Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 395
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Полин, много мило. Ама аз наистина закопнях по пусти хот дог и като нямаше чудих се какво, какво и накрая слязох долу в стола и си взех един сандвич в такова продълговато хлебче. Е, не е каквото е хот догът, ама на суша нали и градушка, викат, помагало.  Crazy
Де да можех да точа щях да ти искам рецепта

# 526
И на мен ми се вижда мн сложно да правя кифли   Blush

# 527
Айде, за Стефчето знам, че не прави, но ти, драга моя Норче - пити правиш, киФлите ти сложни ooooh!. Не мога да повярвам. Пък са толкова елементарни. Пък колко са вкусни, мммммм Heart Eyes.
Гадна ли съм, а Mr. Green?

# 528
Аз пък спах.  Crazy

# 529
Камче, той и форума нещо се беше успал Simple Smile.
Абе, мацки, как ще са сложни кифлите. Снощи замесих тестото за 15 мин и го оставих в хладилника цяла нощ. Сутринта беше преляло от купата. Рязах си топченца и разточвах /имам си точилка, но може и с бирена бутилка/ долу горе на триъгълници. Шляп локумеца нарязан на филийки и завих на рулце. Във фурната за 20 мин на 80 градуса, постепенно увеличих на 170 .като се изпекоха, поръсих с пудра захар и воала! Къде е сложното? на мен по-сложни са ми питите! Стефче, то и аз не мога да точа кори за баница, ама толкоз с триъгълниците за кифлите се справям  Mr. Green! Там няма някаква философия.
Аз не знам дали съм ви казвала как меся: с миксера  Mr. Green. Бъркам с него докато стане не много лепкаво топче и после доомесвам с ръка. Става супер бързо и лесно!
  Стеф, измислих го! Като дойдеш тука, първо ще минеш курс на обучение у нас / ша напрайме едни кифли/ и после щА водя в Уго да си починеш и да се почерпим за хубавата работа  Joy!

# 530

И аз полегнах за час Laughing. Но така го измислих, че да е когато Ник се наспи. И го оставих на баща му да го изпикае, сложи нов памперс, облече и нахрани за 16 часа Mr. Green. От цялата работа, само храненето не са свършили като хората, но после ще вечеря повече Laughing. И не че аз спах, но поне си полежах малко насаме Mr. Green. Сега пия кафе и гледам, че нищо не сте писали, но май не е имало форум, а, Рени? Thinking Аз и преди да легна нещо се е...ваше #2gunfire.
Къде сте и какво правите? На отчет, молим Crazy.

# 531
Аз къпах Кико, правя ръжено пшеничено хлебче и чакам другите двама мъже да се приберат.  bowuu

# 532
Правя Хумус от нахут и фалафели, че взех един пакет сух нахут. Досега не съм правила, само съм яла и много ги харесвам.  Simple Smile
За децата имаше кремче за закуска и купешки браунис. А за вечеря  newsm78 Понеже нахута май ще си го ям повечето сама.  Mr. Green току-виж и някой друг вкусил. Имам половин изпечено пиле от вчера, ама картофките свършиха.

Стефче, понеже беше споменала за хемороиди, след раждането имах много и ми помогна един крем Пайлекс на фирма Хималая. Билков е и действа охлаждащо и свиващо.  Peace И е към 3 лв.

# 533
Миленка, хумус и нахут не е ли едно и също бре newsm78? Поне така си мисля. Един път готвих такова чудо като боб в гювеча. Стана, но не бих купила пак. Не знам защо Rolling Eyes.

# 534
Ко праЙте бе?

Аз се прибрах, реших , че някой ми е спрял достъпа до форума от нашите ком спецове. Обаче се успокоих, че явно си е бил глобален проблема  Grinning

Пол един път мъчих да правя кифли - ама нищо нестана и направих мекици. Тестото мн лепнеше и беше мн гадно. Моля, дай рецетата може пак да се пробам.

# 535
Норче, ето рецептата: http://smenvkuhniata.blogspot.com/2009/11/2-350-1-140-2.html
Ако и когато решиш да ги правиш, ми пиши да ти кажа някои неща Hug
Съмнява ме, че и в момента има проблем с форума Rolling Eyes. Дано заради това да е пусто тук Thinking.

# 536
Хумуса е по тази рецепта, ама не ми хареса: http://blog.horemag.net/archives/2543 Вътре има нахут и др. неща. Ама много врътня, бе... че го варих, мачках и т.н., ама някакси не ми хареса мириса и вкуса на самия нахут.  Друг път няма да правя  Crossing Arms
Иначе ядох в едни сирийци и беше чуден  newsm78

# 537
Пол сетих се за тази рецепта ти я беше пускала и др. път тук. Кви подробности? Смятам утре ако имам време да ги метна. Може ли с плъна някаква?

# 538
Миленче, ефикасен е казваш, а? Аз съм го чувала инак. А аз пък се пооправих след месец мазане с онова кравешкото - Антифлегмин. След това вече реших да пооправя малко яденето. (Тъкмо малко диета заради целулита). Не знам в крайна сметка кое ми помогна. Но щом пък казваш, че и това е ефикасно, ще си го купя за превенция. Защото естествено аз не съм ги излекувала. Ако се отпусна на същия начин на ядене, за 7-8 дена пак става същото. По Нова година пак изтървах така нещата от контрол. Оправям се после с ядене на много зеленчуци (марули) и овесени трици.  Имах си го дълги дълги години, но много рядко леко се обаждаха. Но смених работата. Само седнал... и.. знаеш как е. (мен освен, че ме болят, ми и кървят)

# 539
Споко Стеф, не си сама и в тази "мъка" Явно аз квото имат всичките и аз имам. Ми кво да правя като съм такава. Видя ли , че някой има нещо Убаво и аз го искам и го имам  Joy Един път си слагах някаква свещичка ( по лек. предписание) , ама щях да умра от болки бе, все едно свещичката ми се запали отзад. Цяла нощ не спах и даже ревах, а после в банята сумаси време се мъчих да я извадя. От тогава нищо не давам да се слага там  Mr. Green да мажа също, ако трябва да преживея всичко отначало няма да издържа. Иначе и аз с храната си ги "оправям" Mr. Green    Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Извинявам се , ако на някой му е станало гадничко  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт