вафли, и Стрелбище бива, близо си ми! Това прозвуча като заплаха, но всъщност е покана за кафен Mr. Green  Hug.

няма проблем   bouquet

# 456
Вениииии, страхотно бебче. Да я нацункаш.  Heart Eyes Мойто дивото днес така се изръси от леглото на главата си. Чух от другата стая.  Crazy

# 457
Чочи, много се смях на снимката, дето малката яде масата  Joy! И наистина е порастнала доста, а се е разхубавила три пъти повече  Hug!
Тя и столчето си за храна беше захапала тази сутрин /докато отида до детската да й взема 1 кърпичка/,ама неможах да сваря да я снимам/  Wink
ВярнО,че си ми е много хубава,ама и ината й е 1 такъв хубав.... Mr. Green.....ЛЪВСКИ!АМА НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ИНАТА НА МАЙКА Й   smile3534

# 458
Кво станА тука...писах, писах и накрая ........нъцки  #Cussing out уф , че ме е яд.

Вени
, мн сте готини бе. Бебе СофИ е приказна с мама си са облечени мн модерно и с вкус   http://www.album.bg/veny_ps/images/21922326/127562  стила си е стил......... И трите приличате на тати си ( нали това са мама и тате?) Кажи на систър си ( как се казва всъщност?) , че е много хубава родилка и да си дигне самочувствието до небето. А лелята има страшно диколте - ама как го правиш бе душо ???? - това е шегичка дееееееее.., знам как  Wink Laughing
Цуни го от виртуланите му лели и кажи , че сме очаровани от това малко дългоочаквано ( и за нас) бебче  Hug

Мъже не видЕх  newsm78 що тъй?  newsm78 Пазиш ги в тайна? smile3534

# 459
И бреееееееееееееееееее, доживях да го видя това СофИ сладкото бузанче Heart Eyes!
Венче, толкова много и искрено ти завидях, като те гледам как си я стиснала, и не искаш да я пуснеш Laughing. Много е мило, много се радвам за вас Hug! Няма такова щастие, няма Hug! Сестричката ти, макар и изтормозена, егати крака извади беееееееееее Crazy. Ама то явно ви е ген Flutter. А ти си ми различна от като съм те гледала по други снимки. Дали заради правата коса, дали заради подстригания бретон, не мога да разбера Thinking. Различна си ми, но пак си маце и половина Heart Eyes!
И в тая връзка се замислих, че уж се познаваме тук от темичката всички, а в същото време.......не е баш така. Едно е да се гледаме по снимки, но в действителност е съвсем различно може би - по-скоро като физиономии, отколкото като характери, защото то темперамента си личи и по писането Mr. Green. Някои сме серт, друго са по балансирани, трети....нещо друго. като се видим на живо, кой знае каква смешна картинка ще бъдем hahaha. Ще се гледаме сигурно като извънземни една друга и ще се питаме - Ти коя беше newsm78? А ти? newsm78 hahaha Joy Joy Joy

Ай дано доживеем Crazy.

# 460
Чочинка, гледах преди това бебка и забравих да кажа: Ама тя си направо кокетка! И върти очета и една такава госпожица! Пу-пу! Ако човек не види надписа, ще каже, че е на 1,5 - 2 годинки, че и с тази прическа!

Малко за разсънване: http://www.youtube.com/watch?v=HmA82DlI-Pc&feature=related

# 461
Абе, маЧки, Миленка сега ме подсети да питам и дано някой може да ме светне Crazy.
Имате ли представа защо не мога да гледам нищо през този сайт Ютуб или както там се казва? Дава ми всичко все едно кодирано newsm78.

# 462
  • София
Ууу, Миленче, туй направо и за раздвижване  Peace!
Реа, сестра ми се казва Диана (Пол, познато ти е това име, само малко разменяме букви и готово  Mr. Green), голяма хубавица е, то си личи де  Laughing. А комбинацията от жълтите дрехи е стил Майчин дом, това са им екипите там  Joy, но е готино съвпадение! Иначе на снимките са майка ми и баща ми, правилно си се ориентирала  Peace. Мъжът ми  беше на работа и в болницата не дойде. Ние се изтърсихме достатъчно народ, та реших него да не го привиквам. После се отби в тях. Да ви призная, качих най-интересните и готини снимки. Има още някоя друга, но са от калабълъка във фоайто и пред болницата  newsm78.
Сигурно съм различна, Пол, щото от много време не съм си правила кичури и сега съм кестенява отгоре, а надолу  Crazy... мани! А и на някои от снимките съм с очила, там и аз едвам се познах  hahaha!

# 463
И в тая връзка се замислих, че уж се познаваме тук от темичката всички, а в същото време.......не е баш така.

Права си...........но ако доживеем да се видим ще е супер  Heart Eyes така се превързах към вас виртуални ......

# 464
Вени така си мн хубава без кичори. И с тези очила си мн сериозна млада леля  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт