Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Имам едно въпросче.В банкок запълних това полеза якуза,но за триадите ми е заключено.Как да го отключа?
В епизод 2 също ми е заключено нещо за някакъв бос.как да отключа и нео.

# 91
  • Пловдив
Аз имам въпрос относно Cafe World. Как да си вдигна коефициента,беше ми 20 и няколко,а сега от известно време е 5. Обнових си кафето,готвя и пак не става. Помогнете,моля!  Hug

# 92
  • София
Имам едно въпросче.В банкок запълних това полеза якуза,но за триадите ми е заключено.Как да го отключа?
В епизод 2 също ми е заключено нещо за някакъв бос.как да отключа и нео.

Не се отключва, полето за триада  на този етап.
Когато стигнеш епизода до край. И почнех да го играеш втори път.
Тогава пак избираш за коя фракция да играеш и тогава го сменяш на триата.
За всички епизоди е така. И има възможност на два пъти на минаване на епизод да сменяш фракцията.

# 93
Какво ще ми трябва най-много в последното ниво на Ню-Йорк??Сателитни телефони,тефтери,снимки...., какво да събирам докото ми си отключи нивото?Че залудях с тези телефони-все липсват  newsm78

# 94
  • E-CLM & CH-VD
Какво ще ми трябва най-много в последното ниво на Ню-Йорк??Сателитни телефони,тефтери,снимки...., какво да събирам докото ми си отключи нивото?Че залудях с тези телефони-все липсват  newsm78

Снимки и illegal transaction records

# 95
  • МАРС
Някой да има идея къде да ги търсим тези нови неща за колекцийте?

# 96
  • София
Някой да има идея къде да ги търсим тези нови неща за колекцийте?
Пускаш запитване или хващах запитване от някой от стената.
Searching - е надписа на картинката.
А текста е Tracy is looking for hidden items and needs help!
Tracy is working towards completing the special Crew Collection: "Theft of a Drone".
They can get a few items themselves but the rest must be found with the help of their Mafia.
There are special rewards for helping!

Като го приемеш, ти отбелязва в коя задача да търсиш предмета и ти дава време за което да го намериш.
После може да виках и ти, за колекция в която имаш поне едно нещо събрано.
Аз естествено първо цъкам после гледам и взех задача след като съм изразходвала парите и енергията си.

Купих си енергия за да намеря първото нещо, достъ далго търсих.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 15:33 от mmm_

# 97
  • Galaxy 13197853088
това го получих днес

Recived this today..

Here is how to send a rare item to your friends Simple Smile Look at the picture, there are three ways it will show when you go to send the mystery bags. Make sure the one you want shows up!!!
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs495.ash1/27029_10 … 221_7981393_n.jpg

# 98
  • София
Vanence при всяко влизане в кафето ти пада buzz ratinga.Затова трябва да готвиш и ако нямаш никаква сервирана храна също намалява
Друга причина може да е неправилно разпределение на масите и малко сервитьори.
Аз моите маси много ги въртях докато достигна максималния рейтинг Laughing
Успех!

# 99
  • София
Аз имам въпрос относно Cafe World. Как да си вдигна коефициента,беше ми 20 и няколко,а сега от известно време е 5. Обнових си кафето,готвя и пак не става. Помогнете,моля!  Hug
Ако можеш, наеми още сервитьори. Подреди масите в квадрат, в средата на който сложи сготвените ястия. Запуши си вратата, като пред нея сложиш някаква вещ от кафето ти, от декора. Това не пречи на хората да влизат и излизат. Така постепенно моят рейтинг от 5 стигна максимума от 105 и не е падал вече от месец. Естествено - готви постоянно. Успех  Peace

# 100
  • София

Как търсиш? Аз съвсем се обърках с тия новости Rolling Eyes !
Взех от стената един ключ от Prototype Carjacking. После помогнах на един приятел в намирането на една ID-карта от същата Колекция, като играта ми показа точно на коя "Работа/Job" да отида. После ги обиколих всичките Jobs, за да видя дали пак няма да има някакъв знак, къде да продължа да търся, но никъде не видях. Ако трябва да цъкам на всичките Jobs, които съм минала в NY, заради тъпите им колекции, въобще няма и да ги събирам  Naughty Crossing Arms !

# 101
  • Пловдив
Благодаря много на dimianna и Shu6omiga    bouquet

# 102
  • E-CLM & CH-VD

Как търсиш? Аз съвсем се обърках с тия новости Rolling Eyes !
Взех от стената един ключ от Prototype Carjacking. После помогнах на един приятел в намирането на една ID-карта от същата Колекция, като играта ми показа точно на коя "Работа/Job" да отида. После ги обиколих всичките Jobs, за да видя дали пак няма да има някакъв знак, къде да продължа да търся, но никъде не видях. Ако трябва да цъкам на всичките Jobs, които съм минала в NY, заради тъпите им колекции, въобще няма и да ги събирам  Naughty Crossing Arms !

Трябва да кликнеш на линк за помощ, но ако имаш в момента друг активен (нали са активни за половин час мисля), не можеш да отвориш втори. Аз от някои неща имам по 2-3 и ги разменям с хора, които имат от други.

Да се похваля - минах Ню Йорк и ми даде златна тоалетна  Joy

# 103
  • София
Трябва да кликнеш на линк за помощ, но ако имаш в момента друг активен (нали са активни за половин час мисля), не можеш да отвориш втори.

Ааа, добре - това съм го направила!
Значи да чувствам удовлетворение за изпълнен дълг  Mr. Green !
Честита нова придобивка  Laughing !

# 104
  • Ботевград
това го получих днес

Recived this today..

Here is how to send a rare item to your friends Simple Smile Look at the picture, there are three ways it will show when you go to send the mystery bags. Make sure the one you want shows up!!!
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs495.ash1/27029_10 … 221_7981393_n.jpg
Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт