Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Galaxy 13197853088
мерси   bouquet

# 136
  • Бургас
Молба към играещите Cafe World, едвам ми върви събирането на частите за spice rack. На знам защо съседите държат да пращат всичко друго, но не и тези части  Crazy Моля, който я играе, даже да не ми е съсед, има възможност да се пращат подаръци, ако кликнете ТУК. Имам нужда от още 3 shelves, 4 medium jars, 4 small jars, and 9 lids. Благодаря  Hug

И моите съседи са същите Laughing и затова повечето неща си ги купих. А някой знае ли дали има линк да пращаш от всички, както за конюшнята във Farmville?

# 137
  • Spain
Вес мерсииии Simple Smile

# 138
Някой играещ Social City ?
Имам нужда от съседи .

# 139
Моля за малко помощ. Нуждая се от паспорт за Банкок. Вече съм на 20 ниво и го няма. Отворих паричката, сервиза за саке и банкнотата, паспорта не се активира. Чукам на иконките със слонче в Ню Йорк, пълня чертата, пак няма паспорт. Така на 4 пъти и места. Минаха и 15 часа, няма паспорт и това е. Моля, помагайте.   spasov.r@abv.bg  БЛАГОДАРЯ

# 140
  • Bristol
И моите съседи са същите Laughing и затова повечето неща си ги купих. А някой знае ли дали има линк да пращаш от всички, както за конюшнята във Farmville?
Търсих такъв, но не успях да намеря  Thinking На мен ми останаха още няколко малки буркана и капачки  Crazy Всеки път пускам запитване какво ми трябва за кафето, но не всички съседи му обръщат внимание  ooooh!

# 141
Здравейте. Моля, ако някой има желание, да ме прибави към мафията си. sol@gbg.bg

# 142
Merry, може и да обръщат внимание, но да нямат да ти пратят. Sad Моите съседи вече пускат запитвания само за това, което нямам- най- често капачки  Confused

# 143
  • София
Лунна самодива, Браво за събраните колекции и ъпгрейда на Chop Shop.
Аз тези дни си имам проблеми с провайдера и в краткото време, когато нета работи добре, върша други дела.

Дуди пратих ти покана.

# 144
  • Бургас
Търсих такъв, но не успях да намеря  Thinking На мен ми останаха още няколко малки буркана и капачки  Crazy Всеки път пускам запитване какво ми трябва за кафето, но не всички съседи му обръщат внимание  ooooh!

Аз го намерих. Ето го линка ТУК Peace
Ако искаш пиши си мейла на лични да те добавя Grinning

# 145
mmm, благодаря.

# 146
  • Bristol
Аз го намерих. Ето го линка ТУК Peace
Ако искаш пиши си мейла на лични да те добавя Grinning
Hug

# 147
Най-после минах Боса  #2gunfire ,ама сега кеффф...
Когато мина Ню-Йорк,заключва ли се или нещо подобно?Дали ще мога да се връщам да търся неща там?
Дуди и аз те добавих кото приятел.Но в мафията утре,че днес свърши лимита.  Simple Smile

# 148
Здравейте, аз съм с Кафе и Сосиал Сити. В Ситито имам нужда от съседи  Hug

# 149
Имам въпросче към играещите мафия.На Банког 3 епизод трета глава ми трябва някакъв пират.От де да го намеря тоя сега.

Общи условия

Активация на акаунт