Баба Марта бързала,на НОЕМВРИйче мартеничка вързала! - 6

• 34 468
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Лелее, то моето бива бива, ама чак толкова ... Joy ама така, като не съм си изпила още кафето.

Сега както трябва ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на Тити на Miraluba, Симеон на didkata86, Алекс на mamo4ka и Васил на deriel    ura

Елист и ние продължаваме да ядем на 3 часа. Не знам дали трябва да е така, но като е гладна куклата, няма да я оставя я.

Мия, милата измъчиха ви тези колики, а сега веднага и зъбките. Мои познати са споделяли, че след като са имали силни колики след това не са усещали никненето на зъбките, дано и при вас да е така и снощи просто да не е бил в настроение малкия Мишко  newsm10

Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 08:45 от kikiivcho

# 661
  • София
Добро утро, да пиша и аз един път на време  Laughing.

За столче и аз си мисля, но още нищо не сме гледали, то и Ева поне един месец още ще е само на мляко та имам време, но ще следя по темата да се информирам. До тук си мисля като Васи за пластмасово с подвижна табличка, че да се измива лесно. Тези дето се закрепват на масата нещо не ми харесват, все ще си имам едно наум да не се пльосне детето долу.

elist - благодаря за информацията за захранването. Не мога да кажа на колко време ядем интервала е различен, но се падат по 10-тина яденета на ден, като нощем са поне 3. На кърма сме обаче, не знам за АМ схемата каква е. До скоро Ева ядеше по 1 път нощем и през 2.5 часа през деня, но последните седмици обърка тотално режима пък аз спазвам каквото тя каже Simple Smile.

Кики - това не ми беше хрумвало досега  Laughing. Аз все на отворена врата се къпя, супер набързо че да я чувам и да мога да изхвръкна веднага ако има нещо.

kikiivcho - реших че съм объркала темата. Чакам 4-ти месец да направи Ева, пък вече рождени дни  Joy.

Честити месечинки на всички бебчета родени днес.

# 662
Добро утро!
Спициално за Мия-чаша горееееещо какао:

Честити месечинки на празнуващите днес-да са здрави и да сме задружни и до рожденните дни да ги поздравим!
Кики-ще взема да пробвам и аз 1ако ни види татито ще умре от смях!
АААААйде,отчетох се при ранобудните !Да ида да се облека поне,че работата си свърших,а още по пижама се разхождам!
Лек и усмихнат ден на всички!

# 663
 elist-Сияна е само на АМ-можеш да си свериш часовника по нея-3 часа!!!, но само денем.Когато и увеличих дозата спря едно по едно храненията през ноща. В момента яде по 140 мл.
Явно още имат нужда да хапват и през ноща....милата ти! #Crazy

# 664
Kiki  Laughing Как ти е хрумнало да вкараш количката в банята  Laughing При нас не може да стане. първо врата на банята е по-тясна, второ самата баня е малка и едва събирам коитото вътре, за количка не може, освен под душа  Mr. Green
И трето, и най- важно: докато се къпя въобще не ме интересуват нуждите на другите и кой ще реве през това време. И Хасан е хора все пак. През останалото време угаждам на малкото чучело, така че поне по време на баня искам мир и спокойствие. Като пусна душа и без това не се чува ако се разреве  Mr. Green

# 665
Добро утро!
Ние се наспахме в 6,30 тази сутрин  smile3507
elist,кърмя Силвия на 2 часа през деня и 2 пъти през нощта-около 2 ч. и около 5 ч.Друго не яде за сега.
pisihrisi,мерси за какаото,и аз не пия кафе като Мия!
askim87,много рано си заместила две хранения....а и този жълтък  Simple Smile ,ама ти си знаеш,сигурно по детето се водиш  Wink
Столче и ние ще купим сигурно пластмасово.По практично ми се струва   Peace
Хайде лек ден!

# 666
Кики, аз по същия начин се къпя. Иначе ми омръзна да чакам вечер татито да се върне. Да ти кажа не винаги ми се получава номера, понякога доста мрънка.
Днес, ще бъде хубаво времето. Като гледам това слънчице ми се иска навън, но като си представя колко сняг има по улиците и ми се изпарява желанието за разходка.
На нас не ни редуват крачетата при биенето на ваксините. Всеки път в едно и също краче  newsm78. Другата седмица, ще повдигна въпроса.

# 667
Янечек  Joy Joy Joy
 Кефиш ме  Peace

# 668
Янечек - това с ластика ми хареса, но не знам как да го вържа от страна на таблата  newsm78

# 669
despov4e,CRLN, мерси. Никога не бях ходила в "Рая".
За варненки-има новооткрито магазинче измежду бебешките борси на пазара с много красиви дрехи Карамелски и Флекси , и с добри цени.

# 670
Добро утро!
Много ядете всички  Shocked ние още от началото махнахме яденето в 3 през нощта после малката сама отказа в 6 и яде по 6 пъти на ден в 9-12-15-18-21-00 и много се радвам че педи ме посъветва така все пак малките коремчета имат нужда от почивка.

# 671
elist моята Анна е изцяло на АМ и има 5 хранения през денонощието.Първото е в 4 сутринта,а последното в 8 вечерта.Яде по 150мл. на хранене през 4 часа.Така си свикна откакто е изцяло на АМ вече повече от месец.
klodia ние още като сглобявахме леглото сложихме ластик м/у двете рамки(тясната и широката) и тогава ги затегнахме с винтовете т.е. ластика остана м/у тях.Сега си връзвам там обиколника.Ако не съм го обяснила като хората ще ти го снимам.

# 672
Клодиа,
моето легло е без табла, а с решетки отвякъде, затова може. Но можеш да хванеш ластина с някоя по-стегната щипка за пари, засега нямят толкова сила, че да дръпнат толкова силно.

все пак малките коремчета имат нужда от почивка.
С това не съм съгласна, ако ще и педи да го казва. Коремчето няма нужда от почивка, когато е празно, а от храна  Peace Освен това част от бебетата си набавят 1/3 от калориите за денонощие точно през нощта. Така че ако едно бебе иска да яде нощем - редно е да се съобразяваме с него. Ако само се е отказало, това е вече друг въпрос Simple Smile
А аз се къпя сутрин - да съм красива през деня, а и с прическа  Flutter

# 673
А аз се къпя сутрин - да съм красива през деня, а и с прическа  Flutter
Ха, ха, ха, ха. Кефиш ме отвсякъде  Joy

# 674
Ето ни и нас  Hug
Вчера се излъгахме да излезем за малко зад блока и то с количката...не ме питайте как се прибрах.Все едно съм тичала километри и бях скапана.Добре,че количката не се счупи  Crazy май излезе доста здрава  Mr. Green тествана е как ли не.

За храненето,още от родилния дом ми казаха,че от 12ч през нощта,до 6ч сутринта,коремчето на бебето трябва да почива.След това и педи го каза.Така си се хранехме на 3 часа/е горе-долу,ако е много гладна съм давала и по-рано,не цепя часовника/.Т.Е. 6-9-12-15-18-21-00ч/а лед 1 месец само го 21ч. та до сега.

И при нас има ревове и истерии понякога,но мисля,че може и зъби да я мъчат,но може и да си е чисела понякога ей така.
Ще ви разкажа какво ми се случи оня ден.Към обяд започна да реве ,т.е. да се дере.и не искаше да спре каквото и да правя.Та реших,че е не доспала и много гладна и започнах да я храня.Да обаче като и дадох пюре ,така започна да се дере,че се задави ...... Cryаз започнах в паниката да вадя пюрето от устата и да я тупам,но тя продължаваше да реве.Направо си изкарах акълите и я обърнах почти надолу с главата и усетих,че за части от секундата може би, спря да диша  #Crazy #Crazy и я разтърсих......и се оправи.....после дадох мляко и като го изпи на секундата заспа.Сложих я в креватчето и се опитвах да се успокоя....полудях,даже ходих да проверявам дали диша  Crazy
После следобед и дадох др пюре и всичко си беше наред.....но не знаех какво и стана ....

Общи условия

Активация на акаунт