Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 450
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
.... сега съм кестенява отгоре....

Е това е Crazy. Аз съм те виждала блонди bowuu. Затова сега ми се стори друго Венче Crazy. И понеже пишеш, че пък надолу косатата ти е.....мани мани, ще се върна да видя, щото не бях забелязала hahaha. Ми да ти видя пък и кусурЯ Mr. Green.

# 466
  • София
Иди ми търси кусури, само да ти кажа, че с пресата съм се дърпала... Нали все ти обещавах да се снимам, като се изправя с нея, е, снимАх се днеска  Mr. Green!

# 467
Ми не видях кусури бре Crazy. Даже мислех, че си ходила да те "духат" със сешоар Crazy. Значи - пИрфектна работа Laughing.
За Диана - ми то е ясно Laughing Hug. Нямаше и нужда да ми споменаваш как се казва сестра ти Laughing.

# 468
Леле за малко да пропусна снимките, докат се наядем и сте изписали почти 3 стр.

Вени, гушни бебка Софи от мен и я нацелувай хубаво навсякъде и по дупето даже. Сестра ти изглежда супер, аз като си гледам снимките от изписването, приличам на хипопотам.

Исках още малко да пиша, но дребното ме дърпа и иска том и джери, та май ще пиша чак утре.

# 469
Вени, наистина изглеждаш по-различна от преди, ама за хубаво и с очила много ти ти тича! А и си една стройна леля, със сестричка много си приличате, даже на едната снимка се зачудих коя, коя е (последната май, че си свалила очилата)  Simple Smile Да му турите на бебе червен конец

# 470
Момичета няма как да не споделя една невероятна песен на Шаде , моята систър ( Вени нали знаеш, че и ние си викаме така с моята сестра) ми я изпрати прди малко:

http://www.vbox7.com/play:028741ab

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 21:49 от ReaNora

# 471
Вени много ми харесваш кестенява. Изглеждаш страхотно, систъра също. Боже и аз като се сетя какъв слон бях на изписването. Ужас.  Sick
Сега като се замисля май само за теб знам че имаш сестричка и за Стефи, че си има брат.  newsm78
За първи път чувам, че Норчето има и тя систър или съм пропуснала, ако е споменавала.

# 472
  • София
Малиии, засрамих се, бре  Blush! Ама ми стана приятно за комплиментите, де, няма какво да го увъртам  Mr. Green! Благодаря ви много  Heart Eyes!
Фризьорката ми последните няколко пъти, когато ми прави кичурите, маже и нарежда: "Хубав ти е цветааааа, за кво са ти тия кичури, знаеш ли колко хора искат такъв цвят, пък ти го имаш по природааааа!". Най-сетне й повярвах и реших да си оставя моята коса. Израстнали са, ама ще го преживея някак. Идва лято и тогава ще ми изсветлее косата и няма много да личи.
Ками, много ти е хубава полата! Така ми се носи точно такъв модел... Имам една подобна от ученическите години и е още здрава  Mr. Green! Малко беше позахабена, защото е от светлия дънков плат, ама трябва да я изпера на 90 градуса и ще светне!

# 473
......  bouquet

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 22:25 от ReaNora

# 474
Вени как не те е срам да ти става полата МА женО от ученическите години, ще те набия да знаеш  Mr. Green

# 475
Норче, много си приличате. Леле колко добре изглеждаш, възхищавам се на позитивизма ти. Аз понякога се скапвам от най малкото нещо и много ме е яд на тази ми моя черта. Между другото май я прихванах от мъжо.  Thinking Преди бях много позитивен и весел човек.
За протокола аз имам брат, който не съм виждала от 6 години, ама на тая тема не ми се говори, че много ме боли. Cry

# 476
  • София
Реа, приличате си доста. Пу пу, хубавици! Помня, че си разказвала за това около операцията и че ти е помогнала доста. Обаче съм забравила - коя е по-голяма, тя във Варна ли е или си е във Видин?
О, Реа, почнах книгата на Софи Кинсела и наистина чета и се смея с глас, както ти ми каза  Joy  Hug!

Ками, всеки преживява някак нещата... кой по-видимо, кой не чак толкова! Важното е да сме живи и здрави  Hug!

ПП: вЕрно ми става тая пола, човек! И е от онази дебела плътна дънкова материя, дето само преди 15 и повече години имаше, та няма скъсване   Crazy!

# 477
Норче, честно казано и аз съм пропущила, че имаш сестра, що тъй newsm78. Не знам дали си приличате, но сестра ти изглежда по-депресирана от теб, заради теб Rolling Eyes. А ти си по-хубава Peace. Много си хубава бре Flutter.
И аз имам сестра и съм го споменавала няколко пъти bowuu.
За Камче, май имам спомени да е казвала, но може и в скайп да е било Thinking.
Пък ако ти се споделя, ние сме насреща Hug!
Аз набивам тука сурови ядки, и пия Mr. Green.
Някой да чопли семки Crazy?

# 478
# 479

Знаех си, че все някоя го прави hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт