Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Вени, голямо сладурче е Софи, пу-пу! Абе всички сте много готини...

Жу,  hahaha. Позната ми е тая работа с родителите. Нашите не са разведени, но са разделени от има - няма 10г. и като трябва да се събираме за някой празник, всички сме на нокти. Въпреки че те се опитват да спазват благоприличие, де. Свекитата са същата картинка, те живеят заедно, ама хич не се понасят и току заявят, че ще се развеждат (да поясня, че свекър ми е на 80 г.  Crazy). Та така, стискам зъби и ги трая. Лошо е, когато не случиш на половинка и трябва да търпиш такъв живот  Sad.
А защо твоите роднини ще идват у вас, повод някакъв ли имате?

# 496
Васко има утре РД, Теса Peace.

Жу, не се тормози, душа Hug.
Само да ти кажа, че ако бях аз в твоята ситуация, сигурно нямаше въобще да направя РД. Най-много да събера само деца. Rolling Eyes
А направи ли торта? Питах те преди какво си решила, но сигурно не си прочела.
Вярвам, че си се справила и чакаме снимки Hug.

# 497
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Гледам за сестри си говорите...И аз имам сестра, 7г. по- малка. Живее тук в Пловдив, близо до нас, виждаме се много често. Много сме близки. /съфорумка ни е/
Но като малки само се карахме, много ме дразнеше, изобщо не се понасяхме...Станахме близки, като дойде да учи тук във ВСИ, и живя малко у нас.

Вени, целувки на бебка!  Heart Eyes

И аз искам племеници, ма систър се услушва още... Mr. Green

Познато ми е това с родителите: и нашите са разведени отдавна и не се понасят, не можеш ги събра и по повод на едно място, почти и не си говорят, ма общо взето, не ми пука особено.  Wink

# 498
Идват на детски рожден ден беееееее- на внук си!Баща ми отпуска си взел,брат ми отдавна беше казал,че ще дойде но майка ми като разбрала и тя се скиприла бързо-бързо.Е бива и свекърите да не дойдат  ooooh!
Мацооооо   Mr. Green и моите свекъри се развеждат по 2 пъти в годината,особенно ,като нямат пари.Не си говорят  по един месец,ядат поотделно ,но ако случайно има чужд човек стават пак семейство и ни лук яли ни мирисали.Останат ли пак само двамата отново са си сърдити   Crossing Arms .
 Joy
Поли,аз не съм ги канила -те са си решили...... Торта поръчах ,а аз ще   я понаправя отгоре......./цената е повече от разумна!поне нея да не мисля/.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 09:19 от Жу

# 499
  • Пловдив
Мерси, Полин. То и мен ме чака същото след 2 седмици. Чудя се дали да не отложа (за неопределено време  Mr. Green) празника за роднини поради ремонт  Whistling. Ама мъжът ми е един инат, все напира да кани роднини  Twisted Evil

За протокола - имам брат, с 9 г. по-малък от мен. Голям тормоз видя от мен навремето, сега ми го връща тъпкано  Mr. Green

# 500
Добро утро!

Жу, голям купон се е зафирмил. Стискам ти палци да мине всичко весело и спокойно.

И аз съм сама, нямам ни сестра, ни брат. Донякъде това, че не искам още едно дете го отдавам и на това че съм сама.

Днес ще ни освободят в 1 ч., шефа казал да се приготвим за купона.

Докато ви изчета и докато си напиша писането, мога да се напишкам.

Айде до после.

# 501
  Аууууууу, Венче, ма много хубаво тва бебе! Ще бъде руса мацка като гледам Simple Smile. Пу, пу, пу, много е сладичка  Hug!  А сестра ти изглежда много свежа, сякаш не я изписват от родилното.
  Да ти споделя под секрет: Много ти отива да гушкаш розово вързопче  Peace! Мисли по въпроса  Mr. Green! Между другото и на мен естествения ти цвят повече ми харесва  Peace! Майка ми има такава коса и лятото изсветлява на кичури от слънцето. Направо до бяло изсветляват. Винаги съм искала като нейната коса, но моята е тъмна. Добре поне, че поизрусява лятото Simple Smile.
  Охххх, като ви гледам със сестра ти какви сте мацки, не му е било лесно на баща ти да знаеш, а сега и хубава внучка ще има да мисли  ooooh!.

Като говорим за сестри - аз имам и мъж ми и той, че и са с еднакви имена Simple Smile. Моят е везни, а сестра му лъв, а ние със сестра ми обратно: тя-везни, аз лъв  Joy! На всичко отгоре баща ми и сестрата на моя са на една дата, а моята сестра и щерката на зълвата също на една дата /не знам дали схванахте  Mr. Green/. Има и още много съвпадения.
  Аз и друг път май съм ги писала тия неща  newsm78.
  Бенджи и Ками, ще ходите ли на Сонисфер? Ние мислим да вземем билети.
  Рейче, Шаде ми е много любима певица! Не бях чувала това парче, мерси  Hug!
  Хаяси, много ме учудват думите ти. Най-добрата ми приятелка е едно дете и винаги ми е ревала, че иска да се разменим. Винаги е искала да има сестра, а аз все и казвах - Идвай, ама после да не се оплакваш!, щото сестра ми учеше бойни изкуства и ме ступваше от време на време /като по-голяма/. Честно казано приятелката си я чувствам по-близка от сестра ми. Не знам защо така. Може би, защото сестра ми беше винаги по-добрата, по-силната, по-умната, по-разумната. Вечно ми я даваха за пример, да съм като нея... Явно това ме е накарало да се дистанцирам от нея  Rolling Eyes. Не ме разбирайте погрешно. Много я обичам, но ме дразнят някои неща в нея. Може би ако живеехме в един град и се виждахме повече от веднъж годишно за 2-3 часа щяхме да сме по-близки.
  Жу, стискам палци, всичко да мине по мед и масло! Дано рождения ден да се получи много хубав  Peace!

# 502
И аз съм сама, нямам ни сестра, ни брат. Донякъде това, че не искам още едно дете го отдавам и на това че съм сама.
И аз съм самичка, щяла съм да имам брат, но майка не е успяла да го износи. После 12 години (след кюртаж) не е могла да забременее и накрая аз - дългочакано съм се родила. Може би (обратното на Хая) точно затова, че все съм била сама ме накара да имам 2 деца. Винаги съм го искала, а и мъжа ми е сам също.

Жу, не им обръщай много внимание на родата, гледай си празника  Peace

# 503
Добър ден момичета.  bouquet

Така се бях изнервила тук с един ксерокс, че трещах и ръмжах  Mr. Green

Като влязах в темата и така се развеселих с разказите Ви за разведени, разделени и живущи заедно ама нетърпящи един др , че се смях с глас в стаята. На вас сигурно хич не ви е смешно, ама..........
На това много се смях  Joy
Свекитата са същата картинка, те живеят заедно, ама хич не се понасят и току заявят, че ще се развеждат (да поясня, че свекър ми е на 80 г.  Crazy).

Охххх и на това:

Мацооооо   Mr. Green и моите свекъри се развеждат по 2 пъти в годината,особенно ,като нямат пари.Не си говорят  по един месец,ядат поотделно ,но ако случайно има чужд човек стават пак семейство и ни лук яли ни мирисали.Останат ли пак само двамата отново са си сърдити   Crossing Arms .
 Joy

Нал' не ми се сърдите  Rolling Eyes

Пол, здрасти!
Вий къде е?

# 504
Ще ходя да правя едни киФли Rolling Eyes.

# 505
Да ви кажа пък аз кво ще обядвам  Embarassed нещо което от години си мечтая да папам, ама все не намирам къде го правят. Едно време го имаше навсякъде по града, ама кво стана вече НЕ  Joy аз обаче го намерих вчера и ще яммммммммм - ХОТ ДОГ  Mr. Green Боже, от колко време ама години ми се яде бе. Помните ли ги едно време преди да излязат джобовете и др. видове сандвичи имаше хот дог по улиците. Парен кренвирш, и лЕбец с дупка, ммммммммммммммм адИ , че по потекоха лигите  Mr. Green

# 506
  • Пловдив
Рейче, да бухнеш лютеничка у хотдога  eat

# 507
Ама то си е за смях ,Реа.Стари хора па всичките се правят на ощипани моми  ooooh!

# 508
Па аз му'ам постни лозови сармички  Mr. Green!
Снощи си ги направих и моят веднага ме обвини, че нарочно го държа гладен /щот няма месо/ и си извади пастърмицата  Rolling Eyes. Днес ще му направя едни пълнени чушки с повечко каймица, че да се радва  Mr. Green. Но... първо и аз отивам да правя кифли, ама моите с локум  Laughing.
От рано ще приготвя всичко, че довечера съм на родителска среща в ДГ на дребното. Баткото пък е супер нещастен, щото никога не си е попълвал учебната тетрадка по български, а госпожата решила да им ги събира днес и той сега бърза да попълва  ooooh!. Ама така е като не чува какво му говоря! Яд го е, щото изпитвала децата от средната редица на лесни въпроси, а на останалите решила да събира тетрдаките Simple Smile.
  Рейче, лошото е, че сега правят хот дога, като режат хлебчето, а не му пробиват дупка като едно време. Малеееееее, що хот дози съм изяла като тийн  ooooh!

# 509
Реа, и горчица задължително! Ммммм... Ето и за нас по нещо такова  Simple Smile Да кажа, че не намерих дот дог с дупка, навсякъде е цепнат хлебеца, както ме изпревари да каже Бени.

А тук вали сняяяяяяяяяяяяяяяяг....

Общи условия

Активация на акаунт