Игрите във Facebook - 2

• 32 915
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Борчетата май бяха 5 дни

# 601
  • Бургас
Туулбара на Zinga вече има менюта и за Трежъра  и Кафето, като Трежъра всеки ден дава бонус от 5 Island Cash и енергия Peace

# 602
За местенето знам.На мен и без това не ми трябва да ги местя,а да ги отсека Laughing ,но явно ще почакам няколко дена.
От както си изчистих цялата ферма от дървета,цветя,треви и т.н. направо не знам как да си изразходвам енергията ...
Между другото съм бясна ooooh! Имам мисия,в която детето ми трябва да премахне 5 от онези трънливи храсталака и май ще е без успех,защото от няколко дена се надявам да ми се появи някой ама тц Sad

# 603
Ми не може ли да чисти на съседите? Аз понеже някои неща не съмги сяла, но ги бера при съседите (или поливам и т.н.) и от там имам наградки за тях-примерно прословутия чайник

# 604
Детето не може Sad
Няколко пъти се опитах с него да отида при съседите ама не - все с майка му ходя Sad

# 605
  • Бургас
Ми не може ли да чисти на съседите? Аз понеже някои неща не съмги сяла, но ги бера при съседите (или поливам и т.н.) и от там имам наградки за тях-примерно прословутия чайник

Не може. При съседите отива само основното човече. Наистина е много важно да не се обират всички кактуси и корени, защото те се появяват най-рядко. Ако случайно сте ги обрали ги търсете зад дърветата. Аз така си бях изчистила цялата градина и за късмет зад дърветата успях да намеря точно колкото ми трябва.

# 606
Ох,дано!
Сега съм засадила около 20 борчета и след малко май ще засадя още,та дано след няколко дена да се появят тези корени,тръни или каквото там са  Praynig

# 607
А ясно, аз нямам деца още
Обаче много малко пари имам, и никой не ми праща подаръци  Sad

# 608
  • Бургас
Ох,дано!
Сега съм засадила около 20 борчета и след малко май ще засадя още,та дано след няколко дена да се появят тези корени,тръни или каквото там са  Praynig

Имах предвид дървета, които са от началото и още не си изсякла Confused На мен досега ми се появиха само два корена и около 3-4 кактуса, а играя още от както я пуснаха играта.

# 609
Хммм значи да не се надявам много ... Е нищо,каквото стане Simple Smile

# 610
Туулбара на Zinga вече има менюта и за Трежъра  и Кафето, като Трежъра всеки ден дава бонус от 5 Island Cash и енергия Peace

5 КЕШ??? Shocked Shocked Shocked  Shocked Shocked Shocked Shocked
Аз трябваше да насадя 28 жито и жената да го обере, вместо това аз обрах една част  smile3511

# 611
  • Бургас
Туулбара на Zinga вече има менюта и за Трежъра  и Кафето, като Трежъра всеки ден дава бонус от 5 Island Cash и енергия Peace

5 КЕШ??? Shocked Shocked Shocked  Shocked Shocked Shocked Shocked

Да Mr. Green Даже не съм сигурна първия ден дали не ми даде 8 Shocked

# 612
Frontierville

Позволих си да пусна отделна тема,за да не спамим тук  Embarassed .

# 613
Ужас!
Мъжа ми избяга...
Що ме напусна тоз човек, баш когато пшеницата стана готова и щяхме да имаме бебе?
Помагайте... Praynig

# 614
размести,скатал се е някъде   hahaha,моя вчера беше между дърветата и не се виждаше  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт