Баба Марта бързала,на НОЕМВРИйче мартеничка вързала! - 6

• 34 473
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • София

HugКЛО И аз така! Laughing

МИЯ  Joy Ама си ми шемет  Crazy

СТОЛЧЕ: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ХАРЕСАЛА СЪМ НА "ГРАКО".

Днес се изкъпаххх, дългоооооо и божественоооо,  Mr. Green сама с Ади. Решието беше: и тя с мен в банята с количката  Laughing Тя ме гледа а аз и пея! Crazy Как не се сетих по рано....пфууу Mr. Green

ДОСВИДАНИЯ  Hug    bouquet

П.П ЗАБРАВИХ ЕЛИСТ  bouquet Браво мамче или  по скоро супер мамче  Heart Eyes

# 646
Здравейте!Ние бяхме на консултация и сме вече 6 кг. Сложиха ни първата ваксина пентаксим, дано да мине леко, бебчо вобще не плака.
Да ви питам на вас на едно и също краче ли слагат ваксината?
didkata86 за настроенията направи ми впечатление че след първата ваксина беше доста кисел, поплакваше си и много не се заиграва. Иначе има дни в които може сам да си играе, а други иска повече да го гушкам с една дума като големите хора:).
bearteddy влизаш в страницата на нои http://www.nssi.bg/ и оттам си избираш справки, там можеш да си избереш дали искаш справка pd подадени документи или изплатени обезщетения. Относно спането в легълцето, понякога Гоги не иска вобще да стои да не говорим да спи там, приспивам го и тогава го слагам в неговото легло но номера не винаги минава. Ние също доста време прекарваме в шезлонга. Като ходихме на ортопед питах за слочето за кола и той каза че няма проблем да стои колкото иска там, за шезлонга не съм питала.
Steletu Hug радвам се че сте по-добре.
Относно столчето, тези които се закрепват за маса са много подходящи за малки помещения, но масата трябва да е стабилна затова предпочитам другите. На нас кумовете ни подариха пластмасово, като тяхно защото ни беше харесало но нямам снимка да ви покажа.
Не можах да ви изчета момичета, ще продължа по-късно че моя сладуран се сърди.

# 647
  • Пловдив Белащица
Вие ме убихте с този ментов чай. Аз се чудя що леко трудно поддържам лактация, макар че млякото стига, малко дни има да давам от двете гърди. Но ще го спра. И сега какво да пия? Чай от лайкучка, плодовите нещо не ме кефят, миришат ми на парфюм.

Елист, столче за хранене съм за пластмасово, задължително да му се сваля таблата, за по-лесно миене под течаща вода като е много обработено с пюре  Mr. Green. Бяхме купили първо дървено, но плотчето е прекалено тясно да сложиш каквото и да е, няма ограничители отстрани и всичко се бута. Също може столчето да е с колелца - удобство е и другото, да му се регулира височината, евентуално да го слагате детето като поотрасне с вас на масата за хранене или на холната маса, или просто да го нагласите да ви е удобно да го нахраните. Също да има колани или както е нашето таблата има степени навътре-навън (дълбочина) и прилепва плътно до коремчето и така няма как да се измъкне детето.
Първото ни столче е като това, което Тина е показала - не съм доволна. И аз го взех с перспектива, че става на масичка със столче, но до там. Не можеш да оставиш детето без надзор на него, защото не е стабилно и има случаи на паднали деца. Не че ще излезе детето, а ако е много активно има опасност да събори цялата конструкция. Както казах табличката е много малка и като сложа купата да храня бебето, то като маха с ръце и събаря всичко.
tsveti, такова столче, ама зависи каква ви е масата. Ние се храним на покривка, така че изобщо не става за деца на около 10-14 месеца, когато искат сами да се хранят. Но ако нямате място е по-удачният вариант. Но за мен е по-добре, има едни столчета пластмасови се слагат върху кухненски стол. Някои имат и табличка http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Hu6YNggdyNpHHM:http://www.pap … es/KFB-490-03.jpg
Ползвала съм и дървено като показаното от Тинна, полвахме и пластмасово на Грако, сега сме с такова последното (това за каката).

# 648
Добър вечер!!!

Васи мерси за изчерпателното мнение относно столчетата! Аз въпреки всичко дървено ще купя ,че тез пласмасовите огромни ми се видятттт. Пък ний нали и по две ще купуваме....То и без туй ни отесня къщата вече  Joy Ама не такова дето става после на маса,че снаха ми имаше и не е доволна  Peace
Мия ти май си в творческа фаза с това бялото дет се беленей  Joy Joy Да ти кажа и аз преди обичах снега,ама от тази зима нататък си променям мнението  Peace Снимките и мен много ме радват,честно казано  Embarassed
 За леглата аз си мислех,че само ний не ги ползваме.... ама не било тъй  hahaha  Едното си стои в детската,а матрака даже е още с найлона.... А другото е добре настанено до мама в спалнята,ама.... питайте колко се спи в него???? Те малките ми госпожици обичат да се гушкат с мама и тати на спалнята.... Ама и мама и тати обичат Joy Joy Е какво да се прави.Сега ни се паднало да ги гушкаме и мачкаме.После и да искаме няма да дават.Така,че се наслаждавам на момента и се мъча да взема и запазя колкото се може повече....
За супермама си беше в кръга на шегата  Joy Joy Че сега се засрамих де  Embarassed Embarassed
 За захранването при нас първия опит вчера и днес беше ужасно неуспешен.... Пооранжавихме всичко наоколо.... Голямо мазало падна,ама не и ядене  hahaha hahaha  Който е захранил,как бяха първите лъжички  newsm78 newsm78 Охотно ли приемаха или плюеха,отваряха ли уста и т.н..... Аз май другата седмица чак ще пробвам пак....

Оставям ви.Приятна вечер на всички!!!

# 649
Вече полудяхме в къщи,а и това дете пак го хвана "сънната болест"-проспива по голямата част от денонощието.Декември месец пак имаше 2 такива седмици, в които се будеше само да яде.
didkata86 ние като ходим на гости оставам детето малко да се адаптира без никой да го пипа.После ако е в настроение-може.Аз вече 2 пъти ходя за по 1 седмица на село с нея и нямам проблеми-свиква много бързо с всички Peace
tsveti и ние ходихме в МЦ"Детско здраве" при д-р Алексиев.
Виждам обсъждате болничните и майчинството-на мен последния болничен ми свърши на 2 февруари.От тогава не виждам никакво развитие,като проверявам с ПИК.А декларацията трябва отдавна да е занесена в НОИ.Утре ще ги попритеснявам тези в НОИ да ми кажат кога да очаквам пари.
Лека нощ от нас newsm46

# 650
Elist аз мойта като я захранвах не ми беше трудно,пюрето си го хареса и след три дена вече беше минала на цяло бурканче,т.е. заместих едното хранене мляко с плодово пюре.Сега ми е малко зорно със зеленчуковите,понеже не иска да ги яде с лъжица,ама като и сложа малко водичка в пюрето си го изпива с биберона цялото бурканче.
Резултата вече две хранения са изцяло на пюрета,едното плодово другото зеленчуково,като през ден и давам и по четвърт твърдо сварен жълтък.
Не се предавай и скоро и твоите мишки ще почнат да хапват с охото пюренцата.

Гери първото майчинство го очаквай към средата на март...

# 651
Момичета открих как да имам малко повече свободно време и искам да го споделя със вас.
Пръчките от активната гимнастика ги опънах по четирите краища на леглото и пада голяма игра. От два дни моя Митко със часове не се сеща за мен (сеща се само като е гладен) и си отдъхнах малко Simple Smile

За съжеление не мога да постна снимката за да ви покажа как

# 652
Здравейтеее  Simple Smile.
Ние днес се разходихме малко, тук в квартала. Лелееее какъв зор беше. Времето беше меко, но къде да се разходиш, навсякъде е кишаво, едни реки текааат направо си е за гумени ботуши  Laughing. По едно време мислех, че някое колело от количката ще ми остане в снега, въпреки че не натисках силно. Е за кратко, но се поразходихме  Simple Smile.
E_valkanova, мислех да ти звънна и да те питам дали имаш път насам, но се отказах, изобщо не стигнах до парка, не знаех и дали ще може да се бута количката там.
Alissa, при нас редуват крачета на всяка ваксина.
Кики, направо ме разби  newsm62, сигурно е било голяма веселба  Joy.
Klo, този "Кости" хубав ли е? По едно време следях много "От местопресъплението". Мъжо все ми се чудеше как изобщо го гледам, но и той се зариби. Нещо подобно ли е сериала?
Столчето - ще му купим, но не сме разглеждали и не сме решили какво, пък и още ми се струва рано.
Захранването - не сме започнали, а може би и ще изчакаме още, главно заради коликите, май е голямо вълнение с това захранване  Simple Smile.
Лека нощ и хубави сънища  smile3524.

# 653

Добро утро Grinning Grinning Grinning
Пропуск нямаме със ставането в 5.30... Mr. Green
Хубав ден желая на всички Grinning

# 654
Лулу страхотна закуска  Hug
Няма да пропусна кафето, защото е една от най-приятните напитки за мен в момента след събуждането Simple Smile

Лио, доста е хубав поне аз си го харесвам... горе долу в стила на От Местопрестъплението, но в малко по различен вариант...всъщност сигурно си гледала рекламите, а те са доста насочващи за съдържанието му Peace

Татето е болен и за това е в Изолационната  Mr. Green Mr. Green Разбирайте кухнята ... ако имахме още стаи щях да го наместя в килера, ама няма  Mr. Green
 За това пък Тони спа на спалнята от 4 часа. Този малък човек става по 2 пъти на нощ. Мислех че е от кърменето, но се оказа че дори и да му давам само шише пак го прави този номер и ще се съглася с Янечек, че е възможно да расте през това време и по тази причина е гледен  Peace

# 655
Добро утро и от нас и ние се вкключваме към отбора на ранобудните мами Grinning

Klodia и  lulu77 мерси за кафето и страхотната закуска  smile3525

Честит рожден ден на Тити на мама Miraluba, да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и тате  smile3510 newsm59

Хубав ден  Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 07:58 от kikiivcho

# 656
Ама съм и аз отвеяна  ooooh!

Честит рожден ден  nbirthday newsm67 и на Симеон на didkata86Алекс на mamo4ka и Васил на deriel

Да растат здрави, щастливи и да носят радост на мама и гордост на тате  Grinning

Hug

# 657
Добро утро и от нас!!!

От мен де принцесите още спят с тати на спалнята.. Shocked Shocked Да не повярва човек направо.Аз даже вече си взех душ и приготвих чантата за отлитане,че даже и кафе с форум.То тва си е лукс направо.Нещо май ги омагьосах  Mr. Green Mr. Green
  Лулу с тез закуски май няма да сваляме кълки  Mr. Green
  Кло кафе никога не отказвам  Laughing Обожавам го това черно течно.Не мога без него и не го спрях де да си призная.Винаги си пия.
  Кики ама как не я ли понамокряш и нея  Joy Joy...  Аз моите ги оставям в кошарата и газ... За три минути съм готова  Mr. Green Последно се постригах като *таралеж* според мъжо.Най дългия косъм ми е има няма 2 см.  Mr. Green и съм ужасно бърза с банята   hahaha hahaha Коментара на съпруга ми беше,че следващия път няма нужда да ощетявам семейния бюджет с 20 евро,ами той щял да извади машинката  Wink Wink

За телевизия, леле нямам време.Пък как ми се гледа някой читав филм.... Ама да си призная докато минат надписите и вече хъркам  Embarassed Embarassed Мъжо ме побутва,побутва,па се отказва. Sick

Колко пъти се храните???? Ако ми отговорите на този въпрос много ще съм ви благодарна.Ний ядем все на 3 часа и денем и нощем.... То луда работа.Все някой е гладен.Аз си мислех,че малко ще разредим с времето.... Някой има ли инфо по въпроса или е нормално.  newsm78 Вземам вече да се шашкам. На АМ сме . Кърма имам само колкото за нежности....
 Някой пее на бебефона.Със сигурност не е тати.  Laughing Laughing
 Хубав ден ви желая!!!  bouquet

# 658
Хилоооуууу  Mr. Green

егасимус никой не сервира чай или какао...пфуууу Grinning

kikiivcho въх уби ме ма жена...гледам честитка за рожден ден на бебок  Shocked ааааа кога да е минало толкоз бързо времето  #Crazy честитиш месечинка не рожден ден  Joy Joy Joy

Васи можеш да пиеш чай от шипка и лайка  food010 Ти с мед ли го пиеш?Аз и с лимонче даже Stuck Out Tongue Winking Eye

Алиса редуват се крачетата при биенето на ваксините Peace

Кикеееее  gydi lovekiss

Нас зъбите сериозно ни мъчат Rage Пфуууу надявах се поне те да ги изкара по леко..аман аман измъчи се детето колики-молики..сега зъбииии лелееее smile3538 Снощи към 19ч. като започна да реве лелееее милия ми Мишко.Той плаче със сълзички мама му ги бърше и тя плаче...заспа от умора накрая нямаше глас да плаче вече..пуснах сешоара и така някак и от него и умората заспа.През ноща многократно се буди с плач. Sad Абе момичета я кажете има ли пауза м/у никненето на зъбите или да се заредя с нерви и сълзи?

хайде да ви оставям че Мишока негодува,като пиша мрънка,като го погледна и почва да се смее и гледа хитровато споглед-какво бе мамо някакъв проблем ли hahaha

хубав и усмихнат ден до после Hug

# 659
Добро утро Simple Smile
Миа, на нас още коликите не са ни отминали съвсем, вие вече зъби  ooooh! Ами различно е, може да има поузи, може един след друг да никнат, а може и по 4 наведнъж да излизат, не един по един. Ред няма. А и може месеци да минат преди да се появи първия зъб.
Елист, не знам и никога не съм знаела по колко пъти се храни Гнуси. И също не знам през колко време. А за захранването - добре си решила да изчакаш още малко преди да дадеш пак щом не са харесали, за да не се отвратят от лъжицата и това в нея Simple Smile Моят човечец още не проявява нито един признак за готовност, само признак на мързел виждам у него.
Синапова Simple Smile Ти си открила топлата вода Simple Smile Аз активна гимнастика нямам, но съм си направила - един ластик, опънат на леглото и на него нанизани 5 дънкалки. Ми няма да давам 100 лв за нещо, дето мога без пари същото да го измисля  Mr. Green
askim87 ,
ти направо ме уби с тези 2 заместени хранения и с този жълтък на 4 месеца  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт