Баба Марта бързала,на НОЕМВРИйче мартеничка вързала! - 6

• 34 476
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Елист, ти се шегуваше, ама наистина си супермама  Hug

# 631
  • София
здравейте!  Hug
Ние сме добре! Нещо тия дни е малко по кисел и не знам защо  Shocked как си обяснявате тия моменти ма малките човеци ?
Тия дни не иска да седи сам,  нещо не гука, е смее се ама... един такъв ми се струва по киселичък!
Снощи бяхме на гости на сестра му на милото и пак нещо не му беше комфортно на малчо!
МАМИ  кажете как реагират вашите малчовци сред хора?! Готвим се да го водя на сели в началото на април и толкова ме е страх, че няма да му хареса?!  #Crazy как да го свикна?!

За столчетата - аз не съм привърженик на тези, които се закачат на масата! Предпочитам да си е обикновен детски стол! Какво мислите за тези които си имат играчки ...  newsm78

CRLN - косми по ташунките нямаме  Mr. Green ама май имаме мустачки  hahaha

klodia hahaha ти така ли си пиеш кафето?  Joy

kikiivcho - честита месечинка  Hug

за надаването - нормално е сега да надават по по-малко, а не като в началото!

И аз пак да ви питам....какво е вашето мнение, дали ще свикне сред хора?!

Направи ми впечатление, че преди малко като бяхме на вън и поседя малко в количката и после искаше да става, не му се седи в количката  newsm78 и после ме хвана много яд, че не излязохме с кенгуру  #2gunfire ставам, че май направихме белята  Joy
за това днес нямам време за обяд, но ще се постарая да ви изненадам със следобеден десерт  Wink

до скоро!!

# 632
  • София
много благодаря за отговорите!

знам че ще наддават вече по малко ама 200 гр ми се виждат малко. сега ще опитаме с по-често кърмене и от 2те гърди и след 2 седмици пак ще се претеглим.

иначе времето е наистина страхотно, ние сме с южно изложение и такова слънце е напекло, че даже спрях климатиците и отворих прозорците отгоре. като пролет е. но приликата свършва дотук Mr. Green, ходих навън за малко да посрещна братовчедка ми, е няма такава борба с кишата...., явно ще се радвам на слънцето от терасата!

елистче, благодаря и аз за споделения немски опит Heart Eyes
Иначе за разходките от таткото - имам един приятел, който въобще не се дърпа и даже много му харесва да разхожда детето си. И все ми разправя "абе знаеш ли по градинките колко млади майки има и как се радват на грижовните татковци"  Mr. Green, това в кръга на шегата, да не се обиди някоя мама.

това е засега от мен

# 633
Току що гледах как гасят пожар в съседния блок!Излизаше ужасен пушек от комина на единия вход и аз докато си мислех как ще опинат маркучите до покрива на 7 етжна сграда и те знаете ли какво почнаха да правят-да хвърлят сняг в комина.Нямам думи просто!
Още пуши а те се суетят наоколо!
Като се сетя,че и ние сме с камина и тръпки ме побиват!
Дано на никой не се случва!

# 634
elvireste - голямата ми дъщеря не наддаваше след 6 месец. Само си растеше на на см.
didkata86 - само в мечтите ми е така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние днес май няма да излезем. Човека спи от 13 ч., а да го събуждам не ми се иска  Simple Smile

# 635
Привет и от нас!

Дидка, мисля, че всяко дете е индивидуално и в общуването. Мони е много общителна и ако всичко друго й е на 6, раздава усмивки на всеки. Не плаче от непознати. Но и аз не я игнорирам от чужди хора. Идват ни гости, ние ходим на гости и така...

Елвиресте, не се шашкай излишно  Peace Може наистина кърмата да е започнала да не достига на Пламито, но нали все пак не сваля. Ние до сега качвахме по около 1300 грама на месец, а на вчерашната консултация беше качила само 500. Детето си е добре и не се притеснявам. А ето и Клодия е споделила опита си  Wink

Столче за хранене мисля до 10 дни да купим. Мони вече доста успешно се опитва да сяда и предполагам, че до месец ще започнем да го ползваме. Не съм се интересувала все още доколко е добра идеята... И все пак мисля, че детето само си показва и не може все по книги да ги гледаме, нали?

# 636
Според мен столчето за хранене ще е полезна покупка. С първото дете нямах, сега обаче мисля да ползвам за бебето. Май ще взема от племенницата - някакво пластмасово е, не знам точно какво. Важното е да има колани, да е здраво и най-вече бебето да има желание да седи вътре. Ще започна да го слагам вътре, когато умее да седи сам, без да пада наляво или надясно.

# 637
Момичета, дали някоя от вас проверява майчинството си чрез ПИК в страницата на НОИ? Ударете по едно рамо, че нещо не мога да се ориентирам къде да търся  newsm78

# 638
  • София
И аз мисля, че столчето е добра инвестиция. Мисля да вземем задължително от тия с положенията на височиса, защото често се храним в хола на масата която е по ниска, а мисля бебо да сяда с нас заедно да хапваме. А това с положението на гръбчето много не ме вълнува, няма да спи в стола я.  Laughing

# 639
Благодаря за милите пожелания  Hug
didkata86 ние винаги когато сме сред хора малката принцеса е супер спокойна и щастлива, колкото повече хора, толкова по-добре  Wink. Така, че според мен не би трябвало да има проблем, но все пак всяко дете си е индивидуално. Надявам се и при вас всичко да мине спокойно и да се насладиш на гостуването  Peace
Столче за хранене и аз мисля да вземем, но чак когато Алекс започне да сяда сама и свикне да стои самостоятелно  Simple Smile
Щях да пиша още, но....   newsm78

Hug

# 640
Момичета, дали някоя от вас проверява майчинството си чрез ПИК в страницата на НОИ? Ударете по едно рамо, че нещо не мога да се ориентирам къде да търся  newsm78

https://benefits.nssi.bg/EGN/

# 641
Цитат
като влезеш в саита на Нои отиди на справки,като цъкнеш на справки там ти излизат-справка за изплатени парични обезщетения и др.
излиза едно прозорче,цъкваш ОК и те допуска да въведеш пина и ЕГН

# 642
despovche, krasa, благодаря за бързата реакция  Hug Проверих го вече и се оказа, че досега са ми изплащали болничните и вече си чакам майчинството - дано няма някакъв проблем с документите, че като знам каква е бюрократщина... Уж момичето от човешки ресурси ми е подало декларацията, а все още нямам никакъв превод  newsm78

# 643
Халюююю  Mr. Green или Мараба според момента..а той е  hahaha турско-сериалски  Joy ееееееи таз Перла ми влиза леко полека под кожата...ама така ме радва любовта на тез двамата...аз обичам любовта и всичко цФетно  Mr. Green Joy Crazy smile3506

охххх къкто и да е къкто и да е...от тоз затвор в къщи вече ме полазва лееека полека нервата...ужасен ужасон...е добре де обичам снежко ама вече приоритет е бузанчев...и ако той не може да излиза и мама трябва да е затворник м/у 4-те стени.... smile3516 май ще пиша дневник от името на Мишко...неговата гледна точка спрямо мама  smile3532 сигурно ще изглежда ето така : -Ден сто петдесет и шести...Скъпо дневниче притеснявам се за мама,все гледа през прозореца към онова бялото навън дето е покрило земята,и ми казва"-Виж виж Мишко колко е хубав снежко(това онова бялото отвън дето споменах)" Е гледам ама аз обичам шаренко а това ="снежко" зацапало всичко... и т.н. Joy

Елист все забравям да ти кажа за фотосесията на Софи и Рая много е хубава photo Браво на мама  Hands Clap И благодаря за инфото за захрахнването Hug,ще го сложа в блогът ни за да не го дириме като се присетиме.

Столчето за хранене-дааа и аз мисля че е много добра инвестиция.Ние имаме едно втора ръка дървено много го харесвам,ще го снимам и ще го покажа.Като работех като детегледачка ми го даде майката.Много е ретро-дървено.

Ох още щях да пиша ама този пост съм го почнала от 16:30  Shocked малиииии хайде че от време за кафе стана време за вечеря  Joy

# 644
Тони е такъв мързелан... изяде си пюрето с лъжичка, но като му дадох гърдата си почна да реве и докато не му стиснах млякото в устата не млъкна  Mr. Green Mr. Green Ей го пак взе да мърка отивам да го нагледам ..и да църкам отново  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Що се отнася до НОИ май пак с клизма ще получа първите пари от там. Оная мой` та шефка отново не е занесла декларацията ми за да получа първото майчинство ... Тая ме дразни изключително много ...вече едва се сдържам да не я  сссссдъвча ....

М то и аз се загледах в два от тях Мия... Перлата и Дъждовното време  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе съм фенка на Излъжи ме и Кости  Laughing Laughing Laughing - за разнообразие американски  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт