Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Фронтвил- как се изпълняват мисии и се женят фермерите  Simple Smile

# 586
мисиите ти се появяват горе в ляво,кликваш на иконката и ти показва какво да правиш.
Иконката за мисията за женене имаше сърчице,следващата мисия се изпълнава от половинката ти  Mr. Green.

# 587
мисиите ти се появяват горе в ляво,кликваш на иконката и ти показва какво да правиш.
Иконката за мисията за женене имаше сърчице,следващата мисия се изпълнава от половинката ти  Mr. Green.
Нямам такава иконка. Може би след определено ниво. Аз съм на 3-то. Simple Smile

# 588
След приключванвето на всяка мисия ти се показват нови.Споко и  ти ще се омъжиш.

# 589
След приключванвето на всяка мисия ти се показват нови.Споко и  ти ще се омъжиш.
Laughing
А какви са мисиите? Защото вече помагах на съседи и убих змия.

# 590
Не ги помня всички.За обиране на теви и всякакви.Като дойдат ще ги видиш. Laughing

# 591
Laughing
А какви са мисиите? Защото вече помагах на съседи и убих змия.

Чистиш треви, дървета, строиш си къща, плевня, магазин, убиваш мечки и т.н.

# 592
Здравейте,
аз искам да попитам кога ще се появи чайника, засадих много детелини, но чайник няма.

# 593
Здравейте,
аз искам да попитам кога ще се появи чайника, засадих много детелини, но чайник няма.
за съжаление е въпрос на късмет.В акаунта на дъщеря ми имах 2,аз сях,сях нищо,добре,че накрая разбрах как да си го пратя.Имах засяти детелини в същто време,веднага след като си го пратих и на мен ми се падна  #Cussing out

# 594
  • София
Нямам такава иконка. Може би след определено ниво. Аз съм на 3-то. Simple Smile

Не е след определено ниво, появяват се още от 1-вото и когато изпълниш една, се появява друга на нейното място. Иконките са всеки път различни в зависимост от мисията, която трябва да изпълниш и винаги се намират в лявата част на екрана. Понякога има и две-три мисии по едно и също време.

# 595
Гледайте малко повече с кой се вземате smile3532
http://blog.games.com/2010/06/19/frontierville-cheats-and-tips-b … ials-quick-links/ - мързи ме да ги поствам един по един, затова - линк към статията

Аааа, подвеждаш хората Naughty Grinning Работят само линковете на материалите, които по принцип можеш да изпращаш. То си го пише и в статията....

Пфф... а за фермата тогава как работят всички линкове  Thinking

# 596
В една мисия има да вземем букет,от къде се взема?

# 597
Букета се дава,след като събереш колекцията от цветя.

Аз искам да попитам някой засаждал ли е борчета и колко време им е нужно да пораснат?! Thinking Цял ден ги чакам,но не помръдвад във височина ooooh! Вече започвам да си мисля,че никога няма да пораснат Sad
Между другото,защо не си направим и ние една темичка,защото като гледам сме се събрали доста почитатели на новата игра Simple Smile

# 598
  • МАРС
Борчетата растат, но по-бавно, трябва да ги чакаш с дни!

# 599
  • София
Букета се дава,след като събереш колекцията от цветя.

Аз искам да попитам някой засаждал ли е борчета и колко време им е нужно да пораснат?! Thinking Цял ден ги чакам,но не помръдвад във височина ooooh! Вече започвам да си мисля,че никога няма да пораснат Sad
Между другото,защо не си направим и ние една темичка,защото като гледам сме се събрали доста почитатели на новата игра Simple Smile

Допълвам за борчетата - наистина растат с дни, не знам колко обаче. В началото, докато са още мънички, може да се местят от едно място на друго, но като порастнат - няма местене, така че преценявайте навреме къде ги слагате, ако искате да си ви седят за постоянно.

За темата - лично аз не искам нова тема. Първо, защото линк към тази има на 1-ва стр. на темата за Фермата, която се посещава най-много и потребителите там със сигурност четат и тук, което гарантира многото мнения. Второ, за геймър като мен е много по-лесно да следи една тема за всички игри, които играе, отколкото 20 теми. Трежъра и Мафията също са много популярни игри, но не сме пускали специална тема за тях, просто защото е по-лесно да четем мнения и за двете едновременно.
Ако тръгна да чета в 20 теми, кога ще си разцъкам 20-те игри?

Общи условия

Активация на акаунт