Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Galaxy 13197853088
произвеждат се от единия бизнес там

# 151
  • Бургас
Търся си съседи за My Town и Мафията Praynig Мейла ми е kkandy@abv.bg Simple Smile

# 152
  • София
Когато мина Ню-Йорк,заключва ли се или нещо подобно?Дали ще мога да се връщам да търся неща там?

Не се заключва. Можеш да ходиш там, когато пожелаеш  Peace !

# 153
Нещо немога да разгадая.Това ми пише на бизнеса за пиратите. mastering the 'Buy Some Chemicals On The Black Market' job.какво значи,че трябва да направя,че не го схващам.

# 154
  • Galaxy 13197853088
пиратите са от ей този бизнес "Piracy Operation "

# 155
пиратите са от ей този бизнес "Piracy Operation "
Да ама ми е заключен.И за да го отключа пише,че трябва да mastering the 'Buy Some Chemicals On The Black Market' job.да ама уж гледах и не видях къде е тази работа.Аз ли нещо не гледам като хората.

# 156
  • Italia
Моля за малко помощ. Нуждая се от паспорт за Банкок. Вече съм на 20 ниво и го няма. Отворих паричката, сервиза за саке и банкнотата, паспорта не се активира. Чукам на иконките със слонче в Ню Йорк, пълня чертата, пак няма паспорт. Така на 4 пъти и места. Минаха и 15 часа, няма паспорт и това е. Моля, помагайте.   spasov.r@abv.bg  БЛАГОДАРЯ

Паспорти имам доста, пращам покана Simple Smile

# 157
Здравейте търся съседи за socialcity, само моля пишете, че е за играта. vanina.spasova@gmail.com

# 158
Здравейте мафиоти,

трябват ми нелегалните документи , но незнам от къде да ги взема. От време на време ми се появяват, но незнам с коя работа ги печеля...помощ Praynig

# 159
  • Ботевград
Здравейте мафиоти,

трябват ми нелегалните документи , но незнам от къде да ги взема. От време на време ми се появяват, но незнам с коя работа ги печеля...помощ Praynig

NY
Take Over an Identity Theft Ring
Underboss

# 160
мерси ZLATNA   bouquet

# 161
А нормално ли е понякога в Country Life ми изчезват абонати понякога може би ако съм пратил нещо и не го приели и е станало бъг като пращам подаръци ? Mr. Green

# 162
  • Galaxy 13197853088
има колекции за попълване от обири, но как да обера някой, пребих 20 човека на никой нямаше някъде да кликна за да го обера.

# 163
  • Spain
обирите бяха по рано - обираха се имоти , в4ера гледах някаква новина, но не се за4етох , 4е пак ще ги пускат - поне в НюЙорк ,така 4е по4ваите да събирате пари за поправка на имоти , те пове4ето бонуси бяха и за това преди - бодигарди , ку4ета паза4и и т.н.

# 164
  • София
Те бонусите за обири още ги има.
И аз заради новите колекции влязох, да питам дали някой е чел, кога пускат обирите.
И дали ще са само в Ню Йорк или навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт