FarmVille 18-та тема

• 40 823
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Ох, тъкмо си събрах 16FV кеш от фалшивия акаунт и сега ги няма мистери боксовете, това времнно ли е?Какво да правя, ако си купя мистери анимал, ще ми го отчете ли за медала, вече имам един подарък.

# 451
Ох, тъкмо си събрах 16FV кеш от фалшивия акаунт и сега ги няма мистери боксовете, това времнно ли е?Какво да правя, ако си купя мистери анимал, ще ми го отчете ли за медала, вече имам един подарък.

Ще го отчете, но е 20 FV.

# 452
  • Bapнa
Извинете, може ли да се поиска бан заради неграмотност?

По-добре да се обадим на учителките им и да им дадем разпечатка, може да има ефект Simple Smile
Обаче много неграмотни дечицата  ooooh!

# 453
  • На черешатааа
Съфермерки, помагайте  Praynig не ми излизат публикациите  , свързани  фермата. Нито моите, нито на съседите. Как да го оправя  Praynig

# 454
Падна ми се това същество
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs073.snc3/14126_10 … 649_1467400_n.jpg
поне ще го "доя" не е само декорация  Simple Smile

# 455
Падна ми се това същество
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs073.snc3/14126_10 … 649_1467400_n.jpg
поне ще го "доя" не е само декорация  Simple Smile

И аз се изкушавам да си купя кутия заради пауна,но с моя късмет ще ми се падне онази смесица между кенгуру и заек с рога  Mr. Green

# 456

И при мен се получи така - аз, алчната направих даже 2 фалшиви акаунта Mr. Green Как ме е яд! Надявам се скоро да пуснат пак кутиите, че тези животни хич не са ми симпатични... Confused

# 457
  • Bapнa
Съфермерки, помагайте  Praynig не ми излизат публикациите  , свързани  фермата. Нито моите, нито на съседите. Как да го оправя  Praynig

Ако си ги блокирала без да искаш - Настройки/Настройки на сигурността/Приложения и Уебсайтове/Блокирани приложения

# 458
  • На черешатааа

Ако си ги блокирала без да искаш - Настройки/Настройки на сигурността/Приложения и Уебсайтове/Блокирани приложения
Мне. Пише ми, че няма блокирани  приложения. Както бях на  началната страница, до публикаците нали излиза надрис- скрий. Та него неволно  натиснах и сега нищо не излиза   Rolling Eyes

# 459
  • В сърцето на живота!
Момичета инсталирах си тулбара (така ли се казваше  newsm78 ),но
след около час - два се промени и изглежда така (маркирала съм го защото иначе не се вижда какво пише)

Някой знае ли как да го оправя? Rolling Eyes  Praynig

# 460
Как да си поискам определен подарък?  newsm78  Гледам, че някои съседи постват "молба за подарък"....

# 461
Аааааааааааа, сега си влязох в другия акаунт и от 16ФВ сега имам 1,в другия от 9 имам 1 #Cussing outНе съм купувала нищо!

# 462
  • В сърцето на живота!
Как да си поискам определен подарък?  newsm78  Гледам, че някои съседи постват "молба за подарък"....
Мисля,че е това  Thinking   http://apps.facebook.com/onthefarm/gifts.php?template=wishlist&a … p;ref=friend_gift

докато го намеря къде беше Joy

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 01:25 от •◊ Ясмина ◊•

# 463
# 464
  • not found
Ами ,а ко искам някой подарък , който се праща от сайта им ?

Общи условия

Активация на акаунт