Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Привет момичета.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!

Аз съм жива. Много работа, много напрежение и накрая за капак, едва се прибрах. Живея на 5 мин. път с кола от нас. Обаче затворили пътя за Перник и всички коли минават по улицата, по която се прибирам и блокираха вход-изход и няма прибиране. Добре че майка ми си беше вкъщи, та се качи при малката, за да си тръгне бавачката. Аз благополучно се прибрах в 19,30. Получих цветя, но от зор и нерви не можах да им се зарадвам. И шефа ми подари цвете, абе всичко хубаво, ама не ми е празнично и дори и да нямаше цветя нямаше да обърна внимание.

Добре дошла на новата лъвичка!

Приятна вечер мили момичета!

# 676
 Shocked Shocked Shocked
Брях Shocked. Кога успяхте толкоз много работа "да свършите" ooooh!.
Норче, сори много Sad. И все пак живота хич не е розов Crossing Arms. Може да е хубав, но е гаден. И не е розов. Пък Crossing Arms.

# 677
Норче, гадно, поне мъжа ти нали е добре?

# 678
Ей, Реа много неприятно е това с джипката, ама нали сте здрави всичките. Ай скоро и ти да се похвалиш с ново возило  newsm01

# 679
Здравейте момичета, мартенски кокичета! Ама им разказахме играта на мъжете днес  hahaha От сега да мислят за догодина колко да ни слушат  Naughty
Ками, честити ви крачета и музикант Wink
Жу... newsm78 що сърдито бре?  newsm78
Вени, как е малката принцеса? Слушка ли? Какво стана със сестричката ти? Надявам се да се е оправила  Peace
Пол.... какви изнасилвания бе жена, по-нежно, по-така.....  Mr. Green приказвам си аз, ама да дойде Май ... Twisted Evil
Рейчееее, сори, че такава случка баш днес  Hug
И на новата ни лъвичка добре дошла.
Оххххх ще изпусна някоййййй  ooooh!
 Hug  bouquet Hug  bouquet за всички ви!

А покрай мен какво да ви казвам. Работа, работа, пак работа...От лудницата даже бях забавила да пратя един док в София...Дано стане навреме, че иначе ЛОШО ми се пише!!!!  ooooh! И до петък не се очертава да се успокоят нещата  Crazy

Моя 8-ми март го изкарах на билярда между другото допреди малко. Беше си гот  Mr. Green И едно бейлисе му лепнах, та да му заняза на празник я  Crossing Arms  Flutter

Айде стига съм драскала.
П.П. Пропуснах да ви кажа че УЖАСНО ми липсвате  Hug Hug Hug

# 680
Shocked Shocked Shocked
Брях Shocked. Кога успяхте толкоз много работа "да свършите" ooooh!.

Ми аз си знаех предварително че ще отида към 20:30 до залата ( тя е до нас ) ама сякаш нещо предчувствах (пък и децата ги бяхме оставили сами у дома )  и си викам : няма да им казвам , че да се прибера па тогава и то кво.......изненадка.............
Сега чакам с нетърпение да видя какво ще ми дакара любимият може и да не мога да я позная........знам ли - по -спортна да изглежда например Mr. Green

Вий
  Hug и ти на нас ни липсваш  Heart Eyes

# 681
Оф, Норче, да ти имам черният хумор ooooh!. Бре жено, без кола си ooooh!. Мъжо ти как е? Най-важното да няма поражения по него Praynig.

Вий, стискам палци за Май fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed! Аз още отпреди стискам де Wink. Ей го на, шА фани дикиш Crazy.

# 682
Камче, и аз забравих да честитя на музиканта крачетата! Здраво да топуркат!  Peace Ама и питката ти е чудничка!

Норче, да сте живи и здрави, пък колата... друга по-хубава ще има!  Hug Имало да се случи... бял кахър.

Бенджи, благодаря за поздрава... Слушам си го в момента!   bouquet

Привет на новата лъвичка! Тя добре се представи, че и поетично... Тъкмо Вени ще й подава информация по бебешките въпроси в аванс.

Ама днеска Баба Марта им разказа играта на всички  Mr. Green Тука се въртяха автобуси, събраха се после 8 един след друг на едно баирче 20 метра...

# 683
Оф от сутринта чета и разбира се забравям все по нещо и току се присетя.

Кам, много хубава питка, това в средата си личи че е краче, даже щях да те питам дали не е от на дребосъка отпечатък.

Вени, ай да се видим, ще ти забравя физиономията вече. Помисли нещо за края на седмицата или другата. Малко да разпуснем.

Джес и аз не съм спирала да стискам палци, даже и краката стиска по 1 път в месеца.

newsm78 newsm78 newsm78 Още имаше ама не помняяяяяяяяяяяя!

# 684
Тук съм пак.
Днес 3-ма блъскали мъжа ми.
1-и път с неговата кола - една драскотинка малка ама е служебна , а това нали знаете, че е нах хубавата кола
2-и път след като ме оставя и взима жената тъгват и катастрофа на пътя и някакъв спрял да зяпа и дам назаден , а мъжа ми отзад.......ама нищо......нали ми е железна бронята
3-ти и последен за днес до Мерто ( Варненското  Mr. Green) той на главен път, а оня излиза от стоп и не бил видял джипката  Shocked - тъпак...........

Само да добавя , че мъжа ми е най-опитнияш шофьор който познавам, според ме е трябвало  Twisted Evil да се случи случка......добре , че няма никой пострадал и всички са оки.  Praynig

Времето тук найстина е мн гадно духа , вали снЕг абе видимост никаква, амааааааааааааааааааа

Благодаря Ви момичета, трябваше с някой да го споделя  Heart Eyes утре съм с автобус  Twisted Evil

# 685
Норче, не знам ти дали си с автобуса, но тук както вали, и автобусите може да не тръгнат ooooh!. Докога го дават така шибано т'ва време #Cussing out. Минал един циклон, пък сега друг идел #2gunfire. И както се размърда земята, нищо чудно и някое земетресенийце да ни тресне Rolling Eyes. Егати и розовият живот ooooh!. За мен това е направо чернилка #2gunfire.
Норче, а друга кола /лична/ освен джипката имате ли?

# 686
  • София
Тюх, Реа, кофти... Важното е, че мъжът ти е жив и здрав! Неприятно е, че ще се мяташ на аПтобуса, ама да се надяваме, че ще е на добро, на нова джипка да речем  Wink  Hug!
Джес, привет  Hug! Сестра ми и бебето са идеално, пу пу, да ги посерат кокошките  Mr. Green. Ей, днес пак се замкнъх в тях  Crazy, докат` ми отварят вратата, ще нахалствам  hahaha! Бебка се събуди и като я гушнах, и като почнах да я галя и чеша по гръбчето, така сладко заспа  Heart Eyes. В Ледена епоха ленивеца заспиваше с такава блажено-смешна физиономия  Mr. Green! Голям кеф!
Хаяси, айде, душицо! Ама да е другата седмица за по-сигурно, че тия дни съм натъкмила времето много плътно и няма да съм много из нашия вилает, покривам кварталите Лозенец и Надежда   Joy.
Мъжът ми утре заминава на Банско. Бре, как всеки път вали сняг, като тръге на там, бре!? Почвам да си мисля, че ходят на ски, не командировка  hahaha. И ако пак ми довлече суров суджук, ще се разчуе из форума  Crazy.

# 687

Норче, а друга кола /лична/ освен джипката имате ли?

Пол 2 коли за 2-ма нестигат ли?  Rolling Eyes МИналата година потроших един сеат, ама не бях виновна аз  Flutter поеха ми щетите и я продадохме, щото по едно време бяхме с 4 коли , а няма смисъл да плащаме данъци само.........

И ако пак ми довлече суров суджук, ще се разчуе из форума  Crazy.

Ще направиш бобец със суджук  Joy

# 688
Кои две бре newsm78? Джипката и служебната? Стигат, що да не стигат. Аз просто попитах Rolling Eyes.

...Мъжът ми утре заминава на Банско. Бре, как всеки път вали сняг, като тръге на там, бре!? ....

Thinking Thinking Thinking

А де Thinking. Той...... ски кара ли? Thinking Щото ко не кара..... значи не отива на ски Crazy.

# 689
Кои две бре newsm78? Джипката и служебната? Стигат, що да не стигат. Аз просто попитах Rolling Eyes.

АААА сетих се вече е една  Mr. Green забравих , че едното няма да се кара скоро, а ако не се намерят части съвсем няма да е скоро  Mr. Green

Момичета аз май ще си лягам стигат и емоции за този празничен ден  Hug

Лека и спокойна от мен   sleepuu

Общи условия

Активация на акаунт