Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 570

Оф тоя чайник кога ще се падне

на мен ми се паднаха 2 едва след като си пратих от  акаунта на щерката  ooooh!

Reni.,можеш да си искаш каквото ти липсва...отвараш си май стаф,това май е раничка...после инвентар и под картинката има листче,мен ми прилича на списък,натискаш на материала,който ти трябва и той се качва на лентата горе,така избираш 5 неща и шервашна стената,Приятелите ти ще знаят какво ти липсва и ще пращат,списъка се вижда и от комшиите ти когато сложат мишката на снимката ти,ако решат да тепосетят и помогнат.Дано съм помогнала  Peace

# 571
Blagodarq za savetite a nqkoi znae li neshto za bebeto koga i kak se poqvqva:) Izvinqvam se za latinicata no nqmam kirilica

# 572
Бебето се появява като ожъне мъжа ти 50 пшеница, после имаш мисия да му сглобиш люлка, да направиш още дрехи.. и май това беше.

Аз искам друго да питам: Откъде да изпращам на съседите си hand drills & paint buckets? В подаръците ми има само възможност за тухли и чукове. А гледам, че ми изпращат като подаръци пирони, кофи с боя и т.н.

# 573
Ама мисиите край имат ли  Shocked
Някъде бях гледал линк за всички подаръци от FrontierVille, но сега не го намирам  Confused

# 574
Кой мъж?  newsm78

# 575
  Crazy амиииии,след изпълняване на мисия,се омъжваш или жениш зависи с какъв герой си започанала играта.
Копнеж,можеш да изпращаш само това,което имаш.Аз играя с 2 акаунта,моя и на дъщеря ми.Тя има едни подаръци,аз други.След това можеш да си ги препращаш от твоите лични запаси на който играч искаш.И съседите като пращат...бавничко става сега строя четвъртата сграда ,вече ми иска от всичко по 15  Crossing Arms

# 576
пак да кажа че си търся съседи за Фронтиер вил

# 577
  Crazy амиииии,след изпълняване на мисия,се омъжваш или жениш зависи с какъв герой си започанала играта.
Копнеж,можеш да изпращаш само това,което имаш.Аз играя с 2 акаунта,моя и на дъщеря ми.Тя има едни подаръци,аз други.След това можеш да си ги препращаш от твоите лични запаси на който играч искаш.И съседите като пращат...бавничко става сега строя четвъртата сграда ,вече ми иска от всичко по 15  Crossing Arms

Може и еднополов брак  Mr. Green
И може всичко да се праща ако имаме линкове  Wink

# 578
marto12345,ако имаш линкове мятай  Embarassed
А по повод еднополовият брак,една дружка като и показало да си избере съпругпомислила,че става дума за преобличане,та си избрала пак мацка.Като станали 2 в играта тогава загряла за какво става дума,та смени пола на първоначалният герой който беше избрала.Вече и дете имат,а аз имам да обирам 50 пшеници  ooooh!

# 579
marto12345,ако имаш линкове мятай  Embarassed
А по повод еднополовият брак,една дружка като и показало да си избере съпругпомислила,че става дума за преобличане,та си избрала пак мацка.Като станали 2 в играта тогава загряла за какво става дума,та смени пола на първоначалният герой който беше избрала.Вече и дете имат,а аз имам да обирам 50 пшеници  ooooh!

Оф, и аз съм с еднополов брак по погрешка.От къде да си сменя пола на мъжа,яе така с две жени надали ще ми се роди дете.Хахаха

# 580
от преобличането,но мисля може да смениш пола на пътвото човече само

# 581
  • Бургас
от преобличането,но мисля може да смениш пола на пътвото човече само

От Family Album се сменя не само пола, но и вида, името и т.н. на всички Peace

# 582
Гледайте малко повече с кой се вземате smile3532
http://blog.games.com/2010/06/19/frontierville-cheats-and-tips-b … ials-quick-links/ - мързи ме да ги поствам един по един, затова - линк към статията

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:20 от marto12345

# 583
ха,знаех си аз ,че си хакерче,нали следя и темата за Фармвил  Mr. Green
Мерси мн за линка   bouquet

# 584
  • Бургас
Гледайте малко повече с кой се вземате smile3532
http://blog.games.com/2010/06/19/frontierville-cheats-and-tips-b … ials-quick-links/ - мързи ме да ги поствам един по един, затова - линк към статията

Аааа, подвеждаш хората Naughty Grinning Работят само линковете на материалите, които по принцип можеш да изпращаш. То си го пише и в статията....

Общи условия

Активация на акаунт