КЛО И аз така! МИЯ
Ама си ми шемет 
СТОЛЧЕ: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ХАРЕСАЛА СЪМ НА "ГРАКО".
Днес се изкъпаххх, дългоооооо и божественоооо,
Как не се сетих по рано....пфууу ДОСВИДАНИЯ

П.П ЗАБРАВИХ ЕЛИСТ
Браво мамче или по скоро супер мамче
КЛО И аз така!
Ама си ми шемет 
Как не се сетих по рано....пфууу

Браво мамче или по скоро супер мамче
радвам се че сте по-добре.
Ама не такова дето става после на маса,че снаха ми имаше и не е доволна
Да ти кажа и аз преди обичах снега,ама от тази зима нататък си променям мнението
Снимките и мен много ме радват,честно казано
Едното си стои в детската,а матрака даже е още с найлона.... А другото е добре настанено до мама в спалнята,ама.... питайте колко се спи в него???? Те малките ми госпожици обичат да се гушкат с мама и тати на спалнята.... Ама и мама и тати обичат
Е какво да се прави.Сега ни се паднало да ги гушкаме и мачкаме.После и да искаме няма да дават.Така,че се наслаждавам на момента и се мъча да взема и запазя колкото се може повече....
Че сега се засрамих де
Който е захранил,как бяха първите лъжички
Охотно ли приемаха или плюеха,отваряха ли уста и т.н..... Аз май другата седмица чак ще пробвам пак....

.
.
, сигурно е било голяма веселба
.
.
. 

... Аз моите ги оставям в кошарата и газ... За три минути съм готова
Коментара на съпруга ми беше,че следващия път няма нужда да ощетявам семейния бюджет с 20 евро,ами той щял да извади машинката

Вземам вече да се шашкам. На АМ сме . Кърма имам само колкото за нежности....
честитиш месечинка не рожден ден

Ти с мед ли го пиеш?Аз и с лимонче даже 

Пфуууу надявах се поне те да ги изкара по леко..аман аман измъчи се детето колики-молики..сега зъбииии лелееее
Снощи към 19ч. като започна да реве лелееее милия ми Мишко.Той плаче със сълзички мама му ги бърше и тя плаче...заспа от умора накрая нямаше глас да плаче вече..пуснах сешоара и така някак и от него и умората заспа.През ноща многократно се буди с плач.
Абе момичета я кажете има ли пауза м/у никненето на зъбите или да се заредя с нерви и сълзи?

Ами различно е, може да има поузи, може един след друг да никнат, а може и по 4 наведнъж да излизат, не един по един. Ред няма. А и може месеци да минат преди да се появи първия зъб.
Моят човечец още не проявява нито един признак за готовност, само признак на мързел виждам у него.
Ти си открила топлата вода
Аз активна гимнастика нямам, но съм си направила - един ластик, опънат на леглото и на него нанизани 5 дънкалки. Ми няма да давам 100 лв за нещо, дето мога без пари същото да го измисля