Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Лелееееее не вЪ ли е срам днес нищо да не пишете бе?

Да не сте се събрали всички някъде и да пиете?  Rolling Eyes

Аз лунувам от 17: 47 ч  Mr. Green

Децата отидоха с мъжа на ледената пързалка ПАК и аз се изкъпах, сега ако имаше някой който да дойде да ми оправи косата, супер ще е  Laughing
За утре съм взела букети за училището и детската градина. Чакам Кали да ми подари някакъв подарък утре, Мишо ми подари още в детската градина в петък неговият - картина с мама ( руса дългокоса), дете и татко. Изпуснал е няколко още герой ама не му казах и една гривна от боядисани в различни цветове макарони  Mr. Green Утре ще взема да си я сложа.

Вие какво правихте днес?

, няма да правя кифлите, че моят каза: Мн ми се ядат добруджанки и по - добре , че нали лунувам.......

# 616
Норче, много ще си фйешЪн с тАА гривна Laughing. Щракни да я видим де Crazy. Мишо я е правил, така ли? Браво Hug!
Аз подаръци не очаквам Thinking. Настроила съм се да вдигам скандали Twisted Evil. За 14 си пасувах, но тоя път не Crossing Arms.
Ще празнувате ли някъде? Ние не естествено Close.
Сутринта от 11 с Ник сме на детски РД на едно момченце.

# 617
Ние днес цял слеобяд бяхме навън,че времето беше много хубаво Peace
От няколко дни си каня да се похваля,че Даниела много упорито взе да пълзи и все не успявам  Mr. Green.Ето я на клипчета:

http://www.clip4e.com/play_az_pylzq.htm
http://www.clip4e.com/play_az_pylzq_1.htm
http://www.clip4e.com/play_az_pylzq_2.htm

Все не успявам да я хвана много в крачка и да я снимам,но постоянно се крие из стаята.Вече и чекмеджетата почна да отваря.... WinkВсички дребни играчки на Йоан са скрити......засега Mr. Green

# 618
Аз лунувам от 17: 47 ч  Mr. Green

Рей, аз преди време нещо като се бях поналяла също съм отваряла да виждам в темата за тая лунна диета, но нещо... май не е за мен. Е, добре де, така като се гладува после не се ли напълнява рязко след 2 дена като мине лунуването? Ти май отдавна го правиш, я кажи.

Жу, да е жив и здрав Васко.  newsm59 И много да си те слуша. Той е добро моменце, аз съм сигурна, че ще си е "твоят" човек. На мама сина той беее. Grinning

Аз днес не съм в кондиция да пиша. Влязох да погледам малко. Wink

# 619
Пол, яла ми бижутУ:

http://prikachi.com/images.php?files/1416933d.jpg

Яла ми и др подарък, имам и една картичка с неговият лик, ама явно е скрил някъде и утре ще ми я поддари  Flutter

http://prikachi.com/images.php?files/1416934L.jpg

И рисунъка от ДГ.

http://prikachi.com/images.php?files/1416945a.jpg

Стеф няма да ти отговарям защото до сега не съм го правила продължително лунуването. Все ми се случва да лунувам по един път в месеца. Не се меря, за да не се откажа , но по др. си усещам, че нищо не съм свалила  Mr. Green, но пък си мисля, че поне е полезно............Всъщност аз знам на мен кво ми трябва : движения, стане ли лято да се движа и ще си вляза пак във форма пък и салатки и плодове колкото си искаш има и разнообразно е. Оххх спирам да мисля, да не се депресирам пак  Crossing Arms

# 620
Норче, много мили подаръци, а гривната е истинско бижу Flutter!
Чак ти завидях Crazy. На мен щерката ми прави картички обикновено, но тая година не знам дали се е сетила Rolling Eyes.

# 621
Жу, да ти е живо и здраво момченцето, много да се учи и да се разбирате   bouquet!
Надявам се рожденият ден да е минал като по мед и масло Simple Smile!
Аз да се похваля. Излизахме днес за 3 часа и пръснахме сума пари. Моят тръгна пак на фитнес и понеже ходи в Малееви си купи 2 хубави анцуга. Няма се излагаме, я! Купи си яке, взехме чаршафи с ластик за детската, блузка за дребното, палтенце за мен / ще се фотна Simple Smile, протектори /за да излизам с ролерите като се столи Simple Smile/ и още куп други неща Simple Smile. Много съм доволна от покупките. Остава да си купя едно хубаво боди за роклята и сновото палтенце ще съм пушка Simple Smile!
  Боил е малко по-добре. Живна, но няма да ходи на детска сигурно до края на седмицата.
  Чочи, супер е Дани! Скоро и крачета ще си купи като я гледам Simple Smile!
Рейче, супер е гривната! А от къде са взели тоз костУм, за да труфят децата? Аууууууу, видях и картината. Мммммммм, ГидеЙ вий каката, а? Нещо май още го е яд на нея  Rolling Eyes?

# 622
Благодаря Пол, той си е такъв, виж каката никва я няма по тази част, също така и мъж ми. Ама не мисля на никой да се сърдя щото не ми се иска да си дигам нервите пък  Crossing Arms Иначе утре мойте моми са отганизирали диско, аз от НГ не съм излизала на диско, ама не ми се ходи в понеделник и във вторник на работа. Станах ленива за диско , ама това ще си го изкореня сама, няма да се давам щото трябва да намирам начин да разпускам сама  Laughing

Оня ден една позната ми разказваше за сина си (12г-шен) Имала тя РД , а той не се сетил нищо да й купи ( тя е в майчински сега има 2-ро и е доста изнервена напоследък) тогава му казала: Изобщо не се сети за мен, може ли такова нещо, а той се върнал и и казал: Ето ти 10лева иди и си купи нещо. Представяте ли си кво гадно..............тя ми каза, че и станало още по гадно даже се разревала.............еее предпочитам нищо.

Рени, честито за покупките, мн обичам така.......и рокля викаш ехейййййййй ти нали уж не носеше.? Мн хубаво , че си се престрашила. Радвам се, че Боил вече е оки.
Това казвам и аз на момичетата тук забравил е кака си и кучето  Grinning важното е , че мен ме е направил в лила и с рани по краката ли е онова кво е   newsm78 а и съм слаба  Mr. Green

Чочо, браво на Дани!

# 623
Жу,честит рождeн дин на Васко-да ти е жив,здрав и много послушен!

# 624
Чочи, много сладка таз Дани, как се набира! Скоро ще обикаля къщата, усещам  Peace

Норче, много ти джиджана гривната! Това са много мили спомени... и едни такива момчешки подаръци, много хубави! Непременно утре с нея, ще обереш точките  Simple Smile

Не знам защо очакват мамите от децата (камо ли момчета) да има подаръци  newsm78 Големия не се е сещал досега, най-много някое цвете, купено от баща му  Mr. Green
Иначе за утре си имам зюмбюлче, много обичам миризмата им.

# 625
Здравейте момичета.

Честит  8 - ми март
Бъдете най-щастливите,обичани и желани жени.Весел празник

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 00:24 от svetlaibobo

# 626
Още една среднощна посетителка...

Момичета, честит 8-ми март!

Сред цялата суетня на ежедневието, красотата и мъчението на майчинството, нека не забравяме, че сме и жени! И нека не оставяме и другите да го забравят Wink

(П.П. Мноооого скоро обещавам да се включа пак. Но в момента ми е абсолютно невъзможно  ooooh! Жу, да ти е жив и здрав рожденика (на патерици малко, ама от сърце....   bouquet )

А сега - ЛЕГЛО - че вече не мога да гледам

Ааааа и п.п.п.....май Май ще да се пътува  Flutter

# 627
Мили момичета, Честит 8 Март!!!

Нека бъдем винаги обичани и обичащи,
защото ние заслужаваме много Любов!
Съхранете женствеността и бъдете нежни и красиви,
възторжени и вдъхновени!!
Желая ви много приятни емоции през този ден,
много цветя и много щастие!

# 628
# 629
Честит 8 март, дами! Бъдете обичани и желани Hug!

Общи условия

Активация на акаунт