Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 344
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
И на мен ми се подариха розите Twisted Evil. Ма аз пак праЯ муцуни Crossing Arms Mr. Green.

Недей така бе Пол, не са хубави тез неща  Simple Smile

# 661
И на мен ми се подариха розите Twisted Evil. Ма аз пак праЯ муцуни Crossing Arms Mr. Green.

Недей така бе Пол, не са хубави тез неща  Simple Smile

Ади бе Thinking.

# 662
Добре де кажи сега кое те ядосва в момента?

# 663
от мен.
Приятно изкарване на празника пред някоя

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 19:21 от Чочиии

# 664
Добре де кажи сега кое те ядосва в момента?

Яд ме е, че един път не пое инициатива да ме заведе някъде по повод на празника, не ми купи един път цветето от предният ден и да ме изненада /е, случвало се е Rolling Eyes/, и общо взето в момента ми е смешно, но за пред него правя муцуни Mr. Green. Ей тъй. Да си знае Crossing Arms.
Стига бре Crazy. Не се чувствам супер зле. Може би заради времето, щото вали сняг и трупа на поразия и не ми се излиза никъде. Иначе щях да го "изнасиля" да излезем задължително Mr. Green.

# 665

Вземи и свърши тази работа и да ти мирне главата  Grinning

Абе хич не се впрягай, просто не е такъв човек и толкова. Свикваш с тази мисъл и да знаеш живее се по лесно  Peace
Пример с мен: даже съм му казвала какво обичам и как искам някой ден да направи това или онова и колко щастлива ще съм и доволна, но НЕ. Виж за него знам какво обича и какво не и винаги се съобразявам . Не се ли усеща или? Преди се нервих, а сега хич. Превъзмогнах го и сега ми е по лесно.  Пък и защо да изнервям домашната атмосфера излишно.

# 666
  • София
Юху, привет  Hug!
Успяхме да се приберем, в София е един малък ужасТ  Crazy!
маделикс, добре си дошла  Hug! Преди десет дни станах леля и аз също съм на бебешка вълна. Заради моите лелини вълнения и темата направих "бебешка" напоследък, ама момичетата са мнооооого готини и много полезни  Wink Hug!

# 667
И аз като Норчето, спрях да му се нервя, явно повечето мъже са такива. Rolling Eyes Затова ви казах, че се изненадах на цветенцето.  hahaha Хич да не ти пука.

# 668
Оффф бе ВЕНИ кога станаха 10 дни........малеееееее времето лети бе.

Иначе Стеф не се е мяркала. Кво ли прави?

# 669
The Tulip, много ти хубава стрелицията! Като я видя, все нещо драконовско ми идва... като за китайско  Wink

И ние сме си вкъщи, че то навън е виелица... Ходих днес 2 часа в снега (да водя малкия, да го взимам, да пазарувам, да работя), стига ми... А и някакси на такива празници ми е по-комфортно вече вкъщи. Май ЕГН-то си казва думата.  Mr. Green
Направих любимата Панакота (баткото изяжда по 1 купа), отгоре и със сметанка и готвя мусака с много зеленчуци (така я обичам аз). И едни маслени бисквитки за децата за закуска забърках. Ама то не може цял ден в кухнята...

За атмосфера: http://www.youtube.com/watch?v=RRlTbLbwhRo&feature=related  
Много ги тача Горан и Костурица... Черна котка, бял котарак и Аризонска мечта са ми от любимите филми!  Mr. Green

# 670
  • София
Оффф бе ВЕНИ кога станаха 10 дни........малеееееее времето лети бе.
Абе, мани! Много бързо лети! Онзи ден някой ме пита на колко години съм и аз му отговорих - на 30. На 30..., ама друг път  Crazy, тая година ще стана на 33 (ти знаеш, де, нали сме от една реколта  Mr. Green)! Обаче някак си съм се спраля на тази възраст и не съм мръднАла  Joy!

Стефи вярно се губи днес! Може да е взела заплатка и да се е отдала на харчлък  bowuu!

# 671
Лъсках куФнята досега  Stuck Out Tongue Winking Eye.
Гледам тук не сте се разговорили особено Mr. Green.
Какво друг правите? Аз ударих едно малко, докато лъсках bowuu. Дет се вика - направих си купона и сама hahaha.

# 672
  • Пловдив
Честит Празник, Момичета!  Hug

Добре дошла!  - на новата лъвичка. Виждам, че ще имаме и бебе в темата... Wink

...
За атмосфера: http://www.youtube.com/watch?v=RRlTbLbwhRo&feature=related  
Много ги тача Горан и Костурица... Черна котка, бял котарак и Аризонска мечта са ми от любимите филми!  Mr. Green

Любими и на мен...  bouquet

Още:
http://www.youtube.com/watch?v=mNIbwmut-T0&feature=related

# 673
Гледам тук не сте се разговорили особено Mr. Green.
Всички празнуват сигурно.  Drunk

Миленски, благодаря, че ме светна как се казва китката  Embarassed, не знаех, но е много красива наистина. Много обичам оранжево.  Heart Eyes

# 674
Миленка и на мен са ми любими сръбските песни и филми оти съм закърмена със сръбско  Mr. Green
Малко ми олекна на душата като я чух тази песен........
Да ви разправям ходих за 1 час в залата да бачкам за да може моят да вземе жената която работи в залата да я прибере и да отиде  свекито да вземе от раб да си е прибере и нея, щото тук е мн мн гадно времето , автобусите спряха да патуват до нашият квартал има един байр дето немогат да го изкачат. Звъннах му като заключих залата и.......ми каза, че двама го блъснали - джипката ми е потрошена......... smile3515 smile3511 кво ще правя утре незнам........как ще ида на раб, как ще закарам децата по учрежденията им.............
Каза ми , че е зле работата и да съм си взимала отпуска, че нямало как да се кара  smile3514 smile3518
а пък на работа имам много работа и на проверки тръгнахме..................имам 4 да направя тази седмица  smile3515
Миналата година на 5 март аз катастрофирах................

Честит 8-ми март , Реа  Twisted Evil обаче живота е хубав да знаете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт