Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Честит 8-ми Март мили дами!Бъдете здрави и все така обичани от Половинчовците!

# 631

Честит 8-ми март на всички дами и мадами !

Добър ден, драги!

Вече съм на работа и тук вали скреж, супер време  Wink

# 632
  • София
Добро утро!
Честит празник и от мен! Наред със здравето, си пожелавам да бъдем много обичани  Hug!

# 633
Честит 8 ми март и от мен.   bouquet
На моя мъж сутринта преди да тръгне на работа му казах. "Ами ако искаш айде честити ми празника и тръгвай"  Mr. Green Тъй че Поли, не си сама. От време на време много романтично го раздава, ама само когато се сети. Лошото е че почти винаги забравя разните му там поводи, ама да ми е жив и здрав.
Деско, айде стискаме палци.   fingerscrossed
Жу, разкажи малко екшън дееееее.  Whistling
Вчера най накрая направихме прощъпулник. ooooh! Калоян си избра CD - то, та музикант ще да стане. Дано. Снимка на моето произведение  bowuu Това в средата е краче, въпреки че не се разбира много.  hahaha А тук проходилия отдавна Калоян, който хапва крачето.

Венче да те питам нещо на лични?  Blush

# 634
Честито Камче ! Питката ти е супер. Видях крачето  Grinning

Аз пък имам 3 букета и картички  Grinning

# 635
  • София
Ками, разбира се  Hug!

# 636
Добрютро. Честит 8-ми март на който празнува.
Ками ами личи, че е краче, бе това дето си го направила.

Не знам при вас как е, но такова странно време отдавна не съм виждала. Не очаквах, че ще завали. Верно, че беше студено и вчера, но чак сняг не вярвах да завали. И едно жълто небе. Много странно.

# 637

Ками ами личи, че е краче, бе това дето си го направила.

С малко повече фантазия.  Joy Joy Joy Не бе личи наистина, ама като нямам никакво въображение само това измислих. Малко криви пръстите, ама толкоз.  bowuu

И при нас времето ужасно мрачно, но очаквам да пекне следобед, все пак е март.

# 638
  • София
Е, как, бре! Личи си крачето и още как! Точно така изглежда едно бебешко краче  bowuu. Честити ви крачета!

# 639
  • София
Разлюбвана, обичана, желана и отричана, различна всеки път като живота - жена, просто ...жена!!! Честит празник мили момичета!!!

# 640
Лъвчета какво правите?

На работа една колежка черпи за РД-то си - обяд и страхотна плодова торта, но аз - НЕЕЕЕ нали лунувам . Не , че нещо ама да ви се поФаля.

Иначе имам и с друго  да се поФаля. На една колежка мъжа и по кориер ни прати цветенца. Мн мило от негова страна. На целият ни отдел, ние сме 10 женки.

# 641
На работа една колежка черпи за РД-то си - обяд и страхотна плодова торта, но аз - НЕЕЕЕ нали лунувам . Не , че нещо ама да ви се поФаля.
Браво бе !  Hug Ще те кръстим Железарка от Железарково  Mr. Green Laughing hahaha hahaha
(да не се обидиш ей!  Heart Eyes )

Ками,много хубава питка с краченце.И на мен ми хареса краченцето,много хубавко е станало и си е запазило формичката при изпичането...Абе...супер е станала питката!
Честити ви краченца(вече официално Mr. Green ) Hug

# 642
Мастерче, да знаеш колко ми е трудно ще си изям ушите освен всичко масата още не е дигната и е до моято бюрооооооооооо   Twisted Evil тъй , че съм съгласна да ми казваш така, щото е факт.

Чочо , ти какво правиш?

Жу, адИ МА жена, къде си? Чакам те с нетърпение.

Светле кефи ли те времето?

# 643
Мастерче, да знаеш колко ми е трудно ще си изям ушите освен всичко масата още не е дигната и е до моято бюрооооооооооо   Twisted Evil тъй , че съм съгласна да ми казваш така, щото е факт.

smile3560 smile3560 smile3560 smile3560 #Silly

Напълно те разбирам как се чувстваш.....Обаче ,ако устускаш после чувството е страхотно,че си успяла.....
Пий нещо...сок,кафе,вода,чай...все едно.....важното е да бълбука там нещо.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 644
Чочо , ти какво правиш?
На никого нищо и все аз виновна  Joy
Даниела спи и аз изгледах НЕЗАБРАВИМА /изтеглих си го от замунда,че имам пропуснати серии/.Чуда се дали да не изгледам още 1 серия  newsm78
Днис тук вали много гаден сняг,че и духа на всичкото тогоре  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт